l
Ontdek je authentieke merkverhaal naar de markt

Gratis inspiratie voor authentieke content om de juiste doelgroepen aan te trekken


INSPIRATIE EMAIL

Werken aan jezelf als merk, acquisitie doen of ‘jezelf in de markt zetten’, het maakt allemaal onderdeel uit van het ondernemerschap. Dit betekent dat je jezelf als ondernemer goed kent, maar ook goed weet wie je potentiële klanten zijn. Om met je content een goede (eerste) indruk te maken. Maar hoe zorg je ervoor dat je blijft hangen en online 'top of mind', zodat ze jouw dienst overwegen en uiteindelijk voor jou kiezen wanneer ze die nodig hebben? Je leert er meer over in mijn wekelijkse inspiratiemail. 

Schrijf je in via onderstaand formulier!GRATIS BRANDING MASTERCLASSES


Wat houdt dat nu in "personal branding" en hoe pas je dit toe voor social media, maar bijvoorbeeld ook voor je blog, emailmarketing of je online academie om nieuwe klanten te werven? Je leert er meer over in mijn gratis masterclasses Personal branding.


Ben je eigenaar van een team, MKB- of familiebedrijf? Schrijf je hier in voor een van mijn gratis MKB masterclasses  en leer meer over persoonlijke communicatie, het werkgeversmerk en medewerkerscommunicatie om samen als ambassadeurs nieuwe klanten of medewerkers te werven.


INSPIRATIEBLOG

Wil je meer weten over branding en hoe je bouwt aan een authentieke contentstrategie om de juiste klanten, medewerkers of stakeholders voor je te winnen?

Iedere maand deel ik een artikel via mijn blog. Deze keer gaat het over teruggaan naar de roots voor een effectieve contentstrategie .


Personal Branding als basis voor je unieke contentstrategie

Lees meer over de waarde van je personal brand voor je bedrijf via deze blogs, en hoe je dit inzet voor jouw contentstrategie om de juiste doelgroep te bereiken: 

 


Personal Branding en content creatie voor social media

Contentcreatie zorgt voor meer naamsbekendheid van je bedrijf. Maar hoe maak je unieke content die bij jou en je doelgroep past? Je leest er hier meer over hoe je je personal brand verwerkt in de content die je maakt! Of dit nu LinkedIn, Instagram of Youtube is.

Hoe maak je relevante content voor social media?

Inspiratie voor de contentstrategie van je bedrijf via sociale media

Hoe schrijf je een goede post voor social media?

Je eigen communicatiestijl online als zzp'er ontwikkelen 

Ondernemen en content creëren voor social media

De kracht van Kaizen gebruiken voor LinkedIn

Hoe maak je op authentieke wijze de connectie met je ideale klant via LinkedIn?

de 7 online strategieën om je business te laten groeien met je personal brand

Ben je getriggered of heb je interesse om meer te weten te komen over je personal brand? 

 Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking!