l
Ontdek je authentieke merkverhaal naar de markt

Workshops Authentiek profileren op LinkedIn

Wil je graag  meer weten hoe je jezelf op een authentieke wijze profileert als ondernemer om nieuwe klanten online te bereiken via LinkedIn? En wil je dit graag online of op interactieve wijze in een kleine groep met andere ondernemers doen? Doe dan in juni mee met deze workshop! 

Samen content bedenken voor LinkedIn

Iedere keer maar weer content 'moeten' bedenken. Geen continue flow hebben om jezelf zichtbaar te maken. Of misschien vind je LinkedIn ook gewoon nog eng? We gaan ermee aan de slag in deze workshop!

LinkedIn is een populair platform om professioneel te netwerken. Om jezelf sterk online te profileren en de connectie te maken met je ideale klant via LinkedIn, is het van belang dat je zowel je eigen waarde als ondernemer, maar ook je doelgroep en de markt goed kent. In deze workshop ga ik je daarom leren hoe je op authentieke wijze de connectie maakt met jouw ideale klant in het vizier om jezelf te onderscheiden en succesvol te zijn op dit platform.

Jouw LinkedIn profiel optimaliseren

Je hebt ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij de workshop  om jouw LinkedIn profiel onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je netwerk uitbreiden, meer professionele kansen krijgen en jezelf beter online presenteren aan potentiële klanten of zakelijke connecties is hierbij het doel.  

Je ontvangt een LinkedIn profilering template, zodat je een overzicht hebt voor minimaal een post per week via LinkedIn en richtlijnen voor je profiel. Het resultaat zijn concrete verbeteringen voor je online zichtbaarheid via LinkedIn.Heb je hier ook last van als ondernemer? 
  • Je weet dat je onvoldoende zichtbaar bent. Maar op de momenten dat je op LinkedIn wilt posten, weet je eigenlijk niet meer wat. En zo gaat telkens weer een kritisch moment en de tijd voorbij...
  • Je vindt het lastig om jezelf te verkopen. Je hebt je LinkedIn profiel ingevuld, maar is dit het nu? Want ja, wat heb jij nu precies te bieden? En de vraag waarom voor jou kiezen is al helemaal lastig voor jou om te beantwoorden.
  • Je schuift het schrijven van content maar voor je uit. Geen zin en je houdt toch meer van 'spontaan' posten. Maar eigenlijk weet je wel dat een structuur je houvast biedt voor de broodnodige consistentie.
  • Bovendien wil je graag weten met welke handige gratis tools en templates je het beste en efficiënt kunt werken. 
  • En je vindt het eigenlijk gewoon gezelliger om met een stel andere ondernemers aan de slag te gaan...

 

Wat deze LinkedIn workshops je opleveren

  • Inzicht hoe je jouw persoonlijkheid als ondernemer toepast op en verwerkt in authentieke content en een uniek profiel voor LinkedIn. Je ontvangt hiervoor een merkscan, een 'light'-versie om je professionele profiel in kaart te brengen.
  • Hoe je online de connectie maakt met je ideale doelgroep(en) 
  • Volop inspiratie voor kwalitatieve, relevante posts en diverse content vormen voor LinkedIn
  • Feedback op je LinkedIn profiel en de verbeterkansen
  • Kortom, we gaan samen de eerste stappen zetten voor LinkedIn op basis van jouw unieke persoonlijkheid! Een template LinkedIn profilering met 52 content ideeën en checklist voor je LinkedIn-profiel is hierbij inbegrepen.

 

DATA - Authentiek profileren workshops voor LinkedIn 
Dinsdag 20 juni 14:00 - 17:30 (profiel check)
Donderdag 29 juni 14:00 - 17:30 (content ideeën)
Vrijdag 7 juli 10:00 - 16:00 (profiel check en content ideeën)

Locatie: Videolab, Strijp S Eindhoven centrum

Aantal deelnemers: maximaal 4 personen per dagdeel.

Koffie, thee en lekkers inbegrepen.

Hoe het werkt:
Investering per dagdeel: € 125,- (ex btw). 
Doe je 2 dagdelen mee (dus zowel een profiel check als content ideeën), dan betaal je 199,- voor allebei.

Vul het formulier hier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op voor een kennismaking!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MIJN PERSONAL BRANDING WORKSHOPS

"Kan ik meedoen aan deze workshop als ik nog nooit iets aan personal branding heb gedaan?"
Jazeker, je kunt zo een mooie eerst start maken door te leren ontdekken hoe je je personal brand in de praktijk brengt voor je content naar de markt. Wil je daarna verder om samen met mij een algehele contentstrategie voor je doelgroep(en) te bepalen, maak dan een afspraak met mij om de mogelijkheden te bespreken.

"Ik ben niet zo'n haantje de voorste", is Personal Branding dan wel iets voor mij?
Dat treft, ik ook niet. Wat ik wel weet is, dat als je nieuwe klanten wilt, dat het dan ook nodig is dat je jezelf zichtbaar durft te maken. En dan wel op een manier die bij je past, want dat wilde ik ook. Ik laat je daarom graag zien en ervaren hoe het ook anders kan: geen blablabla, maar dichtbij jezelf blijven met je content.

"Kan ik meedoen met deze workshop als ik niets van social media begrijp?"
Ook dat is geen probleem. In deze workshop leg ik je de basisstappen uit voor een personal branding plan, en we gaan ook meteen lekker concreet aan de slag. Dus geen eindeloze theorieën, maar 'learning by doing'. Bovendien krijg je na afloop ook een template mee naar huis voor minimaal 52 content ideeën, precies voor iedere week een.

"Ik ben niet zo creatief, kan ik dan wel eigen content ontwikkelen?"
Ja hoor, want ik help je hierbij. Ik gebruik ook specifieke tools en templates om je te helpen met het bedenken van geschikte content. En mocht je het zelf niet weten, dan vul ik (of iemand in de groep) je aan waar mogelijk tijdens de workshop met content ideeën. Mocht je mijn begeleiding liever een-op-een hebben, kijk dan hier voor je contentstrategie.

"Is branding niet alleen iets voor de grote bedrijven?"
Iedereen is een (personal) brand. De een is er alleen bewuster mee bezig dan de ander om een bepaald beeld van jezelf of je bedrijf in de markt te zetten. Het is dus geen overbodige luxe om hier eens naar te kijken.

Heb je nog vragen, of wil je graag eerst persoonlijk met me kennismaken?

Stuur dan een email naar info@sandrastassar.nl of laat hier je gegevens hier achter.

1:1 Personal Brand Consult
Wil je liever 1:1 geholpen worden met je LinkedIn-profiel? 
Kijk dan hier voor een consult.