l
Ontdek je personal brand en word top of mind met authentieke content

Personal branding voor de (her) startende ondernemer of freelancer

Misschien herken je jezelf hier ook wel in:

Wat te posten over mijzelf als ondernemer? 
Welke content sluit aan bij mijn doelgroep? 
Hoe ga ik van start op LinkedIn of Instagram? 
Hoe kan ik mijn doelgroep het beste bereiken? 

Als je begint als ondernemer met een nieuw initiatief is het vaak niet alleen zoeken naar je eigen personal brand stijl dus HOE, maar ook WAT je precies wilt vertellen. Bovendien wil je dat jouw content die je via de diverse kanalen inzet, uniek is en een eenheid samen vormen. Daarom heb ik een speciaal pakket voor deze ondernemers of interim professionals die op zoek zijn naar een (re)branding van hun online activiteiten: 

het personal branding alles-in-1 pakket

Als startende ondernemer komt er vaak veel op je af. Of je je nu net hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, of wanneer je als ervaren ondernemer met een nieuw initiatief wilt starten. Hoe fijn is het dan dat iemand met je meekijkt hoe je jouw eigen communicatiestijl kunt vinden naar de markt? Op een manier die bij jou past. En dat je tegelijkertijd ook content gaat delen die relevant is voor je doelgroep. Als personal branding specialist help ik je op jouw tempo je eigen communicatiestijl te vinden voor je socials, website, emailmarketing etc. Dat jouw 'feeds' en 'posts' er goed uit zien, en dat je de juiste content laat zien in de verschillende fasen van de klantreis. En het begint altijd eerst met je bekendheid als ondernemer. Want als ze je niet kennen, dan kunnen ze ook niet voor je kiezen. Kortom, we gaan een stevige fundering leggen voor al je communicatie, zodat je met veel vertrouwen jezelf durft te laten zien!


Inhoud module alles-in-1 pakket voor de startende ondernemer

Analyse van het "DNA" van je bedrijf oftewel je professionele online identiteit
 Je eigen stijl ontwikkelen voor je socials, website, webinars, etc. We kijken o.a. naar fotografie, kleurgebruik, typografie en visualisatie
Je bepaalt de belangrijkste thema's en content pillars aan de hand van de behoeften en wensen van jouw ideale klant 
Je maakt een basis opzet voor je unieke merkverhaal naar de markt voor 1 gekozen doelgroep
Herkenbare formats voor je posts in opmaakprogramma's zoals Canva
Je leert hoe je consistent online zichtbaar kunt zijn op een manier die bij jou en je ideale doelgroep past.
En belemmerende overtuigingen worden overwonnen.
Tevens ontvang je informatie over de basics van Personal Brandingtools voor het content creatieproces en een template contentplan om de basis in vast te leggen!


 

Wat levert deze module voor startende ondernemers op?

Het biedt een antwoord op de kernvraag: 'waarom voor mijn dienst kiezen'?

Een helder beeld op je unieke merkkwaliteiten en merkwaarden als ondernemer

Je leert jouw 'why' (missie) kennen voor je persoonlijke merkstrategie

Je ontdekt je  'brand voice'; je leert hoe je online wil overkomen, in lijn met wie je bent

Je gaat de content thema's en beelden vinden die bij je bedrijf passen

Samen maken we een eerste set van 4 posts met Canva

 Bovendien ontwikkelen we samen je:

Contentplan
Compleet verhaalschema voor een door jou gekozen doelgroep en de perfecte basis voor een contentplan om zo je ideale klant te bereiken! Inclusief inhaakkalender en een overzicht van de belangrijkste middelen en media.  

Personal Brand Identity Guide 

    Je kunt je eigen 'personal brand style' definiëren in woord en beeld (o.a. fotografie, thema's, visualisatie, 'brand voice', typografie, kleuren). Dit document is speciaal bedoeld voor je profilering via je social media accounts en website, zodat je eenduidig en consistent communiceert. Bovendien kan dit document ook worden gebruikt als briefing voor de ontwikkeling van je logo en andere huisstijlelementen zoals visitekaartjes e.d. 

  Bonus: Hand-out met richtlijnen voor de opmaak van je website en sociale media accounts en het ABC van merkdenken als naslagwerk


  Investering module starterspakket: 1.795,- (ex BTW). De basis voor onze samenwerking vormt een ingevuld business model canvas, marketing- of ondernemersplan. Heb je interesse of wil je een gedetailleerde offerte voor de inhoud van deze module? Druk dan op de knop beneden! 

  Ps. Weet ook dat je bij mij in fasen kunt betalen. Dan stuur ik je eerst de totale offerte en kun je vervolgens gespreid betalen na iedere sessie, inclusief de korting op de 'pakketprijs'.

  Locatie: Eersel, Strijp S in Eindhoven of online

  Ik wil graag in gesprek over het alles-in-1 pakket voor de startende ondernemer


   Meer over mij als personal branding specialist

  Op een authentieke en consistente manier communiceren om je ideale klanten aan te trekken. Wil jij dit ook leren? Als branding specialist bied ik support voor zelfstandige professionals en ondernemers die zichzelf of hun bedrijf willen promoten. Zo nu en dan organiseer ik ook online branding events zoals gratis netwerkevents, webinars en masterclasses waar we bijeenkomen voor inspiratie en om te netwerken.

  ‘De communicatiekracht van mens en bedrijf versterken’, is mijn persoonlijke missie. Zeker voor de mensen die van nature wat terughoudend zijn. Jou leren hoe je krachtig communiceert naar je doelgroep over wie je bent en waarom voor jou of jouw bedrijf te kiezen. Daar doe ik het voor. Mijn ervaring als accountmanager bij een reclamebureau en de rol van communicatiemanager voor diverse opdrachtgevers, samen met mijn talent voor coaching, maakt dat ik snel tot de kern kom. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik weet hoe de 'parels' als merk naar boven te halen, en dit vervolgens ook als merk te communiceren via diverse middelen en kanalen.

  Wil je eerst meer over me weten? Reserveer dan een kennismaking of bel me op 063180765.