l
Maak van je bedrijf een merk

Personal brand powersessie - Zomerse aanbieding 

Een personal brand is essentieel voor de profilering van je bedrijf. Een personal brand geeft aan wie je bent, waar je voor staat en waar je onderscheidend vermogen ligt in de markt. Het is een unieke mix van je vaardigheden, ervaringen, waarden, interesses, karaktereigenschappen en je persoonlijke doelen. In deze individuele sessie gaan we jouw business DNA in kaart brengen, de fundering voor je communicatie en visualisatie, kortom je personal brand!

Je hoort en ziet er ook steeds meer over. Dat het handig is om aan je naamsbekendheid te werken en je duidelijk te onderscheiden in de markt, zodat je 'top of mind' wordt. Want als je tijd stopt in je 'personal brand' bouw je aan geloofwaardigheid en vertrouwen als professional. Je personal brand zorgt er ook voor dat je de connectie maakt met potentiële klanten die bij jou passen. 

Maar hoe doe je dit nu? En hoe zorg je ervoor dat je de juiste doelgroep aantrekt op een manier die bij jou past?

Authentiek communiceren vanuit je business DNA

Het begint bij de basis. Jouw DNA als professional of het DNA van je bedrijf. En dat je dit leert inzetten voor je contentstrategie om de juiste klanten, opdrachten of bedrijven aan te trekken. Zeker als je:

 • een nieuw aanbod hebt of een startende ondernemer bent
 • een nieuwe doelgroep wilt bedienen en een nieuwe contentstrategie nodig hebt
 • advies voor je LinkedIn profiel of CV als (interim) professional 
 • ook een sterke reputatie wilt als professional online
 • Niet weten wat te posten en daarom veel kostbare tijd 'verbranden'
 • of je het gevoel hebt dat je je online nog anders presenteert dan je in 'werkelijkheid' bent.
Personal brand powersessie_1
Personal brand powersessie_1


Voor startende ondernemers, zzp 'ers en professionals 

Bij mij start iedere samenwerking daarom eerst met een uitgebreide DNA-sessie waarin we dieper ingaan op jouw unieke 'merk'-eigenschappen. We kijken waar je kansen liggen hoe jij je profilering naar een hoger niveau tilt.  Of je nu een zzp'er bent, een klein bedrijf hebt, of als (zelfstandig) professional op zoek bent naar een nieuwe baan of opdracht. 

Het resultaat van de persoonlijke merksessie : duidelijkheid, vertrouwen en rust

Het resultaat is dat je na deze merksessie duidelijk hebt waar je voor staat en waar je communicatiekracht ligt. Precies, 'de parels' voor je persoonlijke communicatie om je pad te vervolgen. Ik zie en hoor dat mijn klanten na een eerste merksessie bij mij:

 • Ontdekken wat hen onderscheidt voor een gedegen en onderscheidende contentstrategie over hun bedrijf
 • Leren over hun personal brand eigenschappen, en zo scherper weten te formuleren en visualiseren
 • Inzichten krijgen over hun professionele identiteit en hierdoor veel minder twijfelen wat ze posten, en dus veel tijd winnen
 • Begrijpen waar ze voor staan, zich sterker voelen en gewoon gaan doen, en hierdoor sneller vooruitgaan
 • Een krachtige personal brand strategie creëren en zichzelf zichtbaar durven maken
 • Nieuwe initiatieven oppakken, hun resultaten delen, en zo de juiste klanten en bedrijven weten aan te trekken.


Inhoud ontdek je personal brand merksessie

- Online intakegesprek ter voorbereiding via Zoom

- Persoonlijke merkscan (template) om thuis voor te bereiden en in te vullen

- 1:1 merksessie op een locatie naar keuze voor een DNA-krachtenanalyse om je belangrijkste eigenschappen in kaart te brengen (dagdeel)

Je kunt bij mij in de ochtend (9:30 - 12:00) of in de middag (14:00 - 17:30)  een afspraak maken. Op verzoek werk ik ook in de avonden of op zaterdagochtend.

Locatie: in overleg 

Doelgroepen: zzp'ers (adviseurs, trainers en coaches), professionals en interimmers. Maak je onderdeel uit van een kleinbedrijf of bureau? Kijk dan hier.

Zomerse actie personal merksessie:  174,- euro i.p.v. 199,- (ex btw, locatie kosten en reistijd), en zolang de voorraad strekt. 

Ik wil een persoonlijke merksessie boeken


"Het moet kloppen. Het is super fijn om met Sandra te sparren om zo weer even het complete puzzeltje te leggen.
Ik kan nu weer verder en mijn teksten scherper formuleren".
Marijke

"Sandra weet doortastend door te vragen en je te laten nadenken, en haalt daardoor dingen naar boven waar je zelf geen weet van had."
Marlies

"Na een grondige voorbereiding zijn we samen de diepte ingedoken en naar aanleiding daarvan heb ik direct actie ondernomen. Ik ben met een schone lei begonnen en heb de belangrijkste teksten op mijn site vervangen, omdat die de persoonlijke manier waarop ik coaching met paarden aanbied niet goed weerspiegelden. Nu wel!"
Hester


Vervolg 1:1 personal brand modules of consult 

Wil je hierna verder met mij samenwerken? Dat kan! Je kunt bij mij terecht voor:

Wil je liever in een groep samen aan je sociale mediastrategie werken? Kijk dan hier voor mijn cursussen.


VEELGESTELDE VRAGEN OVER MIJN DIENSTEN ALS PERSONAL BRANDING SPECIALIST

Kan ik meedoen als ik nog nooit iets aan personal branding heb gedaan?

Jazeker, dan is de personal brand powersessie echt iets voor jou! Je kunt zo een mooie eerst start maken door te leren ontdekken waar precies je unieke kwaliteiten en eigenschappen zitten naar de markt.

"Ik ben niet zo'n haantje de voorste", is Personal Branding dan wel iets voor mij?

Dat treft, ik ook niet. Wat ik wel weet is dat als je nieuwe klanten wilt, is het nodig dat je jezelf zichtbaar durft te maken. En dan wel op een manier die bij je past, want dat wilde ik ook. Ik laat je daarom graag zien en ervaren hoe het ook anders kan: dichtbij jezelf blijven met succes.

Kan ik meedoen als ik niets van sociale media begrijp?

Ook dat is geen probleem. Je begint bij mij altijd met een personal brand powersessie. Vervolgens kies je het traject of consult dat bij je past. Als je meer wilt weten wat je wilt communiceren via sociale media is het ontdek je merkverhaal traject echt iets voor jou. Als je ook graag wilt weten hoe je communiceert (welke stijl, formats, hoe maak ik een post e.d.), dan adviseer ik je om het personal branding starterspakket te kiezen.

Klik hier als je eerst meer wilt weten over wat Personal branding precies is...


Bij Sandra Stassar Personal Branding coach
Bij Sandra Stassar Personal Branding coach


Meer over mij als personal branding specialist

Op een authentieke en consistente manier communiceren om je ideale klanten aan te trekken. Wil jij dit ook leren? Als branding specialist bied ik support voor zelfstandige professionals en ondernemers die zichzelf of hun bedrijf willen promoten. Zo nu en dan organiseer ik ook online branding events zoals gratis netwerkevents, webinars en masterclasses waar we bijeenkomen voor inspiratie en om te netwerken.

‘De communicatiekracht van mens en bedrijf versterken’, is mijn persoonlijke missie. Zeker voor de mensen die van nature wat terughoudend zijn. Jou leren hoe je krachtig communiceert naar je doelgroep over wie je bent en waarom voor jou of jouw bedrijf te kiezen. Daar doe ik het voor. Mijn ervaring als accountmanager bij een reclamebureau en de rol van communicatiemanager voor diverse opdrachtgevers, samen met mijn talent voor coaching, maakt dat ik snel tot de kern kom. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik weet hoe de 'parels' als merk naar boven te halen, en dit vervolgens ook als merk te communiceren via diverse middelen en kanalen. 

Wil je eerst meer over me weten? Reserveer dan een kennismaking of bel me op 063180765.