l
Ontdek je merkverhaal naar de markt

Jezelf online zichtbaar maken met personal branding

Misschien herken je jezelf hier ook wel in:

je online meer zichtbaar wilt zijn, maar hoe dan?!
je een update nodig hebt voor je LinkedIn profiel of CV
je veel tijd 'verbrandt', omdat je niet weet wat te posten
je wilt starten met LinkedIn of Instagram, maar je hebt nog geen eigen communicatiestijl
je het gevoel hebt dat jij je online nog anders presenteert dan je in 'werkelijkheid' bent.

 Authentiek communiceren vanuit je professionele identiteit

Hoe doe je dit nu, zichtbaar zijn op een manier die bij je past? Zeker als je denkt "wie zit er nu op mij te wachten?" of "waarom zouden mensen mij gaan volgen?". Dus hoe zorg je ervoor dat je de juiste doelgroep aantrekt op een manier die bij jou past? Dan begin je met je professionele identiteit, oftewel je personal brand in kaart te brengen!


Persoonlijke merksessie voor ondernemers, zzp 'ers en professionals 

Bij mij start iedere samenwerking daarom eerst met een uitgebreide individuele personal brand sessie, waarin we jouw professionele identiteit in kaart brengen: de fundering voor al je online content en je eigen stijl. We kijken wat de interessante haakjes zijn hoe jij je profilering naar een hoger niveau tilt.  Of je nu een zzp'er bent, een eigen praktijk of klein bedrijf hebt, of als (zelfstandig) professional op zoek bent naar een nieuwe baan of opdracht. 

"Ik heb bij Sandra een Personal brand sessie geboekt om voor mijzelf helder krijgen wat mijn kwaliteiten zijn die ik in kan zetten als USP voor mijn architectenbureau. Ze heeft me geleerd om nog meer van mijn eigen kracht uit te gaan en dit te gaan gebruiken in mijn uitingen zoals via mijn website, LinkedIn e.d."
Peter

Het resultaat van de persoonlijke merksessie: duidelijkheid, vertrouwen en rust

Het resultaat is dat je na deze merksessie duidelijk hebt waar je voor staat en waar je communicatiekracht ligt. Precies, 'de parels' voor je persoonlijke communicatie om je pad te vervolgen. Ik zie en hoor dat mijn klanten na een eerste merksessie bij mij: 

  • Leren over hun personal brand eigenschappen, en zo scherper weten te formuleren en visualiseren 
  • Inzichten krijgen over hun professionele identiteit en hierdoor veel meer vertrouwen krijgen en de eerste content thema's ontdekken wat ze willen communiceren (en dus veel tijd winnen) 
  • Begrijpen waar ze voor staan, zich sterker voelen en gewoon gaan doen, en hierdoor sneller vooruitgaan
  • Een krachtige personal branding strategie creëren en zichzelf veel beter zichtbaar durven maken
  • Nieuwe initiatieven oppakken, hun resultaten delen, en zo de juiste klanten en bedrijven weten aan te trekken.

  


Dus wacht niet langer, maak tijd vrij en leer je professionele identiteit kennen om op jouw authentieke manier succesvol te communiceren naar de markt voor jouw doelgroep! 

Inhoud ontdek je personal brand merksessie

Online intakegesprek ter voorbereiding via Zoom

Persoonlijke merkscan (template) om thuis voor te bereiden en in te vullen

1:1 merksessie op een locatie naar keuze voor een DNA-krachtenanalyse om je belangrijkste eigenschappen in kaart te brengen zoals je waarden en kwaliteiten, en je unieke persoonlijkheid (dagdeel)

Je kunt bij mij in de ochtend (9:30 - 12:00) of in de middag (14:00 - 17:30)  een afspraak maken. Op verzoek werk ik ook in de avonden of op zaterdagochtend.

 Locatie: Eindhoven Strijp S of online (in overleg)

Doelgroepen: zzp'ers zoals adviseurs, trainers en coaches, en (interim) professionals. Ben je directeur (eigenaar) of maak je onderdeel uit van een bureau? Kijk dan hier.

Investering persoonlijke merksessie:  249,- (ex btw). 

Ben je particulier? Dan heb ik een aangepast tarief.

Heb je interesse en wil je met mij een persoonlijk gesprek om te kijken of die klik er is? Druk dan op de knop!

Ik wil meer weten en eerst kennismaken!


"Het moet kloppen. Het is super fijn om met Sandra te sparren om zo weer even het complete puzzeltje te leggen.
Ik kan nu weer verder en mijn teksten scherper formuleren".
Marijke


Personal branding als startpunt voor je online content

Wil je hierna verder met mij samenwerken? Dat kan! Je kunt bij mij terecht voor:

Optie 1. Advies voor je sociale mediaprofiel zoals LinkedIn of Instagram

Optie 2: Ontdek je contentstrategie naar de markt

Optie 3: Ontdek je eigen stijl en contentstrategie naar de markt

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MIJN DIENSTEN ALS PERSONAL BRANDING SPECIALIST

Kan ik meedoen als ik nog nooit iets aan personal branding heb gedaan?

Jazeker, dan is de personal brand powersessie echt iets voor jou! Je kunt zo een mooie eerst start maken door te leren ontdekken waar precies je unieke kwaliteiten en eigenschappen zitten naar de markt. 

"Ik ben niet zo'n haantje de voorste", is Personal Branding dan wel iets voor mij?

Dat treft, ik ook niet. Wat ik wel weet is dat als je nieuwe klanten wilt, is het nodig dat je jezelf zichtbaar durft te maken. En dan wel op een manier die bij je past, want dat wilde ik ook. Ik laat je daarom graag zien en ervaren hoe het ook anders kan: dichtbij jezelf blijven met succes.

"Kan ik meedoen als ik niets van sociale media begrijp?"

Ook dat is geen probleem. Je begint bij mij altijd met een personal brand powersessie. Vervolgens kies je het traject of consult dat bij je past. Als je meer wilt weten wat je wilt communiceren via sociale media is het ontdek je merkverhaal traject echt iets voor jou. Als je ook graag wilt weten hoe je communiceert (welke stijl, formats, hoe maak ik een post e.d.), dan adviseer ik je om het personal branding starterspakket te kiezen.

"Ik ben niet zo creatief. Kan ik dan wel een eigen contentstrategie ontwikkelen?"

Ja hoor, want ik help je hierbij. Ik gebruik ook specifieke tools en templates om je te helpen met het bedenken van geschikte content. En mocht je het zelf niet weten, dan vul ik aan waar nodig met mijn content ideeën.

Klik hier als je eerst meer wilt weten over wat Personal branding precies is...Meer over mij als personal branding specialist

Op een authentieke en consistente manier communiceren om je ideale klanten aan te trekken. Wil jij dit ook leren? Als branding specialist bied ik support voor zelfstandige professionals en ondernemers die zichzelf of hun bedrijf willen promoten. Zo nu en dan organiseer ik ook online branding events zoals gratis netwerkevents en masterclasses waar we bijeenkomen voor inspiratie en om te netwerken.

‘De communicatiekracht van mens en bedrijf versterken’, is mijn persoonlijke missie. Zeker voor de mensen die van nature wat terughoudend zijn. Jou leren hoe je krachtig communiceert naar je doelgroep over wie je bent en waarom voor jou of jouw bedrijf te kiezen. Daar doe ik het voor. Mijn ervaring als accountmanager bij een reclamebureau en de rol van communicatiemanager voor diverse opdrachtgevers, samen met mijn talent voor coaching, maakt dat ik snel tot de kern kom. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik weet hoe de 'parels' als merk naar boven te halen, en dit vervolgens ook als merk te communiceren via diverse middelen en kanalen. 

Wil je eerst meer over me weten? Reserveer dan een kennismaking of bel me op 063180765. 

Online merksessie