l
Ontdek je personal brand en word top of mind met authentieke content

Jezelf authentiek zichtbaar maken met personal branding voor de juiste klanten en opdrachten

Hoe doe je dit nu, zichtbaar zijn op een manier die bij je past? Jezelf online neerzetten en met vertrouwen jezelf (of je bedrijf) presenteren, zodat je top of mind wordt in de markt? 

Zeker als je weet dat je jezelf online scherper kunt neerzetten of als je het sowieso spannend vindt om jezelf zichtbaar te maken. En dit kun je leren! Om op een oprechte manier de verbinding te maken met de juiste klanten of om die nieuwe projecten (of baan) aan te trekken.

Want dan begin je met je personal brand in kaart te brengen!


Ontdek de kracht van je personal brand voor ondernemers, eigenaren en professionals 

Wat wil jij uitstralen (online), en hoe zet je jezelf neer in de markt? Bij mij start iedere samenwerking eerst met een uitgebreide personal brand sessie, waarin we jouw professionele identiteit in kaart brengen: de fundering voor wat je wilt vertellen,  je online CV of LinkedIn profiel, en je eigen authentieke stijl via je website, emails of presentaties. We kijken wat je sterke punten zijn en de interessante  haakjes voor je content online of hoe jij je profilering naar een hoger niveau tilt.  Of je nu een zzp'er bent, een eigen praktijk of kleinbedrijf hebt, of als (zelfstandig) professional wilt profileren voor een nieuwe baan of opdracht. 

"Ik heb bij Sandra een Personal brand sessie geboekt om voor mijzelf helder krijgen wat mijn kwaliteiten zijn die ik in kan zetten als USP voor mijn architectenbureau. Ze heeft me geleerd om nog meer van mijn eigen kracht uit te gaan en dit te gaan gebruiken in mijn uitingen zoals via mijn website, LinkedIn e.d."
Peter

Het resultaat van de personal brand sessie: duidelijkheid, vertrouwen en rust

Het resultaat is dat jij na deze personal brand sessie duidelijk hebt wat je sterke punten zijn, waar je voor staat en waar dus ook je authentieke communicatiekracht ligt. Precies, 'de parels' voor je persoonlijke communicatie om je pad te vervolgen. 

Waar ga jij mee naar huis?

Ik zie en hoor dat mijn klanten na een personal brand sessie bij mij: 

  • Leren ontdekken over hun personal brand en sterke eigenschappen, en zich zo scherper weten neer te zetten, bijvoorbeeld via hun sociale media posts, presentaties of LinkedIn profiel
  • Inzichten krijgen over o.a. hun kwaliteiten, waarden, en missie en hierdoor veel meer zelfvertrouwen krijgen en een rode draad ontdekken wat ze vanuit hun professionele identiteit ("mijn ding") willen gaan communiceren (en dus veel tijd winnen) 
  • Begrijpen waar ze voor staan, zich sterker voelen en durven gaan doen, en hierdoor sneller vooruitgaan
  • De basis leggen voor een authentieke content en zichzelf op een unieke manier zichtbaar maken met persoonlijke verhalen voor een zakelijke doelgroep
  • Nieuwe initiatieven oppakken, hun resultaten delen, en zo de juiste klanten, opdrachten of bedrijven weten aan te trekken. 

 

  “You can't connect the dots looking forward;
you can only connect them looking backwards."
Steve Jobs

 


"Sandra heeft me super goed geholpen bij het onderzoeken van mijn persoonlijke merkkracht. Na onze coaching sessie was ik ontzettend  geïnspireerd en kon ik niet stoppen met alles verder uit te werken. Een aanrader!"
Mayke, Dress Case, Winnaar Asito Sociale-innovatieprijs


Dus wacht niet langer, maak tijd vrij en leer je professionele identiteit kennen om op jouw authentieke manier succesvol te communiceren naar je doelgroep ! 


Inhoud ontdek je personal brand merksessie

 1 x Online intakegesprek ter voorbereiding via Zoom

1 x Persoonlijke merkscan (template) om thuis voor te bereiden en in te vullen

1 x persoonlijke merksessie op een locatie naar keuze om je belangrijkste eigenschappen in kaart te brengen zoals je waarden en kwaliteiten, en je unieke persoonlijkheid (dagdeel)

Je kunt bij mij in de ochtend (9:30 - 12:00) of in de middag (14:00 - 17:30)  een afspraak maken. Op verzoek werk ik ook in de avonden of op zaterdagochtend.

 Locatie: Eindhoven Strijp S Videolab of online

Woon je niet in de regio Brainport Eindhoven? Dan kunnen we ook op locatie of online afspreken.

Doelgroepen: eigenaren van bedrijven, ondernemers zoals adviseurs, trainers en coaches en (interim) professionals. 

Ben je mededirecteur of mede-eigenaar? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden of kijk hier.

Investering persoonlijke merksessie :  295,- (ex btw)

Heb je interesse en wil je met mij een persoonlijk gesprek om te kijken of die klik er is? Druk dan op de knop!

Ik wil meer weten over een personal brand sessie! >>


"Het moet kloppen. Het is super fijn om met Sandra te sparren om zo weer even het complete puzzeltje te leggen.
Ik kan nu weer verder en mijn teksten scherper formuleren".
MarijkePersonal branding als startpunt voor je online profilering en contentstrategie

Wil je hierna verder met mij samenwerken? Dat kan! De investering van de personal brand sessie krijg je dan als korting terug, wanneer je een vervolg boekt.

 Je kunt bij mij terecht voor:

  • Diensten Ondernemers MKB Eindhoven Sandra Stassar 2024
  • Diensten Ondernemers MKB Eindhoven Sandra Stassar 2024

Optie 1. Advies voor je sociale mediaprofiel zoals LinkedIn of Instagram


Optie 2: Ontwikkel je persoonlijke contentstrategie naar de markt


Optie 3: Starterspakket - je eigen contentstrategie en samen content creëren voor de markt

 

De dagsessie heb ik als heel erg leerzaam en met name ook prettig ervaren. Met name onze gesprekken over wat drijft "mij", wat zijn mijn waarden en hoe laat ik mezelf zien als professional. Niet alleen de koude theorie maar met name ik als mens achter mijn merk"
Eric

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MIJN DIENSTEN ALS PERSONAL BRANDING SPECIALIST

"Kan ik meedoen als ik nog nooit iets aan personal branding heb gedaan?"

Jazeker, dan is de personal brand powersessie echt iets voor jou! Je kunt zo een mooie eerst start maken door te leren ontdekken waar precies je unieke kwaliteiten en eigenschappen zitten naar de markt. 

"Ik ben niet zo'n haantje de voorste", is Personal Branding dan wel iets voor mij?

Dat treft, ik ook niet. Wat ik wel weet is, dat als je nieuwe klanten wilt, dat het dan ook nodig is dat je jezelf zichtbaar durft te maken. En dan wel op een manier die bij je past, want dat wilde ik ook. Ik laat je daarom graag zien en ervaren hoe het ook anders kan: dichtbij jezelf blijven met succes.

"Kan ik meedoen als ik niets van sociale media begrijp?"

Ook dat is geen probleem. Je begint bij mij altijd met een personal brand powersessie. Vervolgens kies je het traject of consult dat bij je past. Als je meer wilt weten WAT je wilt communiceren via sociale media is het ontdek je merkverhaal traject echt iets voor jou. Als je ook graag wilt weten HOE je communiceert (welke stijl, formats, hoe maak ik een post e.d.), dan adviseer ik je om het personal branding starterspakket te kiezen.

"Ik ben niet zo creatief. Kan ik dan wel een eigen contentstrategie ontwikkelen?"

Ja hoor, want ik help je hierbij. Ik gebruik ook specifieke tools en templates om je te helpen met het bedenken van geschikte content. En mocht je het zelf niet weten, dan vul ik aan waar nodig met mijn content ideeën, zodat je voldoende content hebt voor een jaar.

 "Is branding niet alleen iets voor de grote bedrijven?"

Iedereen is een (personal) brand. De een is er alleen bewuster mee bezig dan de ander om een bepaald beeld van jezelf en je bedrijf in de markt te zetten. Het is dus geen overbodige luxe om hier eens naar te kijken, zodat je weet hoe je overkomt online, of dit het beeld is wat je wilt neerzetten, en hoe dit bij te sturen.

Ik kan niet kiezen, alleen een personal brand sessie of een hele module? 

Inmiddels een veel gestelde vraag en logisch natuurlijk.  We beginnen eerst met deze personal brand sessie en als je toch verder wilt kun je vervolgens gewoon doorstromen naar een strategie module, inclusief 'de pakketkorting'.  Je krijgt de kosten voor de losse sessie dan als extra korting retour, en ontvangt ook gewoon 'de pakketkorting'.  Een ander alternatief is de mogelijkheid om eerst een introductieworkshop bij me te volgen. Mocht je daarna doorgaan met een geheel traject, krijg je de investering voor de workshop als korting op het traject retour. Vraag een offerte aan en dan leg ik je de mogelijkheden graag uit! 

Klik hier als je eerst meer wilt weten over wat Personal branding precies is...

"Sandra heeft mij geholpen om mijn Personal brand in kaart te brengen. Dit deed ze met een luisterend oor, veel vragen en vooral ook humor. Het eindresultaat mocht er zijn en ben erg blij met de stappen die ik nu kan zetten."

Trude

Meer over mij als personal branding specialist

Op een authentieke en consistente manier communiceren om je ideale klanten aan te trekken. Wil jij dit ook leren? Als branding specialist bied ik support voor zelfstandige professionals en ondernemers die zichzelf of hun bedrijf willen promoten. Zo nu en dan organiseer ik ook online branding events zoals gratis netwerkevents en masterclasses waar we bijeenkomen voor inspiratie en om te netwerken.

‘De communicatiekracht van mens en bedrijf versterken’, is mijn persoonlijke missie. Zeker voor de mensen die van nature wat terughoudend zijn. Jou leren hoe je krachtig communiceert naar je doelgroep over wie je bent en waarom voor jou of jouw bedrijf te kiezen. Daar doe ik het voor, zodat jij je dromen kunt waarmaken. Mijn jarenlange ervaring als accountmanager bij een reclamebureau en de rol van communicatiemanager voor diverse opdrachtgevers, samen met mijn talent voor coaching, maakt dat ik weet hoe de 'parels' als merk naar boven te halen, en dit vervolgens ook als sterk merk te communiceren via diverse middelen en kanalen. 

Wil je eerst meer over me weten? Reserveer dan een kennismaking of bel me op 063180765. 

Online merksessie

Personal branding checklist

LinkedIn personal branding checklist