l
Maak van je bedrijf een merk

Ontdek je merkkracht!

Wil jij op een authentieke, betrouwbare en consistente manier leren communiceren om je ideale klanten aan te spreken?

Ben je al een tijdje bezig met de promotie van je bedrijf, maar wil je weten waar de kansen liggen voor je communicatiestrategie?

Of wil je graag een branding specialist inhuren en weten hoe je jezelf als expert profileert? 


 Krachtig leren communiceren naar je doelgroep

Het maakt niet uit vanaf welk punt je start om jezelf of je bedrijf te promoten, het gaat erom hoe je start. Want wie ben jij als professional? Waar sta je voor met je bedrijf? En waarin maak jij (of je team) het verschil? Belangrijke vragen waar we vaak het antwoord niet precies op weten. Omdat we te druk zijn met ‘doen’. Of omdat we het niet gewend zijn en het stiekem eng vinden om te onderzoeken. Ik help je graag om jezelf of je bedrijf als merk in de markt te zetten, stap voor stap en op je eigen tempo! Meer over mij...  

Voordelen van branding: een authentiek en consistent beeld bij je ideale klant

'Personal Branding' betekent jezelf als een merk in de markt te zetten door je bekendheid te vergroten en merkvoorkeur te creëren bij een door jouw gekozen doelgroep. Oftewel, de 5e P van Promotie zoals ik ook wel zeg. Door in 'branding' te investeren, werk je bewust aan een authentiek, betrouwbaar en consistent beeld bij jouw ideale klant, zodat je 'top of mind' bent als ze jouw product of dienst nodig hebben, of jou als leverancier overwegen. Of ze uiteindelijk voor jouw bedrijf gaan kiezen is van meerdere factoren afhankelijk, maar de klantreis begint altijd bij je bekendheid als merk. Meer weten? Een overzicht van de meest gestelde vragen, vind je hier.

Bovendien zorgt de aandacht voor je merkverhaal binnen een bedrijf of team voor de verbinding intern, en is het ook richting stakeholders handig om op consistente wijze in het vizier te blijven. Kijk hier verder wat ik voor MKB-bedrijven kan betekenen.

Het vertrekpunt voor je contentstrategie

(Personal) Branding of het promoten van jezelf of bedrijf als merk, start met een analyse. Bij mij vind je de kans om je kernwaarden en merkkwaliteiten te vinden, en welke toegevoegde waarde je voor jouw doelgroep. Je kernboodschappen komen dan tijdens een 1-op-1 traject als het ware naar boven drijven. Of ben je klaar met al het 'hap-snap-werk' en op zoek naar inspiratie samen met een groepje ondernemers? Dan zijn mijn workshops een ideale gelegenheid voor om eerst nieuwe ideeën op te doen voor je content en eigen stijl.  

De basis voor al je communicatie

Oftewel, bij mij maak je een goede pas op de plaats als vertrekpunt voor je communicatie.  Of het nu voor het ontwerp van je logo of personal branding website is, maar bijvoorbeeld ook je PR en sociale mediastrategie. Je zult de woorden en beelden ontdekken die bij jou en je bedrijf passen. Zo heb je de perfecte gelegenheid om je eigen 'brand voice', maar ook de richting voor je huisstijl te bepalen voor bijvoorbeeld je LinkedIn en Instagram-account. Ik help je om van jouw bedrijf een sterk merk te maken. Kortom, om jouw 'parels' te ontdekken voor zowel je online als offline communicatiestrategie.


"Vol enthousiasme nam Sandra me mee op reis in mijn arbeidsverleden. Door haar oprechte aandacht, verhelderende vragen en scherpe blik, kwam ik tot mooie inzichten over mijn waarden en kwaliteiten. Ik ga gemotiveerd verder met de opstart van mijn kindercoachpraktijk". 

Claudia, Kindercoach


Branding support voor professionals, zzp'ers, en kleinbedrijven  

Naast maatwerk, bied ik op het gebied van personal branding individuele online merksessies voor zzp'ers en professionals. Verder heb ik voor zzp'ers ook standaard coachingsmodules  en bied ik ook coaching in klein groepsverband aan. Je kunt je dan aansluiten bij een van de online branding workshops die ik geef. 

Voor kleinbedrijven en teams van professionals, ben ik op interim basis in te huren, maar heb ik ook speciale modules ontwikkeld. Tevens bied ik communicatiesupport op projectbasis aan het MKB.    

Eerst gratis kennismaken?

Heb je interesse, een vraag of wil je eerst vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met me op voor  een gratis online inspiratiegesprek

Of lees eerst meer wat je van mij als branding specialist kunt verwachten.