l
Ontdek je personal brand en word top of mind met authentieke content

Gratis online masterclass 

Personal branding

 Wat houdt dat nu in "personal branding" en hoe pas je dit toe via social media zoals Instagram of LinkedIn om nieuwe klanten, de juiste baan of de juiste opdrachten te werven?

Ik vertel jou in deze masterclass hoe je stap voor stap content creëert die bij jouw bedrijf en doelgroep past om op een authentieke manier nieuwe business of een baan aan te trekken. 

Leer in deze masterclass consistent en met zelfvertrouwen zichtbaar te zijn online! Van jouw unieke professionele identiteit en doelgroep voor je profilering, tot aan de juiste mindset en content voor een optimaal bereik

Inhoud Personal branding masterclass

Ontdek je persoonlijk merk als professional of eigenaar; leer hoe je je persoonlijk merkkracht ontdekt om op een authentieke manier zichtbaar te zijn voor de juiste doelgroep

Bouwen aan je online presentatie; hoe kom je online betrouwbaar over en werk je aan je expert status

Vergroot je netwerk met personal branding; begrijp hoe je ook online een relevant netwerk opbouwt.

Datum: 20 maart 2024

10:00 - 11:00 

20:00 - 21:00

Locatie: Zoom

"Ik kreeg de dingen die ik al kende op een andere manier gepresenteerd en werd opnieuw uitgedaagd. Hierdoor kon er een 'reshuffle' plaatsvinden".


"Verfrissend"

"Sandra zoomde in op de bedrijven van de deelnemers, zodat iedereen met persoonlijke tips en inzichten naar huis ging".

Zodra je je hieronder hebt ingeschreven, ontvang je een bericht ter bevestiging.
Tot snel!


"Tijdens onze Netwerkbooster heeft Sandra een leuke masterclass gegeven over het belang van Personal Branding tijdens netwerken. Waarom is dit belangrijk en hoe pas je dit dan ook toe. Informatief, praktisch en toepasbaar. Precies waar wij van houden." 

Nathalie, eigenaar Business Women Nederland Netwerk


Deze personal brand masterclass voor jullie bedrijf boeken?

Laat je gegevens dan hier achter voor meer informatie voor een customized sessie van 1,5 uur te reserveren. 

 

 

Meer over mij als personal branding specialist

Op een authentieke en consistente manier communiceren om je ideale klanten aan te trekken. Wil jij dit ook leren? Als branding specialist bied ik support voor zelfstandige professionals en ondernemers die zichzelf en hun bedrijf willen promoten. Zo nu en dan organiseer ik ook online branding events zoals gratis netwerkevents en masterclasses waar we bijeenkomen voor inspiratie en om te netwerken. 

‘De communicatiekracht van mens en bedrijf versterken’, is mijn persoonlijke missie. Zeker voor de mensen die van nature wat terughoudend zijn. Jou leren hoe je krachtig communiceert naar je doelgroep over wie je bent en waarom voor jou of jouw bedrijf te kiezen. Daar doe ik het voor. 

Mijn 15+ jaren ervaring als accountmanager bij een reclamebureau en de rol van communicatiemanager voor diverse opdrachtgevers, samen met mijn talent voor coaching, maakt dat ik snel tot de kern kom. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik weet hoe de 'parels' voor jou als merk naar boven te halen, en dit vervolgens ook als merk te communiceren via diverse middelen en kanalen.

 

 Wil je eerst meer over me weten of heb je nog vragen? Reserveer dan een kennismaking of bel me op 063180765.