l
Ontdek je merkverhaal naar de markt

Inschrijving gratis masterclass Personal branding

 Wat houdt dat nu in "personal branding" en hoe pas je dit toe voor je socials, maar bijvoorbeeld ook voor je blog, emailmarketing of je online academie om nieuwe klanten te werven?

Ik vertel jou in deze masterclass hoe je stap voor stap content creëert die bij jou en je doelgroep past om nieuwe klanten te winnen. 

Van jouw unieke merkidentiteit tot aan een goede doelgroep-analyse, en het inzetten van de juiste promotiekanalen. 

Datum: woensdag 17 mei 

Optie 1. 10:00 - 11:00

Optie 2. 19:30 - 20:30

Locatie: Zoom


"Ik kreeg de dingen die ik al kende op een andere manier gepresenteerd en werd opnieuw uitgedaagd. Hierdoor kon er een 'reshuffle' plaatsvinden".


"Verfrissend"

"Aan de hand van een originele opdracht zoomde Sandra in op de bedrijven van deelnemers, zodat iedereen met persoonlijke tips en inzichten naar huis ging".

Zodra je je hieronder hebt ingeschreven, ontvang je een bericht ter bevestiging.
Tot snel!Wil je liever graag individueel deze personal brand masterclass boeken?

Ga dan naar deze pagina om een sessie van ruim 1,5 uur te reserveren. Er is dan voldoende ruimte om je persoonlijke vragen te stellen en we doen ook samen een eerste praktische opdracht voor je persoonlijke contentstrategie!

Investering: € 99,- (ex btw)

 

 

Meer over mij als personal branding specialist

Op een authentieke en consistente manier communiceren om je ideale klanten aan te trekken. Wil jij dit ook leren? Als branding specialist bied ik support voor zelfstandige professionals en ondernemers die zichzelf of hun bedrijf willen promoten. Zo nu en dan organiseer ik ook online branding events zoals gratis netwerkevents en masterclasses waar we bijeenkomen voor inspiratie en om te netwerken. 

‘De communicatiekracht van mens en bedrijf versterken’, is mijn persoonlijke missie. Zeker voor de mensen die van nature wat terughoudend zijn. Jou leren hoe je krachtig communiceert naar je doelgroep over wie je bent en waarom voor jou of jouw bedrijf te kiezen. Daar doe ik het voor. Mijn 15+ jaren ervaring als accountmanager bij een reclamebureau en de rol van communicatiemanager voor diverse opdrachtgevers, samen met mijn talent voor coaching, maakt dat ik snel tot de kern kom. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik weet hoe de 'parels' als merk naar boven te halen, en dit vervolgens ook als merk te communiceren via diverse middelen en kanalen.

 

 Wil je eerst meer over me weten? Reserveer dan een kennismaking of bel me op 063180765.