l
Maak van je bedrijf een merk

Communicatiesupport voor adviesbureaus en dienstverlenende MKB bedrijven


Strategisch advies en contentcreatie voor adviesbureaus en dienstverlenende kleinbedrijven 

 "Hoe kunnen we samen als team meer zichtbaar zijn via LinkedIn?"

 "Wat kunnen we doen om de bekendheid van onze diensten te vergroten?"

"We bedienen meerdere doelgroepen, wat betekent dit voor onze communicatie?"


Zomaar wat vragen die mij regelmatig worden gesteld. Als branding & communicatiespecialist ben ik daarom op interim basis in te huren.  Voor een branding- c.q. communicatieopdracht om voor een korte termijn in de communicatiebehoefte te voorzien.  Bijvoorbeeld voor strategisch communicatieadvies of te helpen met contentcreatie voor de sociale media, emailmarketing of webinars. 

Tevens bied ik de volgende standaard module voor adviesbureaus en dienstverlenende kleinbedrijven:

(Online) workshop MKB module - de juiste klanten aantrekken met LinkedIn

Medewerkers zijn het grootste goed van je organisatie. Dat hoef ik je niet te vertellen. Maar wat nu als jullie medewerkers ook worden betrokken om aan de bekendheid van je organisatie te werken om zo meer potentiële klanten aan te trekken? Hoe gaaf is dat! In deze module leer ik jullie hoe dit aan te pakken.

Van medewerkers naar merkambassadeurs 

Willen jullie ook authentiek en onderscheidend communiceren via LinkedIn voor de promotie van de organisatie? Als een gezicht naar buiten treden naar klanten en stakeholders? En willen jullie ook als team leren online content te creëren voor LinkedIn om nieuwe klanten te werven? 

In deze workshop ervaren jullie wat de voordelen van branding zijn als team, en hoe jullie LinkedIn kunnen inzetten om jullie ideale klanten te bereiken. 

Wat kun je verwachten van deze workshop:

- Wat is een 'personal' brand

Hoe je online de vertaalslag maakt van je persoonlijkheid naar je LinkedIn profiel

- De do's and dont's voor je Linkedin profiel

- Uitleg hoe je LinkedIn samen inzet om de bekendheid van de organisatie te vergroten

- Tips voor contentcreatie: wat, wanneer en hoe het beste te posten? 

- Uitleg hoe je je netwerk uitbreidt om nieuwe leads te genereren

Vervolgens gaan we ook aan de slag met een praktische opdracht om de eerste content ideeën te creëren.

Doelgroep: deze standaard (online) LinkedIn workshop is bedoeld voor dienstverlenende bedrijven en teams die vanuit hun bedrijfsstrategie meer zichtbaarheid willen creëren, en met een gedegen aanpak aan de slag willen gaan. 

Inhoud module:

1x Workshop; de basics van branding voor LinkedIn om nieuwe klanten aan te trekken en samen ideeën te bedenken voor de online content

De content wordt door individuele medewerkers zelf in kaart gebracht, binnen het kader wat jullie als bedrijf willen uitstralen. Eenheid en consistentie in alle uitingen zijn hierbij de sleutelwoorden. Tevens ontvangen alle medewerkers ontvangen na afloop nog een handig naslagwerk.

Dus willen jullie ook:

-Kennis en betrokkenheid activeren bij de medewerkers voor de promotie van de organisatie?

-Leren hoe jullie online de connectie maken met potentiële klanten?

-Authentiek maar samen wel consistent leren communiceren via LinkedIn?

- Samen als team online een sterk merk neerzetten?  

En zo bouwen aan de bekendheid van de organisatie om nieuwe klanten te winnen?

Reserveer dan deze online team branding workshop!

Investering: 750 euro (ex btw en reistijd) voor een dagdeel (10:00 - 13:00 of 14:00 - 17:00). Maximaal 10 personen en basis input vormen de missie, visie en merkwaarden*. 

Locatie: in overleg (of online via Zoom of Teams)

*In overleg is deze workshop ook op maat te maken als een 'hei-sessie' voor de strategie van de organisatie. Houd er dan rekening mee dat ik een contactpersoon nodig heb die de eigenaar is van de communicatie en de afstemming intern faciliteert. Dit kan bijvoorbeeld de officemanager of secretaresse zijn. De merkwaarden samen met een ingevuld Business Model Canvas of recent marketingplan vormen dan het vertrekpunt voor de communicatie.

 

Ik wil meer weten over deze standaard LinkedIn workshop voor ons team!


Sandra Stassar 2019
Sandra Stassar 2019


Personal Branding Sandra Stassar
Sandra Stassar

Meer over mij...

De communicatiekracht van professionals en bedrijven die zichzelf als 'a force for good' zien versterken. Dat is mijn persoonlijke missie. Ik maak hierbij gebruik van zowel analytische als meer 'creatieve' werkvormen. Door de verbinding te leggen tussen beide werkvormen, kom ik tot de mooiste resultaten. Kortom, wil je weten waar de merkkracht van jullie team zit of heeft de promotie van jullie bedrijf een boost nodig? Samen gaan we ‘terug naar de tekentafel’ om de bewuste en wellicht ook onbewuste kwaliteiten en kernwaarden te (her)ontdekken voor jullie merkverhaal! 

"Na de workshop Personal Branding zat ik boordevol inspiratie. De workshop prikkelt om verder na te denken over vervolgstappen. Sandra geeft heel bruikbare tips. Bijvoorbeeld door het laten uitschrijven van mijn gedachten. Na het uitschrijven zegt ze: deze tekst kun je mooi gebruiken als input voor je nieuwe websitetekst. Lekker praktisch, daar houd ik van." 

Dian van Horrik, Jurist Plus


Interesse in wat ik als branding & communicatiespecialist voor jullie kan betekenen?

Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek! Ik neem jullie dan mee in de wereld van branding en wat dit voor jou of je bedrijf kan betekenen.