l
Ontdek je personal brand en word top of mind met authentieke content

Strategisch contentadvies en employee branding voor teams

 "Hoe kunnen we samen als team online meer zichtbaar zijn voor leads via sociale media?"

"Wat kunnen we doen om de naamsbekendheid van ons bedrijf te vergroten om de juiste klanten en opdrachten aan te trekken?"

"We zoeken personeel, wat kunnen we doen om onze communicatie naar de arbeidsmarkt te versterken?"


Wanneer jullie je herkennen als familiebedrijf  of (technisch) adviesbureau in een van deze vragen, dan zijn jullie aan het juiste adres! Als branding & contentspecialist help ik jou als directeur of eigenaar met authentieke marketing naar de markt. Want waar zitten de parels bij jullie team voor een unieke contentstrategie en authentieke verhalen naar de markt? En hoe kunnen jullie de medewerkers inzetten om nieuwe klanten of medewerkers aan te trekken op een authentieke manier die bij ze past via LinkedIn


Mensen linken niet met bedrijven, maar met mensen

Precies, maar hoe dan? Hoe zet jij de medewerkers in voor jouw bedrijf? Wanneer je als MKB eigenaar meer zichtbaar wilt zijn online om nieuwe klanten te werven, dan is het raadzaam om bij jezelf te beginnen: wie ben je, waar sta je voor en waarom doen jullie wat jullie doen?

Ik vertrek daarom eerst vanuit het 'DNA' van jullie familiebedrijf of bureau voor jullie contentstrategie en profilering naar de markt. Voor de LinkedIn profielen, posts en blogs, maar dit is ook de ultieme basis voor vacatureteksten, webinars en andere middelen die jullie inzetten. Uiteindelijk met als doel dat potentiële klanten of werknemers zich herkennen in jullie team en voor jullie bedrijf willen kiezen. 

"Van de week een workshop gevolgd bij Sandra over personal branding. Het heeft me geleerd dat je als directeur een belangrijke merkdrager bent van je onderneming. En ook hoe je dat dan praktisch invulling kan geven. Voor iemand met koudwatervrees, heeft het me in 3 uur over de drempel gebracht. Van harte aanbevolen!"

Evelyn

KENNISSESSIES - BRANDING voor eigenaars en ondernemers

 Wil je op een laagdrempelige manier meer weten over personal branding en de impact op de (arbeids-) markt? Doe dan mee met een van mijn kennissessies in Eindhoven of online 

  BRANDING INSPIRATIESESSIE

Een branding sessie ter inspiratie voor de communicatie van jouw team van engineers of jullie familiebedrijf. Altijd al willen weten hoe jij je onderscheidt van de concurrentie als MKB eigenaar? Of samen als team aan de naamsbekendheid werken van je bedrijf via LinkedIn op unieke wijze? 

In deze branding inspiratie sessie (dagdeel) neem ik jullie mee welke stappen er nodig zijn. Van jullie missie en ideale klant, tot aan inspiratie voor een unieke online contentstrategie voor verschillende stakeholders en (nieuwe) medewerkers. 

Bij deze inspiratiesessie is ook een bedrijfsprofiel scan en een "APK" voor een eerste online indruk inbegrepen.

Investering: 750,- (ex btw, locatie-en reiskosten)  


Employee branding - van medewerkers naar merkambassadeurs

Medewerkers zijn het grootste goed van je organisatie. Dat hoef ik je niet te vertellen. Maar wat nu als jullie medewerkers ook worden betrokken om aan de bekendheid van jullie organisatie te werken om zo samen 'top of mind' te worden en zo meer potentiële klanten en werknemers aan te trekken, oftewel employee branding? 

Vaak wordt er vanuit een bedrijfsaccount gecommuniceerd online. Helaas levert dit niet de gewenste resultaten, mede vanwege het algoritme. Hoe gaaf zou het zijn als de medewerkers zich ook durven profileren uit naam van jouw bedrijf? Om zo authentiek en onderscheidend te communiceren via bijvoorbeeld LinkedIn voor meer bekendheid van jullie bedrijf.  En bovendien als een gezicht naar buiten te treden richting klanten, potentiële werknemers en andere stakeholders? 

Ik leer jullie als team in mijn content creatie workshops* samen authentieke content te maken voor bijvoorbeeld webinars en LinkedIn posts om zo jullie bekendheid te vergroten. We kijken naar de posts die het goed doen, het optimaliseren van de LinkedIn profielen, tot aan de keuzes van de juiste hashtags en handige tools.

Laat het me weten, dan maken we een afspraak wat de mogelijkheden en voordelen van employee branding en employee advocacy zijn, en hoe jullie o.a. de sociale media zoals LinkedIn en jullie website kunnen inzetten om nieuwe klanten en medewerkers te werven. 

* In overleg is deze dienst ook op maat te maken, zoals een 'heisessie' voor de branding strategie van de organisatie

 Investering: prijs op aanvraag

 

Contentstrategie & personal branding voor jou als directeur eigenaar

Als contentstrateeg help ik jou als MKB eigenaar om een consistente en authentieke beeld neer te zetten online. Samen gaan we met jouw medewerkers aan de slag voor een effectieve contentstrategie op basis van het merkverhaal van jouw bedrijf. 

Het totale 'merkverhaal' van jouw bedrijf wordt concreet uitgewerkt in ideeën en verhalen voor LinkedIn posts, blogs, webinars, emailmarketing etc. In een contentplan worden vervolgens alle content ideeën voor je bedrijf samengebracht en georganiseerd intern op 1 plek met als doel om als de expert of 'thought leader' te worden gezien in je branche!  

"Ik heb bij Sandra een Personal brand traject geboekt om voor mijzelf helder krijgen wat mijn kwaliteiten zijn die ik in kan zetten als USP voor mijn architectenbureau. Ze heeft me geleerd om nog meer van mijn eigen kracht uit te gaan en dit te gaan gebruiken in mijn uitingen zoals via mijn website, LinkedIn e.d."
Peter

Investering: prijs op aanvraag

Mijn diensten zijn bedoeld voor dienstverlenende (familie-) kleinbedrijven zoals adviesbureaus, technische consultancy en hightech teams die vanuit een bedrijfsstrategie meer zichtbaarheid willen creëren, en die samen met een gedegen aanpak voor de lange termijn aan de slag willen gaan!

Heb je interesse in een van mijn diensten? Druk dan op de knop en laten we kennismaken!

Ik wil meer weten over een van deze diensten voor ons team! >>


Meer over mij als branding & contentexpert

De communicatiekracht van professionals, technische bureaus en familiebedrijven die zichzelf als 'a force for good' zien versterken. Dat is mijn persoonlijke missie. Ik maak hierbij gebruik van zowel analytische als meer 'creatieve' werkvormen. Door de verbinding te leggen tussen beide werkvormen, kom ik tot de mooiste resultaten. 

Kortom, wil je weten waar de merkkracht van jullie team zit of heeft de promotie van jullie bedrijf een boost nodig? Samen gaan we ‘terug naar de tekentafel’ om de bewuste en wellicht ook onbewuste kwaliteiten en kernwaarden te (her)ontdekken voor jullie merkverhaal! 

Interesse wat ik als branding & communicatiespecialist voor jullie kan betekenen?

Op zoek naar contentadvies op maat? Bijvoorbeeld strategisch communicatieadvies voor de sociale mediakanalen, website of emailmarketing? Dat kan ook. Maar ook voor een communicatieopdracht ben ik ook op interim basis in te huren om voor de korte termijn in een communicatiebehoefte te voorzien.

Interesse? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek: info@sandrastassar.nl 

Ik neem jullie dan mee in de wereld van online branding en wat dit voor jouw of jullie bedrijf kan betekenen.

Wil je liever eerst een online indruk om mij beter te leren kennen?

Schrijf je dan hier in voor mijn gratis inspiratiemail! 

"Na de workshop Personal Branding zat ik boordevol inspiratie. De workshop prikkelt om verder na te denken over vervolgstappen. Sandra geeft heel bruikbare tips. Bijvoorbeeld door het uitschrijven van mijn gedachten. Na het uitschrijven zegt ze: deze tekst kun je mooi gebruiken als input voor je nieuwe website-tekst. Lekker praktisch, daar houd ik van." 

Dian, Juristplus