l
Maak van je bedrijf een merk

Communicatiesupport voor MKB en teams van professionals


Boost your business - personal & team branding voor het MKB 

 "Hoe kunnen we onze medewerkers als merkambassadeurs inzetten?"

"Hoe kunnen we ons samen als een team profileren via LinkedIn?"

 "Wat kunnen we samen doen om de bekendheid van onze diensten te vergroten?"

Zomaar wat vragen die mij regelmatig worden gesteld. Want vaak wordt er al veel aan communicatie gedaan, maar is de vraag of men op de goede weg is. Daarom bied ik coaching aan MKB-bedrijven die graag zelf de communicatie willen blijven uitvoeren, maar willen leren met bijvoorbeeld als doel:

- hoe de bedrijfsstrategie te vertalen in authentieke en onderscheidende content, of

- hoe samen als team online een sterk merk neer te zetten, of

- hoe je bouwt je aan je bedrijf als merk om klanten voor je te winnen.

Als communicatiespecialist ben ik daarom op interim basis in te huren.  Voor een team branding- c.q. communicatieopdracht, of om voor een korte termijn in een communicatiebehoefte te voorzien, bijvoorbeeld ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Tevens bied ik onderstaande standaard modules voor het MKB. Of willen jullie eerst liever weten wat de voordelen van Branding zijn en wat ik voor jullie kan betekenen? Reserveer dan eerst deze introductieworkshop:

Introductie team branding workshop MKB - Nieuwe klanten aantrekken met branding 

Willen jullie ook samen authentiek en onderscheidend communiceren? Als een gezicht naar buiten treden naar klanten en stakeholders? En willen jullie ook je online content voor LinkedIn hierop inrichten om nieuwe klanten te werven? 

Wat kun je verwachten van deze workshop:

-       Informatie wat branding is als marketingvorm

-       Hoe je de merkstrategie van je bedrijf bepaalt

-       Hoe de vertaalslag te maken als team naar jullie online presentatie via LinkedIn

 -      Uitleg hoe je werknemers kunt inzetten als ambassadeurs van je bedrijf

Deze workshop is bedoeld voor bedrijven die vanuit een merkstrategie met een gedegen contentplan aan de slag willen en benieuwd zijn hoe je dit aanpakt. Tevens kun je deze eenmalige workshop ook als een ‘proeverij’ voor de MKB-module beschouwen 'Van werknemer naar merkambassadeur". Eventueel kunnen jullie dan nog de nodige voorbereidingen doen.

Dus willen jullie ook:

- ... leren hoe je de ideale klant aanspreekt in 2021?

-... authentiek en onderscheidend communiceren via LinkedIn?

- ...in 2021 met jullie content aan de slag vanuit een strategisch kader: branding?   

Doe dan mee met deze introductieworkshop!

Investering: 175,- euro (ex btw en reistijd)

Aantal deelnemers: 2/3 medewerkers

Locatie: in overleg

Ik wil meer weten over deze MKB introductieworkshop!


Personal Branding workshops voor MKB
Sandra Stassar


(Online) team branding module -  Van werknemer naar merkambassadeur 

Medewerkers zijn het grootste goed van je organisatie. Dat hoef ik je niet te vertellen. Maar wat nu als jullie medewerkers ook worden betrokken om aan de bekendheid van je organisatie te werken om zo meer potentiële klanten aan te trekken? Hoe gaaf is dat? In deze module leer ik jullie hoe dit aan te pakken. 

1x Workshop (ochtend- of middagsessie met maximaal 8 personen);  de basics van Personal Branding en ideeën voor de content door individuele medewerkers zelf in kaart gebracht, binnen het kader wat jullie als bedrijf willen uitstralen. Consistentie in alle uitingen is hierbij het sleutelwoord.

Inbegrepen: 

-voorbereidende interviews met de directie voor het vastleggen van een 'communicatiekader' en business strategie

- voorbereidende interviews met medewerkers, zodat de workshop op maat kan worden gemaakt. De informatiebehoefte van de medewerkers over het gebruik van sociale media en LinkedIn vormt hiervoor de leidraad. 

- naslagwerk; alle medewerkers ontvangen na afloop nog een handig naslagwerk over de basics van Personal Branding.

Resultaat: 

-Moment 'op de hei'; aandacht van de medewerkers voor de strategie van het bedrijf 

-Ideeën creëren voor jullie eigen promotieplan om nieuwe klanten te werven 

-Kennis en betrokkenheid activeren bij medewerkers hoe bijdragen aan de promotie van het bedrijf

-Tevens zullen er allerlei branding tips en tools worden gedeeld hoe je medewerkers kunt inschakelen als merkambassadeurs voor de promotie van je bedrijf en projecten.  

Doelgroep: dienstverlenende kleinbedrijven en onafhankelijke teams van professionals 

Investering: vanaf 995,- (excl. btw, reistijd en het aantal workshops). Houd er rekening mee dat de eigenaren voor de workshop opdrachten krijgen ter voorbereiding en er een maximaal aantal medewerkers per workshop woorden toegelaten. Tevens heb ik een contactpersoon nodig die de eigenaar wordt/is van de communicatie en de afstemming intern faciliteert. Dit kan bijvoorbeeld ook de officemanager of secretaresse zijn. Als laatste, vormen de merkwaarden van het bedrijf samen met een ingevuld Business Model Canvas, recent bedrijfsplan of marketingplan het vertrekpunt voor de communicatie. 

Interesse in deze module? Of wil je eerst nog wat meer weten wat Branding voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan dan een gratis presentatie over de basics van branding! Ik neem je dan mee in de wereld van branding en wat dit voor jou of je bedrijf kan betekenen. Klik op onderstaande button om je gegevens achter te laten, en dan neem ik contact op!

Ik wil meer weten!


Personal Branding Sandra Stassar
Sandra Stassar


Meer over mij...

De communicatiekracht van professionals en bedrijven die zichzelf als 'a force for good' zien versterken. Dat is mijn persoonlijke missie. Ik maak hierbij gebruik van zowel analytische als meer 'creatieve' werkvormen. Door de verbinding te leggen tussen beide werkvormen, kom ik tot de mooiste resultaten. Kortom, wil je weten waar de merkkracht van jullie team zit of heeft de promotie van jullie bedrijf een boost nodig? Samen gaan we ‘terug naar de tekentafel’ om de bewuste en wellicht ook onbewuste kwaliteiten en kernwaarden te (her)ontdekken voor jullie merkverhaal! 

"Na de workshop Personal Branding zat ik boordevol inspiratie. De workshop prikkelt om verder na te denken over vervolgstappen. Sandra geeft heel bruikbare tips. Bijvoorbeeld door het laten uitschrijven van mijn gedachten. Na het uitschrijven zegt ze: deze tekst kun je mooi gebruiken als input voor je nieuwe websitetekst. Lekker praktisch, daar houd ik van." 

Dian van Horrik, Jurist Plus


Interesse in wat Branding voor jouw/jullie bedrijf kan betekenen, maar ben je nog niet overtuigd?

Neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek!