l
Ontdek je authentieke merkverhaal naar de markt

Gratis contentstrategie challenge 

18-22 september

voor ondernemers, eigenaren en professionals

Een sterke content strategie is een essentieel onderdeel van iedere professional of succesvol bedrijf om nieuwe klanten aan te trekken. Hoe creëer je online meer zichtbaarheid met de juiste content om zo ook de juiste klanten aan te trekken?

Doe mee met mijn gratis challenge van 18 september tot 22 september, en je ontvangt iedere dag een opdracht voor jouw (nieuwe) richting! Tevens komen we vrijdag 22 september van 11:00 - 12:00 online samen via Zoom om te netwerken en aan de laatste opdracht van de challenge te werken.

Kortom, de perfecte (her)start voor iedere ondernemer om je social media strategie naar een hoger plan te tillen!

Je leert o.a. meer over:
Diverse contentvormen en kanalen
Hoe  je je eigen 'brand voice' vindt
Styling van je social media posts 

Doe gezellig mee met deze gratis challenge als basis voor je eigen communicatiestijl en de content voor je bedrijf zoals je blogs, emailmarketing en posts voor je social media.
 Kortom, het ultieme vertrekpunt om authentiek en consistent te communiceren! 

 "Sandra heeft me super goed geholpen bij het onderzoeken van mijn persoonlijke merkkracht. Na onze coaching sessie was ik ontzettend  geïnspireerd en kon ik niet stoppen met alles verder uit te werken. Een aanrader!"

Mayke, Dress Case, Winnaar Asito Sociale-innovatieprijs

Wat levert personal branding op voor je bedrijf?

Het mooie is dat als je de 'merkkracht' ontdekt van je bedrijf, je ook met meer vertrouwen je bedrijf gaat promoten. Ik zie en hoor van mijn deelnemers o.a. dat ze: 

...helder en consistent online profileren
...makkelijker communiceren via social media 
...met meer zelfvertrouwen nieuwe projecten oppakken
...lezingen en presentaties geven aan een groot publiek
...video's maken over hun bedrijf en diensten
...inschrijven voor wedstrijden en prijzen winnen
...zichzelf veel vrijer op social media durven te laten zien, vooral op LinkedIn

 En uiteindelijk de juiste klanten aan zich weten te verbinden..

Want uiteindelijk gaat het als ondernemer om de betekenis van jouw product of dienst voor anderen. Door samen op zoek te gaan naar jouw stijl of het merkverhaal van je bedrijf, creëer je een authentieke en relevante boodschap om jouw ideale klant met je te verbinden.

Over mij... de kracht van diversiteit!

Iedere mens bestaat uit een eigen set van waarden, kwaliteiten en ervaringen, en heeft daarmee toegevoegde waarde voor het geheel. Ik geloof dan ook in de kracht van diversiteit.  Zeker als zelfstandig ondernemer is het belangrijk te weten wat je 'online brand identity' of merkidentiteit is en waar specifiek jouw toegevoegde waarde ligt. En dat je dit op een krachtige en consistente wijze weet te communiceren om de juiste klanten aan te trekken. 

Meer over waar ik voor sta...


"Na een grondige voorbereiding zijn we samen de diepte ingedoken en naar aanleiding daarvan heb ik direct actie ondernomen. Ik ben met een schone lei begonnen en heb de belangrijkste teksten op mijn site vervangen, omdat die de persoonlijke manier waarop ik coaching met paarden aanbied niet goed weerspiegelden. Nu wel!"
Hester


Meer weten over personal branding en jouw contentstrategie?

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over de modules of wil je liever eerst een los consult om te weten waar de kansen voor jou liggen? Laat het me weten via het contactformulier. Het eerste verkennende kennismakingsgesprek doen we dan via Zoom, Whatsapp video of op mijn werklocatie Strijp S in Eindhoven.

Tot snel!