l
Maak van je bedrijf een merk

Online netwerkochtend

Elkaar ontmoeten is erg belangrijk. Om je ervaringen te delen, nieuwe ondernemers te leren kennen of inspiratie op te doen.  Heb je ook zin om andere (startende) ondernemers uit het hele land online te leren kennen? Iedere vrijdag organiseer ik daarom een  netwerkochtend bij mij aan de keukentafel!

Het is belangrijk om de verbinding te blijven maken, juist in deze tijden. Daarom organiseer ik interactieve netwerkochtenden om samen de dag, namelijk de vrijdag mijn favoriete dag van de week, goed te beginnen. 

En of je nu adviseur, coach of dienstverlener bent, je bent van harte uitgenodigd voor deze online netwerkochtend. 

Wat kun je verwachten?

Een ochtend... waarin een thema rondom branding en communicatie ter inspiratie centraal staat

Een ochtend... waarin gezelligheid en informeel netwerken het uitgangspunt is

Een ochtend... waarin we andere ondernemers ontmoeten in break-out sessies onder het genot van een kop koffie of thee!

Doelgroep: dienstverlenende ondernemers en (startende) zzp'ers 

Datum: vrijdagochtend van 10:00 tot 11:00. 

28 januari - thema "je missie voor je communicatie"

Kosten: gratis

Locatie: online via Zoom

Zin in? Schrijf je dan via het onderstaand formulier in! 

Leuk je te ontmoeten en tot snel!


Bij Sandra Stassar aan de keukentafel
Bij Sandra Stassar aan de keukentafel


Meer over mij

Op een authentieke en consistente manier communiceren om je ideale klanten aan te trekken. Wil jij dit ook leren? Als branding specialist bied ik support voor zelfstandige professionals en ondernemers die zichzelf of hun bedrijf willen promoten. Zo nu en dan organiseer ik ook online branding events zoals gratis netwerkevents, webinars en masterclasses waar we bijeenkomen voor inspiratie en om te netwerken.

‘De communicatiekracht van mens en bedrijf versterken’, is mijn persoonlijke missie. Jou leren hoe je krachtig communiceert naar je doelgroep over wie je bent en waarom voor jou of jouw bedrijf te kiezen. Daar doe ik het voor. Mijn ervaring als accountmanager bij een reclamebureau en de rol van communicatiemanager voor diverse opdrachtgevers, samen met mijn talent voor coaching, maakt dat ik snel tot de kern kom. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik weet hoe de 'parels' als merk naar boven te halen, en dit vervolgens ook als merk te communiceren via diverse middelen en kanalen. Wil je meer weten? Doe dan gezellig mee!  

Online merksessie