l
Ontdek je authentieke merkverhaal naar de markt

Personal Branding - Business event

Bouwen aan je zichtbaarheid via de sociale media voor de juiste klanten, hoe doe je dit? En zoals ik vaak van mijn klanten hoor, niet op de manier van 'hey, zie mij hier', maar op een authentieke manier die bij jou past. Jouw stijl, jouw woorden, jouw foto's en op een manier die oprecht voelt. Kortom, jouw authentieke verhaal naar de markt.

Zichtbaar zijn op een manier die bij je past

Als personal branding specialist help ik ondernemers met een authentieke contentstrategie om zo de juiste klanten aan te trekken.  Maar wat betekent 'authentiek' voor jou? Wat is "personal branding" en hoe pas je dit toe voor je socials, website, emailmarketing? Ik vertel je hoe je ervoor zorgt dat je content creëert die bij jou en je doelgroep past! En we gaan samen een dag aan de slag voor je online strategie!

Want alleen is ook maar zo alleen. Samen met andere ondernemers een dag aan je doel werken. Zeker om nieuwe wegen te bewandelen is het handiger om even uit de waan van alle dag aan je strategie voor 2023 te werken. Aan je contentstrategie welteverstaan. Daarom komen we samen met een klein groepje ondernemers om aan je contentstrategie van 2023 te werken. In een fijne sfeer en volop groen in de omgeving voor inspiratie, rust en ruimte voor nieuwe ideeën!


 "Je contentstrategie in 1 dag" - Inhoud business strategie event

Tijdens deze dag gaan we met een klein groepje ondernemers aan de slag om jouw contentstrategie voor 2023 te gaan maken. Precies, in 1 dag alles uitschrijven, zodat je met een ingevulde contentstrategie de deur uitgaat. We voeren de stappen uit voor een unieke contentstrategie op basis van je personal brand en maken een eerste opzet, zodat je daarna zelf verder kunt. Let wel, voor dit 1-daagse event is het van belang dat je de opdrachten ter voorbereiding voldoende aandacht geeft!

Stap 1: Voorbereiding - jouw professionele identiteit in kaart en opdrachten

Bij mij begint het altijd met een personal branding strategie sessie. Vervolgens krijg je drie thuisopdrachten ter voorbereiding. Deze  input neem je mee voor de dag waaronder een business DNA scan en een uitgebreide doelgroep-analyse. Reken op zo'n 12 uur voorbereiding voor de thuisopdrachten.


Stap 2: Inhoud contentstrategie in 1 dag

Je gaat de content thema's en beelden vinden die bij je bedrijf passen

Jouw persoonlijk merkverhaal naar de markt voor een door jou gekozen doelgroep

Je hebt de klantreis van je ideale klant in kaart gebracht

Een concurrentieanalyse toegepast op je communicatie

Een content strategie voor je ideale klant en je krijgt een contentplan mee naar huis (inclusief inhaakkalender, overzicht media en kanalen, en content formats per doel) om zelf in te vullen.


Ontdek op deze dag

Inzicht waar je toegevoegde waarde zit voor je doelgroep

Een helder beeld op de merkkwaliteiten en merkwaarden van jou als ondernemer

De content pijlers van je online strategie over jou en je bedrijf 

Opdrachten en tips voor de content thema's die bij je passen  

Een eerste aanzet van jouw online contentstrategie in een plan


 Doelgroep: adviseurs, coaches en dienstverlenende ondernemers

Datum: vrijdag 20 januari

Voorbereiding: Personal branding sessie (online of op locatie in overleg) + werkopdrachten

Investering voor de dag, inclusief voorbereiding:  799,- euro (ex btw). Mocht je bij mij al een keer een personal branding  strategie sessie hebben gedaan, dan krijg je korting.

Locatie: Eersel

Aantal deelnemers: maximaal 8 ondernemers

Lijkt het je interessant? Schrijf je dan in via onderstaand formulier en dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek! 

Leuk je te ontmoeten en tot snel!Meer over mij als personal branding specialist

Op een authentieke en consistente manier communiceren om je ideale klanten aan te trekken. Wil jij dit ook leren? Als branding specialist bied ik support voor zelfstandige professionals en ondernemers die zichzelf of hun bedrijf willen promoten. Regelmatig organiseer ik ook online branding events zoals gratis netwerkevents, webinars en online challenges waar we bijeenkomen voor inspiratie en om te netwerken.

‘De communicatiekracht van mens en bedrijf versterken’, is mijn persoonlijke missie. Zeker voor de mensen die van nature wat terughoudend zijn. Jou leren hoe je krachtig communiceert naar je doelgroep over wie je bent en waarom voor jou of jouw bedrijf te kiezen. Daar doe ik het voor. Mijn ervaring als accountmanager bij een reclamebureau en de rol van communicatiemanager voor diverse opdrachtgevers, samen met mijn talent voor coaching, maakt dat ik snel tot de kern kom. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik weet hoe de 'parels' als merk naar boven te halen, en dit vervolgens ook als merk te communiceren via diverse middelen en kanalen. Wil je meer weten? Doe dan gezellig mee!  

Online merksessie