l
Maak van je bedrijf een merk

Personal Branding events

Inspiratieochtenden

Inspiratie, we zijn er altijd wel naar op zoek. Zeker als je het lastig vindt om telkens weer nieuwe content te bedenken voor de promotie van je bedrijf.

Ik organiseer daarom iedere vrijdag een online netwerkochtend. Om je ervaringen te delen, andere ondernemers te leren kennen en vooral weer inspiratie op te doen voor de promotie van je bedrijf.

Wanneer

Iedere vrijdagochtend van 10:00 - 11:00

Inhoud:

Vrijdag 17 juni: "de missie van je bedrijf"

Wat is een missie? Waarmee verschilt deze van de visie? En hoe kun je je ermee onderscheiden? Doe gezellig mee vrijdag en we gaan ook samen in dit uur aan de slag om dichterbij de missie te komen van je bedrijf.

Dus, heb je ook zin om:

- inspiratie op te doen voor je content vanuit je business DNA?

- andere ondernemers online te leren kennen?

- en nieuwe inzichten te krijgen voor je online contentstrategie 2022? 

Doe dan gezellig mee! En of je nu adviseur, coach of dienstverlener bent, je bent van harte uitgenodigd voor deze netwerkochtenden.

Kosten: gratis

Locatie: online via Zoom

Leuk je te ontmoeten en tot snel!


Bij Sandra Stassar aan de keukentafel
Bij Sandra Stassar aan de keukentafel


Meer over mij als personal branding coach

Op een authentieke en consistente manier communiceren om je ideale klanten aan te trekken. Wil jij dit ook leren? Als branding specialist bied ik support voor zelfstandige professionals en ondernemers die zichzelf of hun bedrijf willen promoten. Zo nu en dan organiseer ik ook online branding events zoals gratis netwerkevents, webinars en masterclasses waar we bijeenkomen voor inspiratie en om te netwerken.

‘De communicatiekracht van mens en bedrijf versterken’, is mijn persoonlijke missie. Zeker voor de mensen die van nature wat terughoudend zijn. Jou leren hoe je krachtig communiceert naar je doelgroep over wie je bent en waarom voor jou of jouw bedrijf te kiezen. Daar doe ik het voor. Mijn ervaring als accountmanager bij een reclamebureau en de rol van communicatiemanager voor diverse opdrachtgevers, samen met mijn talent voor coaching, maakt dat ik snel tot de kern kom. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik weet hoe de 'parels' als merk naar boven te halen, en dit vervolgens ook als merk te communiceren via diverse middelen en kanalen. Wil je meer weten? Doe dan gezellig mee!  

Online merksessie