l
Maak van je bedrijf een merk

Consult 'bouwen aan je merk' : een consistente en authentieke profilering om klanten voor je te winnen


Een consult als APK voor de profilering van je bedrijf

Bouwen aan je merk. Je hoort en ziet er steeds meer over. Dat het handig is als ondernemer om aan je naamsbekendheid te werken en je duidelijk te onderscheiden in de markt. Maar hoe doe je dit nu? In deze merksessie krijg je diverse tips en kun je me alle vragen stellen waar je kansen liggen hoe jij je online profilering duidelijk en aantrekkelijk maakt voor jouw doelgroep.  Of je nu een zzp'er bent, een kleinbedrijf hebt, of als (zelfstandig) professional op zoek bent naar een nieuwe (interim) baan of opdracht. In deze individuele sessie gaan we dieper in op je persoonlijk profiel, communicatie en visualisatie van je bedrijf. Precies, een soort van APK voor je communicatie.

Bouwen aan je merk
Groeien als merk


Inhoud merkscan module voor tips en inzichten om verder als ondernemer te groeien

Je krijgt ter voorbereiding een intakegesprek met mij om je doel scherp te krijgen.  Vervolgens gaan we aan de slag met de online profilering van jouw bedrijf. Je krijgt hiervoor een aantal opdrachten mee om thuis uit te voeren. In een persoonlijk gesprek maken we een totaalplaatje van o.a. de belangrijkste merkkwaliteiten en merkwaarden die in een merksessie uitgebreid zullen worden besproken. Tevens zal ik ter voorbereiding je sociale mediakanalen en je website screenen, zodat ik je tips kan geven waar de kansen liggen voor de groei van jouw bedrijf als merk voor een door jouw gekozen doelgroep. Met deze input ga je zelf aan de slag om een verbeterslag te maken en je profiel en site te updaten.

Dus wat kun je verwachten van een merkscan:

- Online intakegesprek ter voorbereiding van de merksessie 

- Merkscan van je sociale mediaprofielen, website of contentplan op basis van 1 doelgroep

- Uitgebreid consult van 1,5 uur, inclusief directe feedback op a. je sociale media profielen, b. website of c. contentplan (naar keuze)


Bij Sandra Stassar aan de keukentafel
Bij Sandra Stassar aan de keukentafel


Wat levert een consult je op?

- Inzicht in je merkkwaliteiten en merkwaarden als ondernemer en hoe je deze inzet voor de online communicatie van je bedrijf, zoals je website of sociale media

- Een check en aanscherping van je profilering op basis van de doelgroep die je wilt bereiken

- Styling en content advies 

- Praktische tips hoe je verder je sociale mediakanalen, site of plan optimaal gebruikt om aan je naamsbekendheid te werken

Bonus: als bonus ontvang je een handleiding voor de look & feel van je sociale media en site

Je kunt bij mij in de ochtend (10:00 - 12:00) of in de middag (14:00 - 16:00)  een afspraak aanvragen. Op verzoek werk ik ook in de avonden of op zaterdagochtend.

Locatie: in overleg / online

Merkscan module:  199,-  euro (ex BTW en reistijd). 

Heb je interesse of wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken tijdens een inspiratiegesprek van 30 minuten? Druk dan op de onderstaande knop!

Zijn jullie een adviesbureau of kleinbedrijf? Ook dan kan ik je helpen met een passend tarief.

Ik wil graag vrijblijvend kennismaken!


"Ik vond het een fijne manier van werken met Sandra.

In een korte tijd kwamen er veel goede ideeën op papier. Werk aan de winkel"

Ester