l
Ontdek je personal brand en word top of mind met authentieke content

Een strategisch consult om je persoonlijk profiel voor LinkedIn of Insta te verbeteren en online gevonden te worden

Waarom voor jou kiezen? Want er zijn al zoveel anderen. En je wilt ook online een professionele indruk maken. Via LinkedIn bijvoorbeeld. Om de juiste klanten, opdrachten of baan aan te trekken.

Maar hoe doe je dit nu? Kortom, hoe zorg je er als ondernemer, coach of adviseur voor dat je de juiste doelgroep aantrekt via de sociale media zoals LinkedIn 

Misschien herken je jezelf hier ook wel in:
je voelt je onzeker of je profiel er wel goed uitziet via de sociale media
je advies wilt waar de kansen liggen voor je sociale media profiel zoals LinkedIn
je wilt dat iemand met je meekijkt en tips geeft voor een professionele uitstraling
je wilt weten of online het plaatje 'klopt' met je persoonlijke ambities
je klaar bent voor die goede eerste indruk online!

Dan is dit personal brand consult ideaal voor jou!


Boost je LinkedIn profiel met je personal brand
LinkedIn is een populair platform om professioneel te netwerken. Om jezelf sterk online neer te zetten met je bedrijf, is het daarom van belang dat je zowel je professionele identiteit, maar ook je doelgroep en de markt goed kent. In deze workshop ga ik je daarom leren hoe je op authentieke wijze de connectie maakt met jouw ideale doelgroep (en)  in het vizier om jezelf te onderscheiden en succesvol te zijn op dit platform.

Samen jouw LinkedIn profiel verbeteren
Deze workshop biedt jou de mogelijkheid om jouw LinkedIn profiel te optimaliseren. Het doel is je netwerk uitbreiden, meer professionele kansen krijgen en jezelf beter online presenteren voor potentiële klanten of zakelijke connecties. Kortom, wordt ook gevonden door de juiste doelgroep!

 


  Ontdek je personal brand voor een authentiek en onderscheidend profiel 

Voordat ik advies kan geven, start ik altijd met de uitgebreide personal brand sessie waarin we dieper ingaan op jouw professionele identiteit en jouw unieke eigenschappen, ervaringen en kwaliteiten. Dit is de basis WAT je wilt uitstralen (online), en HOE doe je dit doet. Vervolgens ga ik samen met je kijken waar je kansen liggen hoe jij je profilering naar een hoger niveau tilt en gaan we dit aanpassen.  Een soort van APK voor je communicatie. 

Of je nu een zzp'er bent, als eigenaar een bedrijf hebt, of als (zelfstandig) professional op zoek bent naar een nieuwe baan of opdracht. In deze korte module nemen we je LinkedIn (of Instagram) profiel onder de loep, en kijken we hoe je dit profiel verbetert voor de doelgroep die je wilt bereiken.Vervolgens verwerken we samen de resultaten van de persoonlijke merksessie in je online profiel. Ter voorbereiding zal ik je sociale media profiel (of CV) screenen en ontvang je een personal brand checklist, zodat ik je feedback kan geven waar precies de kansen liggen voor je profilering aan de hand van een door jouw gekozen doelgroep. Met deze input gaan we aan de slag om je doel te bereiken en een verbeterslag te maken hoe je meer uit je online profilering via LinkedIn haalt. 


Inhoud module Personal brand consult voor LinkedIn 

- 1 x Online intakegesprek ter voorbereiding via Zoom

- 1 x persoonlijk merksessie online of bij mij in Eindhoven voor een merkanalyse, inclusief uitgebreide scan (dagdeel)

- 1 x Adviesgesprek en feedback voor je LinkedIn profiel of CV op basis van een door jou gekozen doelgroep;  van je headline en samenvatting, tot aan fotografie, aanbevelingen, etc. we nemen het allemaal mee. Je krijgt ook een LinkedIn profiel checklist ter referentie als onderdeel van deze module (dagdeel)


Wat levert een consult inclusief merksessie voor je LinkedIn of Instagram profiel op?

Inzicht in je toegevoegde waarde voor de markt 

Authentieke presentatie online via LinkedIn (of Instagram)

Aanscherping van je sociale media profiel voor een professionele indruk

Inzicht hoe je je netwerk en bereik vergroot voor de juiste potentiële klanten of opdrachten

Praktische tips voor je LinkedIn (of Instagram) profiel om beter gevonden te worden.

 

 Kortom, je krijgt een consult met directe feedback voor een upgrade van je sociale mediakanalen. Of je maakt als ondernemer een vliegende start als je bijvoorbeeld met LinkedIn of Instagram wilt beginnen. Ben je een professional in loondienst dan kan dit consult ook worden ingezet voor je online curriculum vitae.

Je kunt bij mij in de ochtend (9:30 - 12:00) of in de middag (13:00 - 17:30)  een afspraak aanvragen. Op verzoek werk ik ook in de avonden of op zaterdagochtend.

Locatie: Videolab Strijp S Eindhoven of online (in overleg)

Investering consult:  1 x personal brand sessie en 1 x een uitgebreid adviesgesprek:  495,- (ex btw)

Heb je interesse? Druk dan op de onderstaande knop voor meer informatie en een eerste kennismaking. 

Wil je liever in een kleine groep aan de slag? Kijk dan hier voor de mogelijkheden om een workshop bij te wonen of vraag tijdens de kennismaking naar het verschil en de mogelijkheden.

Ik wil meer weten over dit 1:1 Personal brand consult


“Je hebt de kern weten te benoemen van mijn kwaliteiten en 

bruikbare tips gegeven waar ik verder mee aan de slag kan”.

Trude

"Sandra heeft me super goed geholpen bij het onderzoeken van mijn persoonlijke merkkracht. Na onze coaching sessie was ik ontzetten geïnspireerd en kon ik niet stoppen met alles verder uit te werken. Een aanrader!"
Mayke, Dress Case, Winnaar Asito Sociale-innovatieprijs