l
Maak van je bedrijf een merk

Een strategisch consult voor je communicatie


Bouwen aan je 'persoonlijk merk' of business brand. Je hoort en ziet er steeds meer over. Dat het handig is om aan je naamsbekendheid te werken en je duidelijk te onderscheiden in de markt. Want er zijn al zoveel anderen. En voor een professionele indruk. Maar hoe doe je dit nu? En hoe zorg je ervoor dat je de juiste doelgroep aantrekt op een manier die bij je past

Authentiek communiceren vanuit je business DNA

Het begint bij de basis. Jouw DNA als ondernemer of het DNA van je bedrijf. En dat je dit leert inzetten om de juiste klanten aan te trekken. Zeker als je een nieuw aanbod hebt, nieuwe doelgroep wilt bedienen of een (nieuwe) eigen stijl zoekt voor je communicatie. Of als je het even niet meer zo goed weet waar je waarde precies zit voor je doelgroep. Dan ben je op zoek naar eerlijke feedback om te groeien en wil je advies voor je communicatie. Precies, een soort van 'APK' voor je communicatie

Het resultaat is dat je na deze analyse duidelijk hebt waar je voor staat en waar je communicatiekracht ligt. Ik zie en hoor dat mijn klanten veel minder twijfelen (en dus veel tijd winnen), zich sterker voelen, sneller vooruit gaan, makkelijker durven te posten en hierdoor allemaal veel beter zichtbaar zijn om de juiste klanten aan te trekken.

Inhoud DNA business analyse - powersessie voor je contentstrategie

Bij mij start iedere samenwerking daarom eerst met een uitgebreide DNA-sessie waarin we dieper ingaan op jouw unieke eigenschappen. We kijken eerst waar je kansen liggen hoe jij je profilering naar een hoger niveau tilt bijvoorbeeld voor LinkedIn, Instagram of je CV.  Of je nu een zzp'er bent, een klein bedrijf hebt, of als (zelfstandig) professional op zoek bent naar een nieuwe baan of opdracht. In deze individuele sessie gaan we eerst jouw business DNA in kaart brengen, de fundering voor je communicatie en visualisatie! 


Bouwen aan je merk
Groeien als merk


Wil je liever een uitgebreid consult voor je contentstrategie?

Wil je liever een uitgebreid consult met directe feedback voor je socials of CV? Je krijg eerst weer ter voorbereiding een intakegesprek met mij en een opdracht om thuis uit te voeren. In een 'DNA-sessie' maken we vervolgens een krachtenanalyse die uitgebreid zal worden besproken. Dit kan bij jou thuis zijn of bijvoorbeeld je bedrijfslocatie, afhankelijk van de dienst die je aanbiedt en altijd in overleg. 

In een tweede gesprek, gaan we dan vervolgens praktisch aan de slag voor je sociale media of CV. Ter voorbereiding zal ik je sociale mediakanalen screenen, zodat ik je feedback kan geven waar precies de kansen liggen voor je communicatie aan de hand van een door jouw gekozen doelgroep. Met deze input gaan we aan de slag om een verbeterslag te maken. 

Dus wat kun je verwachten van een complete module:

- Online intakegesprek ter voorbereiding via Zoom 

- Een opdracht ter voorbereiding

- 1:1 sessie op een locatie naar keuze voor een DNA-krachtenanalyse om je belangrijkste eigenschappen in kaart te brengen (dagdeel)

- Screening van een van je sociale mediaprofielen of CV op basis van 1 doelgroep

- 1:1 Feedback sessie voor je online profilering via de sociale media of CV 

Bij Sandra Stassar aan de keukentafel
Bij Sandra Stassar aan de keukentafel


Wat levert een uitgebreid consult inclusief feedback voor je persoonlijke profilering op?

  • Inzicht in de belangrijkste eigenschappen voor je content strategie
  • Aanscherping van je profiel voor een authentieke en professionele indruk
  • Strategisch advies voor je online profilering en communicatiestijl via de content die je deelt

Je kunt bij mij in de ochtend (9:30 - 12:00) of in de middag (14:00 - 16:30)  een afspraak aanvragen. Op verzoek werk ik ook in de avonden of op zaterdagochtend.

Locatie: in overleg / online

Investering grote APK: DNA-analyse incl. uitgebreid consult binnen vier weken: 297,- (ex btw en reistijd)

Investering kleine APK: losse DNA-analyse "powersessie":  125,- euro (ex btw en reistijd)

Maak je als adviseur of coach onderdeel uit van een adviesbureau of een team van adviseurs? Kijk dan hier.

Heb je interesse? Druk dan op de onderstaande knop voor meer informatie en een eerste kennismaking!

Ik wil meer weten over deze krachtenanalyse of consult


"Het moet kloppen. Het is super fijn om met Sandra te sparren om zo weer even het complete puzzeltje te leggen.
Ik kan nu weer verder en mijn teksten scherper formuleren". 

Marijke

“Je hebt de kern weten te benoemen van mijn kwaliteiten en
bruikbare tips gegeven waar ik verder mee aan de slag kan”.
Anita

"Sandra weet doortastend door te vragen en je te laten nadenken, en haalt daardoor dingen naar boven waar je zelf geen weet van had."

 

Marlies