l
Maak van je bedrijf een merk

Communicatiesupport voor MKB (Eindhoven/ Den Bosch)


Coaching MKB basismodule - Ontdek jullie merkverhaal! 

De perfecte (her)start voor iedere onderneming om de communicatie naar een hoger plan te tillen. Wat zijn de kenmerkende eigenschappen van jullie bedrijf? Hoe brengen jullie het bedrijf tot uiting in woord en beeld? En wat betekent dit voor de styling van jullie website en sociale media accounts? 

Op deze vragen zullen jullie antwoord vinden tijdens deze module om de ideeën voor de 'brand identity' in kaart te brengen. Een praktische handleiding als basis om jullie eigen communicatiestijl te onderzoeken en de eerste ideeën voor een contentstrategie in vast te leggen. Kortom, het ultieme vertrekpunt om authentiek en consistent te communiceren!

Inhoud MKB basismodule

1x Coaching (ochtend- of middagsessie) voor de analyse van het "DNA" van jullie bedrijf, jullie merkeigenschappen en stijlkenmerken.  

1x Coaching (ochtend- of middagsessie) om jullie merkverhaal verder uit te werken voor 1 gekozen doelgroep

1x Bijeenkomst (ochtend- of middagsessie) om de eerste aanzet van jullie verhaalschema en contentcreatie voor jullie doelgroep te bespreken.

Tevens ontvang je informatie over de basics van Personal Branding, templates voor contentcreatie en  een 'brand identity guide' om zelf in te vullen

Resultaat: de basis voor je eigen 'brand style' en een verhaalschema op hoofdlijnen (contentplan) 

Doelgroep: kleinbedrijven en teams van professionals tot 8 personen

Indicatieve prijs: 950,- (excl. btw en reistijd). Houd er rekening mee dat jullie voor iedere sessie opdrachten krijgen ter voorbereiding. Tevens heb ik een contactpersoon nodig die de eigenaar wordt van de communicatie en de afstemming intern faciliteert.


Onderstaande module is tot nader orde komen te vervallen i.v.m. de coronacrisis.

Coaching - MKB module  De integratie van de communicatiefunctie in je bedrijf  (4 - 5 maanden)

 Speciaal voor het MKB in de regio Eindhoven en de Kempen, bied ik ook coaching aan om de communicatiefunctie in de dagelijkse praktijk te helpen integreren. Vaak zie je dat er communicatiesupport wordt ingehuurd en dat daarna de know-how verdwijnt wanneer het product is afgenomen. Graag help ik dan ook om de communicatie-expertise op te bouwen in jullie bedrijf. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat er iemand gemiddeld voor 0,5 FTE binnen zijn of haar functie wordt vrijgemaakt om aan marketing- & communicatieactiviteiten te besteden. Tevens vormt een ingevuld Business Model Canvas, bedrijfsplan of marketingplan het vertrekpunt voor de communicatie.

- Coaching sessies voor de analyse van het "DNA" van jullie bedrijf, kernwaarden en merkkracht

- Visualisatie van jullie verhaal en styling in de vorm van een moodboard

- Coaching sessies en diverse tussentijdse afstemmingsgesprekken over de rol van communicatie in een bedrijf, het opstellen van een communicatieplan en communicatieboodschappen naar diverse stakeholders, op basis van jullie ideale klant en een zelf uitgevoerd marktonderzoek.

Diverse tools & templates voor de communicatiestrategie, communicatieplan & contentplan & brand styling

Indicatieve prijs: 2250,- (excl. reistijd en btw) 


Communicatiesupport op projectbasis

Als communicatiespecialist ben ik daarnaast ook op interim basis in te huren.  Voor een branding project, of om voor een korte termijn in een communicatiebehoefte te voorzien bijvoorbeeld ter vervanging van een zwangerschapsverlof.


Interesse in Branding?

Neem dan contact met me op voor een gratis oriënterend gesprek.