l
Ontdek je personal brand en word top of mind met authentieke content

Authentieke content voor een professionele indruk en de juiste klanten

In de wereld van vandaag beoordelen mensen je op wat ze online van je bedrijf zien.

Misschien herkennen jullie je hier ook wel in:

  • jullie willen starten om meer bekendheid te creëren voor jullie bureau of bedrijf via LinkedIn of Instagram, maar geen idee wat
  •  jullie willen samen als team online meer zichtbaar willen zijn via sociale media, maar hoe organiseer je dit intern?
  • jullie willen de naamsbekendheid van jullie bedrijf vergroten om meer van de juiste klanten en opdrachten aan te trekken
  • jullie zoeken personeel en willen weten hoe jullie de ook tegelijkertijd de communicatie naar de arbeidsmarkt versterkt


Authentieke communicatie, geen blablabla
Ontdek bij mij de kracht van branding en je personal brand als eigenaar of directeur voor een unieke communicatiestijl, contentstrategie of rebranding naar de markt om zo een authentieke, professionele indruk bij de juiste potentiële klanten, opdrachtgevers of werkgevers achter te laten. 
 Als branding & contentspecialist in de brainport regio Eindhoven help ik jou als directeur of eigenaar met authentieke marketing naar de markt. Samen gaan we op zoek naar de parels bij jullie team voor een unieke contentstrategie en authentieke verhalen. Ook kijken we hoe jullie de medewerkers in kunnen zetten om nieuwe klanten of medewerkers aan te trekken op een authentieke manier via LinkedIn. 

 


Mensen linken niet met bedrijven, maar met mensen

Precies, maar hoe dan? Hoe zet je de medewerkers in voor jouw bedrijf? Wanneer je als MKB eigenaar meer zichtbaar wilt zijn online om nieuwe klanten te werven, dan is het raadzaam om bij jezelf te beginnen: wie ben je, waar sta je voor en waarom doen jullie wat jullie doen. En dit te vertalen naar content die interessant is voor jullie klanten 'zonder blablabla' zoals we hier in Brabant zouden zeggen.  

Ik vertrek daarom eerst vanuit het 'DNA' van jullie familiebedrijf of bureau voor jullie contentstrategie en profilering naar de markt. Vaak voor de LinkedIn profielen, posts en blogs, maar deze contentstrategie is ook de ultieme basis voor vacatureteksten, webinars en andere middelen die jullie inzetten. Uiteindelijk met als doel dat potentiële klanten of werknemers zich herkennen in jullie team en voor jullie bedrijf willen kiezen. 

Strategisch contentadvies en employee branding voor teams

  • Aanbod Stassar Branding & Coaching MKB
  • Aanbod Stassar Branding & Coaching MKB


  BRANDING INSPIRATIESESSIE

Een branding sessie ter inspiratie voor de communicatie van jouw team van engineers of jullie familiebedrijf. Altijd al willen weten hoe je je onderscheidt van de concurrentie als MKB eigenaar? Of samen als team aan de naamsbekendheid werken van je bedrijf via LinkedIn op unieke wijze? 

In deze branding inspiratie sessie (dagdeel) neem ik jullie mee welke stappen er nodig zijn. Van jullie missie en ideale klant, tot aan inspiratie voor een unieke online contentstrategie voor verschillende stakeholders en (nieuwe) medewerkers. 

Bij deze inspiratiesessie is ook een bedrijfsprofiel scan, 2 tot 3 interviews met medewerkers en een "APK" voor een eerste online indruk inbegrepen.

Investering: € 750,- (ex btw, locatie-en reiskosten)  


Employee branding - van medewerkers naar merkambassadeurs

Medewerkers zijn het grootste goed van je organisatie. Dat hoef ik je niet te vertellen. Maar wat nu als jullie medewerkers ook worden betrokken om aan de bekendheid van jullie organisatie te werken om zo samen 'top of mind' te worden en zo meer potentiële klanten en werknemers aan te trekken, oftewel employee branding? 

Vaak wordt er vanuit een bedrijfsaccount gecommuniceerd online. Helaas levert dit niet de gewenste resultaten, mede vanwege het algoritme. Hoe gaaf zou het zijn als de medewerkers zich ook durven profileren uit naam van jouw bedrijf? Om zo authentiek en onderscheidend te communiceren via bijvoorbeeld LinkedIn voor meer bekendheid van jullie bedrijf.  En bovendien als een gezicht naar buiten te treden richting klanten, potentiële werknemers en andere stakeholders? 

Ik leer jullie als team in mijn content creatie workshops* samen authentieke content te maken voor bijvoorbeeld webinars en LinkedIn posts om zo jullie bekendheid te vergroten. We kijken naar de posts die het goed doen, het optimaliseren van de LinkedIn profielen, tot aan de keuzes van de juiste hashtags en handige tools.

Laat het me weten, dan maken we een afspraak wat de mogelijkheden en voordelen van employee branding en employee advocacy zijn, en hoe jullie o.a. de sociale media zoals LinkedIn en jullie website kunnen inzetten om nieuwe klanten en medewerkers te werven. 

* In overleg is deze dienst ook op maat te maken, zoals een 'heisessie' voor de branding strategie van de organisatie

 Investering: prijs op aanvraag

 

Contentstrategie & personal branding voor de directeur eigenaar

Verschuil jij je als eigenaar of directeur ook achter het bedrijfsaccount? 

Zonde! Want juist als leider ben je het voorbeeld voor de rest van de organisatie. Bovendien maak je onvoldoende gebruik van je netwerk en daar laat je kansen liggen voor de promotie van je bedrijf.

Als contentstrateeg help ik jou als MKB eigenaar om een consistente en authentieke beeld neer te zetten online. Samen gaan we met jouw medewerkers aan de slag voor een effectieve contentstrategie op basis van het merkverhaal van jouw bedrijf. 

Het totale 'merkverhaal' van jouw bedrijf wordt concreet uitgewerkt in ideeën en verhalen voor LinkedInposts, blogs, webinars, emailmarketing etc. In een contentplan worden vervolgens alle content ideeën voor je bedrijf samengebracht en georganiseerd intern op 1 plek met als doel om als de expert of 'thought leader' te worden gezien in je branche!  

Investering: prijs op aanvraag

Mijn diensten zijn bedoeld voor dienstverlenende MKB (familie-) bedrijven in de regio Eindhoven, zoals adviesbureaus, technische consultancy en hightech teams. De MKB bedrijven in de brainport regio die vanuit een bedrijfsstrategie meer zichtbaarheid willen creëren, en die samen met een gedegen aanpak voor de lange termijn aan de slag willen gaan!

Interesse in een van mijn diensten? Druk op de knop en laten we kennismaken!

Ik wil meer weten over een van deze diensten voor ons team!


Meer over mij als branding & contentexpert

De communicatiekracht van professionals, technische bureaus en familiebedrijven die zichzelf als 'a force for good' zien versterken. Dat is mijn persoonlijke missie. Ik maak hierbij gebruik van zowel analytische als meer 'creatieve' werkvormen. Door de verbinding te leggen tussen beide werkvormen, kom ik tot de mooiste resultaten. 

Kortom, wil je weten waar de merkkracht van jullie team zit of heeft de promotie van jullie bedrijf een boost nodig? Samen gaan we ‘terug naar de tekentafel’ om de bewuste en wellicht ook onbewuste kwaliteiten en kernwaarden te (her)ontdekken voor jullie merkverhaal! 

"Na de workshop Personal Branding zat ik boordevol inspiratie. De workshop prikkelt om verder na te denken over vervolgstappen. Sandra geeft heel bruikbare tips. Bijvoorbeeld door het uitschrijven van mijn gedachten. Na het uitschrijven zegt ze: deze tekst kun je mooi gebruiken als input voor je nieuwe websitetekst. Lekker praktisch, daar houd ik van." Juristplus


Interesse wat ik als branding & communicatiespecialist voor jullie kan betekenen?

Op zoek naar contentadvies op maat? Bijvoorbeeld strategisch communicatieadvies voor de sociale mediakanalen, website of emailmarketing? Dat kan ook. Maar ook voor een communicatieopdracht ben ik ook op interim basis in te huren om voor de korte termijn in een communicatiebehoefte te voorzien.

Interesse? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek: info@sandrastassar.nl 

Ik neem jullie dan mee in de wereld van online branding en wat dit voor jouw of jullie bedrijf kan betekenen.

Liever eerst een online indruk?

Schrijf je dan hier in voor mijn gratis inspiratiemail! 

"Ik heb bij Sandra een Personal brand sessie geboekt om voor mijzelf helder krijgen wat mijn kwaliteiten zijn die ik in kan zetten als USP voor mijn architectenbureau. Ze heeft me geleerd om nog meer van mijn eigen kracht uit te gaan en dit te gaan gebruiken in mijn uitingen zoals via mijn website, LinkedIn e.d."
Peter