l
Ontdek je personal brand en word top of mind met authentieke content

Gratis LinkedIn challenge 

Ontdek de waarde van je personal brand voor ondernemers, eigenaren en zelfstandige professionals

Een sterk LinkedIn profiel is een essentieel onderdeel van iedere professional of succesvol bedrijf om nieuwe klanten aan te trekken. Maar hoe creëer je nu online meer zichtbaarheid met je personal brand om zo de juiste klanten aan te trekken?

Doe dan mee met mijn gratis LinkedIn challenge van 5 tot en met 9 februari!
Iedere dag ontvang je informatie en een opdracht voor jouw online profilering om authentiek zichtbaar te zijn voor de juiste klanten. Tevens is er op vrijdag 9 februari van 10:00 - 11:00 online de mogelijkheid om via Zoom te netwerken en aan de laatste opdracht van de challenge te werken. Kortom, de perfecte (her)start voor iedere ondernemer om je LinkedIn profiel naar een hoger plan te tillen!

Je leert o.a. meer over:
Wat een personal brand nu precies is
Hoe je jezelf online op een authentieke manier profileert
Op welke manier je de connectie met de juiste potentiële klanten maakt op LinkedIn

Doe gezellig mee met deze gratis challenge als basis voor je LinkedIn profiel en online profilering voor je bedrijf! 

 "Sandra heeft me super goed geholpen bij het onderzoeken van mijn persoonlijke merkkracht. Na onze coaching sessie was ik ontzettend  geïnspireerd en kon ik niet stoppen met alles verder uit te werken. Een aanrader!"

Mayke, Dress Case, Winnaar Asito Sociale-innovatieprijs

Wat levert personal branding op voor je bedrijf?

Het mooie is dat als je je personal brand ontdekt voor je bedrijf, je ook met meer vertrouwen je bedrijf gaat promoten. Ik zie en hoor van mijn deelnemers o.a. dat ze: 

...helder en consistent online profileren
...makkelijker communiceren via social media 
...met meer zelfvertrouwen nieuwe projecten oppakken
...lezingen en presentaties geven aan een groot publiek
...video's maken over hun bedrijf en diensten
...inschrijven voor wedstrijden en prijzen winnen
...zichzelf veel vrijer op social media durven te laten zien, vooral op LinkedIn

 En uiteindelijk de juiste klanten aan zich weten te verbinden..

Want uiteindelijk gaat het als ondernemer om de betekenis van jouw product of dienst voor anderen. Door samen op zoek te gaan naar jouw stijl en het merkverhaal van je bedrijf voor de markt, creëer je authentieke en relevante boodschappen om jouw ideale klant met je te verbinden.

Over mij... de kracht van diversiteit!

Iedere mens bestaat uit een eigen set van waarden, kwaliteiten en ervaringen, en heeft daarmee toegevoegde waarde voor het geheel. Ik geloof dan ook in de kracht van diversiteit.  Zeker als zelfstandig ondernemer is het belangrijk te weten wat je 'online personal brand' of professionele identiteit is, en waar specifiek jouw toegevoegde waarde ligt. En dat je dit op een krachtige en consistente wijze weet te communiceren om de juiste klanten aan te trekken. 

Meer over waar ik voor sta...


"Na een grondige voorbereiding zijn we samen de diepte ingedoken en naar aanleiding daarvan heb ik direct actie ondernomen. Ik ben met een schone lei begonnen en heb de belangrijkste teksten op mijn site vervangen, omdat die de persoonlijke manier waarop ik coaching met paarden aanbied niet goed weerspiegelden. Nu wel!"
Hester


Meer weten over personal branding en jouw contentstrategie?

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over het complete contentstrategie traject of wil je liever eerst een losse  personal brand sessie om te weten waar de kansen voor jou liggen? Laat het me weten via het contactformulier. Het eerste verkennende kennismakingsgesprek doen we dan via Zoom, Whatsapp video of op mijn werklocatie Strijp S in Eindhoven.

Tot snel!