l
Maak van je bedrijf een merk

Personal brand powersessie 

Bouwen aan je 'persoonlijk merk' of business. Je hoort en ziet er steeds meer over. Dat het handig is om aan je naamsbekendheid te werken en je duidelijk te onderscheiden in de markt. Want er zijn al zoveel anderen. En voor een professionele indruk. Maar hoe doe je dit nu? En hoe zorg je ervoor dat je de juiste doelgroep aantrekt op een manier die bij je past?

Authentiek communiceren vanuit je DNA

Het begint bij de basis. Jouw DNA als ondernemer, professional of het DNA van je bedrijf. En dat je dit leert inzetten om de juiste klanten of bedrijven aan te trekken. Zeker als je:

 • een nieuw aanbod hebt of een startende ondernemer bent
 • een nieuwe doelgroep wilt bedienen en een nieuwe contentstrategie nodig hebt
 • een update zoekt voor je CV als (interim) professional 
 • als je het even niet meer zo goed weet waar je waarde precies zit voor je (nieuwe) doelgroep
 • Niet weten wat te posten en daarom veel kostbare tijd 'verbranden'
 • of je het gevoel hebt dat je je online nog anders presenteert dan je in 'werkelijkheid' bent.
Personal brand powersessie_1
Personal brand powersessie_1


Bij mij start iedere samenwerking daarom eerst met een uitgebreide DNA-sessie waarin we dieper ingaan op jouw unieke 'merk'-eigenschappen. We kijken eerst waar je kansen liggen hoe jij je profilering naar een hoger niveau tilt.  Of je nu een zzp'er bent, een klein bedrijf hebt, of als (zelfstandig) professional op zoek bent naar een nieuwe baan of opdracht. In deze individuele sessie gaan we eerst jouw business DNA in kaart brengen, de fundering voor je communicatie en visualisatie, kortom je personal brand!

Het resultaat van de DNA-analyse : duidelijkheid, vertrouwen en rust

Het resultaat is dat je na deze DNA-analyse duidelijk hebt waar je voor staat en waar je communicatiekracht ligt. Precies, 'de parels' voor je persoonlijke communicatie om je pad te vervolgen. Ik zie en hoor dat mijn klanten na een eerste powersessie bij mij:

 • de unieke eigenschappen weten te benoemen voor een gedegen en onderscheidende contentstrategie
 • hun personal brand via de sociale mediaprofielen scherper weten te formuleren en visualiseren
 • veel minder twijfelen wat ze posten (en dus veel tijd winnen)
 • zich sterker voelen en gewoon gaan doen en dus sneller vooruitgaan met hun bedrijf
 • ook makkelijker over zichzelf durven te posten en nieuwe initiatieven oppakken
 • en hierdoor allemaal veel beter zichtbaar worden om de juiste klanten of bedrijven aan te trekken.

Inhoud personal brand powersessie

- Online intakegesprek ter voorbereiding via Zoom

- Persoonlijke merkscan (template) om thuis voor te bereiden en in te vullen

- 1:1 powersessie op een locatie naar keuze voor een DNA-krachtenanalyse om je belangrijkste eigenschappen in kaart te brengen (dagdeel)

Je kunt bij mij in de ochtend (9:30 - 12:00) of in de middag (14:00 - 17:30)  een afspraak maken. Op verzoek werk ik ook in de avonden of op zaterdagochtend.

Locatie: in overleg 

Doelgroepen: zzp'ers (adviseurs, trainers en coaches), professionals en interimmers. Maak je onderdeel uit van een kleinbedrijf of bureau? Kijk dan hier.

Zomerse actie personal brand "powersessie":  174,- euro i.p.v. 199,- (ex btw, locatie kosten en reistijd), en zolang de voorraad strekt. 

Ik wil een Personal brand powersessie boeken


"Het moet kloppen. Het is super fijn om met Sandra te sparren om zo weer even het complete puzzeltje te leggen.
Ik kan nu weer verder en mijn teksten scherper formuleren".
Marijke

"Sandra weet doortastend door te vragen en je te laten nadenken, en haalt daardoor dingen naar boven waar je zelf geen weet van had."
Marlies


Vervolgtrajecten of personal branding consult 

Wil je hierna verder met mij samenwerken? Dat kan! Je kunt bij mij terecht voor:


VEELGESTELDE VRAGEN OVER MIJN DIENSTEN ALS PERSONAL BRANDING COACH

Kan ik meedoen als ik nog nooit iets aan personal branding heb gedaan?

Jazeker, dan is de personal brand powersessie echt iets voor jou! Je kunt zo een mooie eerst start maken door te leren ontdekken waar precies je unieke kwaliteiten en eigenschappen zitten naar de markt.

"Ik ben niet zo'n haantje de voorste", is Personal Branding dan wel iets voor mij?

Dat treft, ik ook niet. Wat ik wel weet is dat als je nieuwe klanten wilt, is het nodig dat je jezelf zichtbaar durft te maken. En dan wel op een manier die bij je past, want dat wilde ik ook. Ik laat je daarom graag zien en ervaren hoe het ook anders kan: dichtbij jezelf blijven met succes.

Kan ik meedoen als ik niets van sociale media begrijp?

Ook dat is geen probleem. Je begint bij mij altijd met een personal brand powersessie. Vervolgens kies je het traject of consult dat bij je past. Als je meer wilt weten wat je wilt communiceren via sociale media is het ontdek je merkverhaal traject echt iets voor jou. Als je ook graag wilt weten hoe je communiceert (welke stijl, formats, hoe maak ik een post e.d.), dan adviseer ik je om het personal branding starterspakket te kiezen.

Klik hier als je eerst meer wilt weten over wat Personal branding precies is...


Bij Sandra Stassar Personal Branding coach
Bij Sandra Stassar Personal Branding coach


Meer over mij als personal branding coach

Op een authentieke en consistente manier communiceren om je ideale klanten aan te trekken. Wil jij dit ook leren? Als branding specialist bied ik support voor zelfstandige professionals en ondernemers die zichzelf of hun bedrijf willen promoten. Zo nu en dan organiseer ik ook online branding events zoals gratis netwerkevents, webinars en masterclasses waar we bijeenkomen voor inspiratie en om te netwerken.

‘De communicatiekracht van mens en bedrijf versterken’, is mijn persoonlijke missie. Zeker voor de mensen die van nature wat terughoudend zijn. Jou leren hoe je krachtig communiceert naar je doelgroep over wie je bent en waarom voor jou of jouw bedrijf te kiezen. Daar doe ik het voor. Mijn ervaring als accountmanager bij een reclamebureau en de rol van communicatiemanager voor diverse opdrachtgevers, samen met mijn talent voor coaching, maakt dat ik snel tot de kern kom. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik weet hoe de 'parels' als merk naar boven te halen, en dit vervolgens ook als merk te communiceren via diverse middelen en kanalen. 

Wil je eerst meer over me weten? Reserveer dan een kennismaking of bel me op 063180765.