l
Ontdek je personal brand en word top of mind met authentieke content

Workshop Authentiek profileren op LinkedIn met je personal brand

Ontdek de kracht van jouw personal brand: authentiek zichtbaar zijn op een manier die bij je past!

Wil je graag  meer weten hoe je jouw personal brand inzet als ondernemer, eigenaar of coach om de juiste klanten te bereiken via LinkedIn? 

En wil je samen op interactieve wijze in een kleine groep met maximaal 6 andere ondernemers nieuwe persoonlijke content bedenken voor je bedrijf?  

Doe dan mee met deze personal branding workshop voor LinkedIn!

Herken je dit ook als ondernemer of eigenaar?

 Je wilt weten welke verhalen je zakelijk over jezelf kunt vertellen voor LinkedIn
Je een continue flow wilt hebben om jezelf zichtbaar te maken via de socials 
Of zijn je LinkedIn posts nog niet helemaal 'jij' voor de juiste klanten, omdat je het spannend vindt?

We gaan ermee aan de slag in deze personal branding workshop voor LinkedIn!  

 Content creatie voor meer bekendheid en top of mind in de markt

Om jezelf sterk online te profileren en de connectie te maken met je ideale klant, is het van belang dat je zowel je professionele 'merkidentiteit' als ondernemer en je doelgroep goed kent. In deze workshop ga ik je daarom leren hoe je op authentieke wijze de connectie maakt vanuit 'je personal brand' met jouw ideale klant in het vizier. EN we gaan vooral samen DOEN en nieuwe content ideeën genereren voor je bedrijf! 

 

"Sandra vind ik uitermate betrokken, persoonlijk en creatief. Ze leeft zich heel goed in (in de markt en persoonlijkheid). Vooral hoe ik mijzelf uniek kan profileren en promoten. Dank je Sandra!"
Jolanda

 


Authentieke content die bij jou past voor LinkedIn

Samen gaan we unieke content creëren vanuit je personal brand. Zodat je authentiek en consistent overkomt. Daarnaast krijg je een personal brand checklist en meer dan 52 content ideeën voor je online zichtbaarheid op LinkedIn. Je ontvangt hiervoor een template, zodat je minimaal een post per week hebt voor LinkedIn vanuit je personal brand. En ja, we gaan ook handige content creatie tools bespreken zoals ChatGPT!

Heb je dit ook als ondernemer of eigenaar:

 • Je weet dat je onvoldoende zichtbaar bent op LinkedIn. Maar op de momenten dat je wilt posten, vindt je het te spannend en weet je eigenlijk niet meer wat. En zo gaat telkens weer een kritisch moment en kostbare tijd voorbij...
 • Je vindt het lastig om jezelf te verkopen. Want ja, wat heb jij nu precies te bieden? En de vraag waarom voor jou kiezen is lastig voor jou om te beantwoorden.
 • Je bent nieuwsgierig naar jouw personal brand en hoe je deze kunt inzetten voor originele posts en  persoonlijke verhalen om de connectie te maken met meer van de juiste klanten via LinkedIn.
 • Bovendien wil je graag weten met welke handige gratis tools je het beste en efficiënt kunt werken, en natuurlijk zullen we ChatGPT bespreken hoe je deze AI tool kunt inzetten.
 • En je vindt het eigenlijk gewoon gezelliger om met een stel andere ondernemers aan de slag te gaan...

Doe dan mee met deze content creatie workshop, en leer meer over de kracht van je personal brand !

"De workshop Authentiek profileren bij Sandra was top! Ik heb veel contenttips en ideeën ontvangen waar ik zelf mee verder kan. En Sandra denkt snel en doelgericht met je mee, super fijn."

Ank 

Wat deze LinkedIn personal branding workshop jou oplevert:

 • Inzicht wat personal branding is en hoe je je personal brand online versterkt
 • Feedback op jouw eerste indruk via je LinkedIn-profiel
 • Inzicht hoe je jouw personal brand als ondernemer of eigenaar verwerkt in authentieke content voor LinkedIn
 • Uitleg hoe je met storytelling de verbinding maakt met je ideale doelgroep
 • Volop inspiratie voor persoonlijke, relevante posts en content vormen voor LinkedIn 
 • In deze workshop laat ik je zien hoe je een post maakt met ChatGPT op basis van een relevant content thema, inhaker, of een trending topic.
 • We gaan nieuwe content ideeën creëren vanuit je Personal brand en mijn template met 52 content ideeën (precies, voor iedere week een) is hierbij gratis inbegrepen, zodat je volop met de eerste ideeën voor je persoonlijke marketing deze workshop verlaat . 
 • Kortom, we gaan samen een stevig fundament leggen en de eerste stappen zetten voor posts op LinkedIn op basis van jouw unieke persoonlijkheid!
"Ik vond het een fijne manier van werken met Sandra.
In een korte tijd kwamen er veel goede ideeën op papier. Werk aan de winkel!"
Ester

 


Inhoud

1 x Personal brand scan vooraf ter voorbereiding

1 x Workshop deelname

1 x feedback op je LinkedIn profiel

Bonus: Template 52 persoonlijke content ideeën voor LinkedIn


WORKSHOP personal branding voor LinkedIn

Dinsdag 11 juni 12:45 - 16:30 (locatie online)

Donderdag 20 juni 12:45 - 16:30 (locatie Eindhoven)

Donderdag 27 juni 12:45 - 16:30 (locatie Eindhoven)

Locatie: Strijps Videolab Eindhoven Brainport / online

Koffie, thee, en lekkers inbegrepen

Investering: 225,- (ex btw). 

 Meer weten over deze LinkedIn workshop? 

Laat hier beneden je gegevens achter! 

Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek.  


Introductieworkshop Personal branding
Wil je liever een algehele introductieworkshop over personal branding en de eerste stappen zetten om je persoonlijk merk voor je bedrijf te versterken? Kijk dan hier.VEELGESTELDE VRAGEN OVER MIJN PERSONAL BRANDING WORKSHOPS
"Kan ik meedoen aan deze workshop als ik nog nooit iets aan personal branding heb gedaan?"
Jazeker, je kunt zo een mooie eerst start maken door te leren ontdekken hoe je je personal brand in de praktijk brengt voor je content naar de markt. Wil je daarna verder om samen met mij een algehele contentstrategie voor je doelgroep(en) te bepalen, maak dan een afspraak met mij om de mogelijkheden te bespreken.

 

"Ik ben niet zo'n haantje de voorste", is Personal Branding dan wel iets voor mij?
Dat treft, ik ook niet. Wat ik wel weet is, dat als je nieuwe klanten wilt, dat het dan ook nodig is dat je jezelf zichtbaar durft te maken. En dan wel op een manier die bij je past, want dat wilde ik ook. Ik laat je daarom graag zien en ervaren hoe het ook anders kan: geen blablabla, maar dichtbij jezelf blijven met je content. 

 

"Kan ik meedoen met deze workshop als ik niets van sociale media begrijp?"
Ook dat is geen probleem. In deze workshop leg ik je de basisstappen uit voor een personal branding plan, en we gaan ook meteen lekker concreet aan de slag. Dus geen eindeloze theorieën, maar 'learning by doing'. Bovendien krijg je na afloop ook een template mee naar huis voor minimaal 52 content ideeën, precies voor iedere week een.  

 

"Ik ben niet zo creatief, kan ik dan wel eigen content ontwikkelen?"
Ja hoor, want ik help je hierbij. Ik gebruik ook specifieke tools en templates om je te helpen met het bedenken van geschikte content. En mocht je het zelf niet weten, dan vul ik (of iemand in de groep) je aan waar mogelijk tijdens de workshop met content ideeën. Mocht je liever een-op-een begeleiding hebben zodat we samen content gaan ontwikkelen, kijk dan hier voor je contentstrategie. 

 

"Is branding niet alleen iets voor de grote bedrijven?"
Iedereen is een (personal) brand. De een is er alleen bewuster mee bezig dan de ander om een bepaald beeld van jezelf of je bedrijf in de markt te zetten. Het is dus geen overbodige luxe om hier eens naar te kijken.

"Is er een verschil tussen de online workshop personal branding voor LinkedIn of op locatie in Eindhoven?
Nee, er is geen verschil qua inhoud. We houden ook pauzes online met energizers, zodat je het online 4 uur volhoudt. Bovendien is er de mogelijkheid om elkaar te leren kennen in de break-out rooms. Verder hoor ik vaak dat de 'sensitieveren' onder ons het fijner om vanuit huis te werken, zodat ze makkelijker bij hun eigen energie blijven en minder worden afgeleid door de groep. Oh ja, en mocht je een landelijke doelgroep bedienen, dan is dit natuurlijk ook handig.
 
"Waarom betaal je voor de online workshop dezelfde prijs?"
Je krijgt thuis een pakketje thuis gestuurd voor de workshop, zodat je dezelfde materialen ter beschikking hebt als op locatie. Vind je het dus aangenamer om vanuit huis mee te doen, omdat je ver van Eindhoven woont? Of het gewoon fijner vindt vanuit je eigen energie te werken? Doe dan vooral mee met deze online versie! 
Heb je nog vragen, of wil je graag eerst persoonlijk met me kennismaken?Stuur dan een email naar info@sandrastassar.nl voor een kennismaking of laat hier je gegevens hier achter. 

 

"Een inspirerende workshop waarin je wordt uitgedaagd jezelf/ jouw bedrijf te laten zien. Je gaat naar huis met praktische tips om jezelf meer zichtbaar te maken op socials."
Jill

 

Wil je liever eerst met me kennismaken? Stuur me een mail info@sandrastassar.nl