l
Maak van je bedrijf een merk

Voor ondernemers, zzp'ers en professionals

Online branding is een essentieel onderdeel van ieder succesvol bedrijf om nieuwe klanten aan te trekken. Hoe creëer je online meer zichtbaarheid en een sterk merk om ook de juiste klanten aan te trekken?

Precies, door van je bedrijf een merk te maken! 

Bij mij leer je op een authentieke wijze jouw unieke merkverhaal als ondernemer vertellen in relatie tot de wensen en behoeften van jouw gekozen doelgroep. Je leert ontdekken wat jouw 'parels' zijn vanuit je professionele merkidentiteit, en hoe je dit gaat visualiseren en communiceren naar je doelgroep(en). Het uiteindelijke doel is om je bekendheid en 'likeability' te vergroten, en zo de kans op nieuwe klanten en opdrachten te verhogen. Aan de hand van jouw profileringsvraagstuk bepalen we het aantal sessies dat nodig is en doe ik een passende aanbieding

Daarnaast heb ik ook de volgende standaard diensten voor ondernemers:

Optie 1: Consult voor je sociale mediaprofiel zoals LinkedIn 

"Doe ik het wel goed?"

"Ik wil een update voor mijn sociale media profielen"

Als je een check wilt voor je sociale mediaprofielen, klik dan hier voor een consult.


Optie 2: Jouw complete contentstrategie naar de markt


"Hoe bereik ik mijn doelgroep met een uniek verhaal in de markt?"

"Ik weet niet wat ik moet posten. Hoe zorg ik ervoor dat ik mezelf consistent zichtbaar maak?"

In deze module ga je de basis leren WAT je gaat vertellen vanuit je unieke merkverhaal. Perfect voor alle ondernemers die graag krachtig en op authentieke wijze willen leren wat te communiceren om hun ideale doelgroep aan te spreken.

Wil je ook samen met mij een unieke contentstrategie ontwikkelen voor o.a. je socials, website en emailmarketing? Laat het me weten!


Optie 3: Starterspakket voor je contentstrategie en eigen communicatiestijl

 "Ik ben op zoek naar mijn eigen authentieke manier van communiceren, zowel qua content als stijl. Hoe pak ik dit aan?"

De perfecte (her)start voor iedere ondernemer om je communicatie naar een hoger plan te tillen. Wat zijn de kenmerkende eigenschappen van mij als ondernemer? Hoe breng ik mijn bedrijf online tot uiting in woord en beeld, en vind je je 'brand voice? En wat betekent dit voor de styling van mijn website, sociale mediaprofielen, emailmarketing etc.?  

Op deze vragen vind je antwoord tijdens deze module als basis voor je eigen communicatiestijl en je contentstrategie. We gaan dus zowel je eigen stijl (HOE) als een contentplan ontwikkelen (WAT) voor je blogs, emailmarketing en posts voor je sociale media strategie. Kortom, het ultieme vertrekpunt om authentiek en consistent te communiceren!

 

 "Sandra heeft me super goed geholpen bij het onderzoeken van mijn persoonlijke merkkracht. Na onze coaching sessie was ik ontzettend  geïnspireerd en kon ik niet stoppen met alles verder uit te werken. Een aanrader!"

Mayke, Dress Case, Winnaar Asito Sociale-innovatieprijsWil jij ook je bedrijf promoten?  Na een eerste kennismaking bepalen we of de klik er voldoende is. Ik doe je vervolgens een voorstel en daarna gaan we samen in een traject aan de slag om aan je doelstelling te werken. En weet, we starten altijd eerst met een uitgebreide persoonlijke merksessie!

Wat levert personal branding op voor je bedrijf?

Het mooie is dat als je de 'merkkracht' ontdekt van je bedrijf, je ook met meer vertrouwen je bedrijf gaat promoten. Ik zie en hoor van mijn deelnemers o.a. dat ze: 

...helder en consistent online profileren
...makkelijker communiceren via sociale media 
...met meer zelfvertrouwen nieuwe projecten oppakken
...lezingen en presentaties geven aan een groot publiek
...video's maken over hun bedrijf en diensten
...inschrijven voor wedstrijden en prijzen winnen
...zichzelf veel vrijer op sociale media durven te laten zien, vooral op LinkedIn

 En uiteindelijk de juiste klanten aan zich weten te verbinden..

Want uiteindelijk gaat het als ondernemer om de betekenis van jouw product of dienst voor anderen. Door samen op zoek te gaan naar jouw stijl of het merkverhaal van je bedrijf, creëer je een authentieke en relevante boodschap om jouw ideale klant met je te verbinden.

Over mij... de kracht van diversiteit!

Iedere mens bestaat uit een eigen set van waarden, kwaliteiten en ervaringen, en heeft daarmee toegevoegde waarde voor het geheel. Ik geloof dan ook in de kracht van diversiteit.  Zeker als zelfstandig ondernemer is het belangrijk te weten wat je 'online brand identity' of merkidentiteit is en waar specifiek jouw toegevoegde waarde ligt. En dat je dit op een krachtige en consistente wijze weet te communiceren om de juiste klanten aan te trekken. 

Meer over waar ik voor sta...


"Na een grondige voorbereiding zijn we samen de diepte ingedoken en naar aanleiding daarvan heb ik direct actie ondernomen. Ik ben met een schone lei begonnen en heb de belangrijkste teksten op mijn site vervangen, omdat die de persoonlijke manier waarop ik coaching met paarden aanbied niet goed weerspiegelden. Nu wel!"
Hester


Meer weten over personal branding en jouw contentstrategie?

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over de modules of wil je liever eerst een los consult om te weten waar de kansen voor jou liggen? Laat het me weten via het contactformulier. Het eerste verkennende kennismakingsgesprek doen we dan via Skype of Whatsapp. En mocht je ervoor kiezen om eerst een consult te doen en daarna verder willen, dan krijg je de investeringskosten voor het consult als korting retour voor een van deze modules!