l
Maak van je bedrijf een merk

Personal Branding - Individuele trajecten 


Jouw merkidentiteit, visualisatie en contentstrategie

Wil je je bedrijf promoten, maar je weet niet hoe? Of wil je weten wat er beter kan? Dan bied ik een-op-een coaching aan. Na een eerste kennismaking bepalen we of de klik er voldoende is. Ik doe je vervolgens een voorstel en daarna gaan we samen in een traject aan de slag om aan je (re)branding doelstelling te werken. 

Mogelijke vragen die je hebt, zijn:

 • Wat maakt mijn dienst als professional onderscheidend? 
 • Hoe bereik ik mijn doelgroep met een uniek verhaal in de markt?
 • Hoe ziet een Personal Branding stappenplan eruit? 

Het doel is om je unieke verhaal als professional te kunnen vertellen in relatie tot de wensen van jouw gekozen doelgroep: wat zijn jouw 'parels' en hoe ga je deze visualiseren en communiceren naar je doelgroep(en)? Aan de hand van jouw profileringsvraagstuk bepalen we dan het aantal sessies dat nodig is en doe ik een passende aanbieding. 

Daarnaast heb ik ook speciale standaard coaching modules voor ondernemers:

Module brand styling - Ontwikkel je eigen brand identity!  (Tijdspad: 2-3 maanden)

De perfecte (her)start voor iedere ondernemer om je communicatie naar een hoger plan te tillen. Wat zijn de kenmerkende eigenschappen van mij als ondernemer? Hoe breng ik mijn bedrijf tot uiting in woord en beeld? En wat betekent dit voor de styling van mijn website, sociale media accounts, webinars etc.? 

Op deze vragen vind je antwoord tijdens deze module om de ideeën voor jouw merkidentiteit oftewel 'brand identity' in kaart te brengen. Een praktische handleiding als basis om je eigen communicatiestijl te onderzoeken en de basis voor je huisstijl en contentstrategie vast te leggen. Kortom, het ultieme vertrekpunt om authentiek en consistent te communiceren!

 "Sandra heeft me super goed geholpen bij het onderzoeken van mijn persoonlijke merkkracht. Na onze coaching sessie was ik ontzetten geïnspireerd en kon ik niet stoppen met alles verder uit te werken. Een aanrader!"

Mayke, Dress Case, Winnaar Asito Sociale-innovatieprijs

ik wil meer weten over deze module brand identityl!


Moodboard
Moodboard


Module contentcreatie - Ontdek je merkverhaal (Tijdspad: 3-4 maanden)

In deze coaching module ga je de basis leggen van je unieke merkverhaal. Perfect voor alle ondernemers die graag krachtig en op authentieke wijze willen leren communiceren om hun ideale doelgroep aan te spreken. Je gaat aan de slag om een concreet verhaalschema vast te leggen voor je communicatie, met als doel om de connectie te maken met jouw ideale klantenDe basis van een goed merkverhaal begint namelijk bij jou en kennis van je doelgroep! Tevens krijg je een contentplan, inclusief inhaakkalender, een overzicht media en kanalen, en communicatievormen bij deze module cadeau! 

Ik heb interesse om mijn merkverhaal te maken, vertel me meer!


Module starterspakket - styling en contentcreatie voor de beginnende ondernemer (tijdspad 4 maanden)

Ben je een startende ondernemer of is je bedrijf toe aan een rebranding? Als je begint als ondernemer is het vaak niet alleen zoeken naar je eigen stijl, maar ook wat je wilt vertellen: je contentstrategie. Daarom is een speciaal pakket voor deze beginnende ondernemers en ondernemers die op zoek zijn naar zowel een rebranding als een contentplan voor de site en sociale media : alles-in-1 pakket. 

Uitgebreide informatie over het starterspakket


Thema's Personal Branding
Contentstrategie thema's


Premium module - Personal Branding communicatiestrategie (Tijdspad: 5-6 maanden)

In deze module doorloop je het uitgebreide Personal Branding stappenplan voor je communicatiestijl, het merkverhaal naar je doelgroep, en je communicatiestrategie naar verschillende doelgroepen. Handig voor ondernemers en zelfstandige professionals die hun communicatie naar het ultieme strategisch niveau willen tillen met als doel: geloofwaardig en relevant zijn voor je doelgroepen, stakeholders en onderscheidend profileren ten opzichte van de concurrentie.

Ik wil graag meer weten over deze premium module!


Meer over mij... de kracht van diversiteit!

Iedere mens bestaat uit een eigen set van waarden, kwaliteiten en ervaringen, en heeft daarmee toegevoegde waarde voor het geheel. Ik geloof dan ook in de kracht van diversiteit.  Zeker als zelfstandig ondernemer is het belangrijk te weten wat je 'brand identity' of merkidentiteit is en waar specifiek jouw toegevoegde waarde ligt. En dat je dit op een krachtige en consistente wijze weet te communiceren om de juiste klanten aan te trekken. Meer over waar ik voor sta...

Sandra Stassar Diversiteit
Sandra Stassar Diversiteit


Wat levert branding op voor je bedrijf?

Het mooie is dat als je de 'merkkracht' ontdekt van je bedrijf, je ook met meer vertrouwen je bedrijf gaat promoten. Ik zie en hoor van mijn deelnemers o.a. dat ze:

 • ...helder en consistent online profileren
 • ...makkelijker communiceren via sociale media
 • ...met meer zelfvertrouwen nieuwe projecten oppakken
 • ...lezingen en presentaties geven aan een groot publiek
 • ...video's maken over hun bedrijf en diensten
 • ...inschrijven voor wedstrijden en prijzen winnen
 • ...zichzelf veel vrijer op sociale media durven te laten zien, vooral op LinkedIn
 • ....en de juiste klanten aan hun bedrijf weten te verbinden.


Want uiteindelijk gaat het als ondernemer om de betekenis van jouw product of dienst voor anderen. Door samen op zoek te gaan naar jouw stijl of het merkverhaal van je bedrijf, creëer je een authentieke en relevante boodschap om jouw ideale klant met je te verbinden. 


Meer weten over personal branding of jouw contentstrategie?

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over de modules of e-coaching? Laat het me weten via het contactformulier. Het eerste verkennende kennismakingsgesprek doen we dan via Skype of Whatsapp.