l
Maak van je bedrijf een merk

Personal Branding - Individuele coaching 


Jouw merkidentiteit, visualisatie en content strategie

Wil je je bedrijf promoten, maar je weet niet hoe? Dan bied ik een-op-een coaching aan. Na een eerste kennismaking bepalen we of de klik er voldoende is. Ik doe je vervolgens een voorstel en daarna gaan we samen in een traject aan de slag om aan je (re)branding doelstelling te werken. 

Mogelijke vragen die je hebt, zijn:

 • Wat maakt mijn dienst als professional onderscheidend? 
 • Hoe bereik ik mijn doelgroep?
 • Hoe ziet een Personal Branding stappenplan eruit? 

Het doel is om je unieke verhaal als expert te kunnen vertellen in relatie tot de wensen van jouw gekozen doelgroep: wat zijn jouw 'parels' en hoe ga je deze visualiseren en communiceren naar je doelgroep(en)? Aan de hand van jouw profileringsvraagstuk bepalen we dan het aantal sessies dat nodig is en doe ik een passende aanbieding. 

Daarnaast heb ik ook speciale standaard coaching modules voor ondernemers:

Online coaching module - Creëer zelf je eigen brand persoonlijkheid!  (Tijdspad: 2-3 maanden)

De perfecte (her)start voor iedere ondernemer om je communicatie naar een hoger plan te tillen. Wat zijn de kenmerkende eigenschappen van mij als ondernemer? Hoe breng ik mijn bedrijf tot uiting in woord en beeld? En wat betekent dit voor de styling van mijn website en sociale media accounts? Op deze vragen vind je antwoord tijdens deze module om de ideeën voor jouw merkidentiteit oftewel 'brand personality' in kaart te brengen. Een praktische handleiding als basis om je eigen communicatiestijl te onderzoeken en de basis voor je contentstrategie in vast te leggen. Kortom, het ultieme vertrekpunt om authentiek en consistent te communiceren.

Inhoud module 

In totaal bestaan deze module uit 4 coaching sessies voor de analyse van het "DNA" van je bedrijf, je merkeigenschappen en stijlkenmerken.  Tevens deel ik de principes van Personal Branding tijdens de sessies met je, en hoe je jezelf op verschillende wijze als expert kunt profileren. Na afloop ontvang je het template “Brand Identity Guide” om zelf in te vullen.  

Resultaat: 

 • Brand Identity Guide; je kunt je eigen 'brand style' definiëren in woord en beeld

Bonus: Hand-out met richtlijnen voor de look & feel van je website en sociale media accounts

Investering 2021: 475,- (excl. Btw). Houd er rekening mee dat je voor iedere sessie werkopdrachten krijgt om thuis voor te bereiden. 


 "Sandra heeft me super goed geholpen bij het onderzoeken van mijn persoonlijke merkkracht. Na onze coaching sessie was ik ontzetten geïnspireerd en kon ik niet stoppen met alles verder uit te werken. Een aanrader!"

Mayke, Dress Case, Winnaar Asito Sociale-innovatieprijs

Yes, ik wil graag starten met deze module!


 • Moodboard
  Moodboard


Module online contentcreatie - Ontdek je merkverhaal (Tijdspad: 3-4 maanden)

In deze coaching module van 5 sessies ga je de basis leggen van je merkverhaal. Perfect voor alle ondernemers die graag krachtig en op authentieke wijze willen leren communiceren om hun ideale doelgroep aan te spreken. Op basis van een ingevuld Business Model Canvas ga je aan de slag om een concreet verhaalschema vast te leggen voor je communicatie, met als doel authentieke en relevante content voor je doelgroep.

De basis van een goed merkverhaal begint namelijk bij jou en kennis van je doelgroep

Wie ben jij als ondernemer? Met welke visie voor de toekomst? Op welke wijze voeg je waarde toe? In deze module gaan we dan ook op zoek naar jouw merkverhaal. Je leert ook via welke vormen je je boodschap kunt overbrengen. Uiteindelijk kun je dit verhaal en je ideeën omzetten in concrete acties voor je content zoals je website en je communicatie via de sociale mediakanalen.

Inhoud module:

 • Analyse van het "DNA" van je bedrijf, de kernwaarden, merkkwaliteiten, en de visualisatie van je merk 
 • Basis opzet voor je verhaalschema voor 1 gekozen doelgroep 

Tevens ontvang je informatie over de basics van Personal Branding, tools voor het content creatieproces en een gratis template contentplan 2021 cadeau!

Resultaat: Verhaalschema op hoofdlijnen voor een door jou gekozen doelgroep. Deze module is de perfecte basis om te starten met een plan om je ideale klant te bereiken!

Investering: 595,- (excl. BTW). Houd er rekening mee dat je voor iedere sessie werkopdrachten mee naar huis krijgt. Deze module is ook exclusief 'creatieve visualisatie' voor 495,- euro te boeken ex BTW. 

Ik heb interesse om mijn eigen merkverhaal te maken!

 Online merksessie

 • Thema's Personal Branding
  Contentstrategie thema's


Premium online strategie module - Jouw Personal Branding contentplan (Tijdspad: 5-6 maanden)

In deze module doorloop je het gehele Personal Branding stappenplan van in totaal 8 coaching sessies voor je communicatiestijl, het merkverhaal naar je doelgroep en je algehele communicatie- strategie. Handig voor ondernemers en zelfstandige professionals die hun communicatie naar het ultieme strategisch niveau willen tillen met als doel: geloofwaardig en relevant zijn voor je doelgroep(en), en onderscheidend profileren ten opzichte van de concurrentie.

Op basis van jouw ondernemingsplan, marketingplan of recent ingevuld Business Model Canvas, ga je een verdiepingsslag maken voor de promotie van je bedrijf, oftewel je communicatiestrategie. 

Inhoud:

 • Analyse van het "DNA" van je bedrijf, de kernwaarden, merkkwaliteiten, en de visualisatie van je merk (zie basismodule) voor de richtlijnen van je brand style
 • Vertaalslag voor je persoonlijke merkverhaal
 • Uitgewerkt in een communicatiestrategie en contentplan, op basis van een door jou bepaalde doelgroep(en)/ stakeholders, en een recent door jouzelf uitgevoerde marktverkenning
 • Diverse tools & templates voor je 'brand style', persoonlijk verhaalschema, contentplan en communicatiestrategie 

Resultaat:

 • Brand Identity; je hebt je eigen communicatiestijl gevonden en kunt je 'brand style' definiëren 
 • Persoonlijk merkverhaal voor een door jou gekozen doelgroep
 • Je hebt de klantreis van je ideale klant in kaart gebracht
 • Een concurrentieanalyse toegepast op je dienst(en)
 • Communicatiestrategie en contentplan ontwikkeld voor 2 tot 3 doelgroepen/stakeholdergroepen

Investering: 895,- (excl. Btw). Houd er rekening mee dat je praktijkopdrachten krijgt om thuis voor te bereiden. 

Dus wil je ook:

 • een duidelijk merkverhaal om je ideale doelgroepen aan te spreken
 • en dus verwarring voorkomen omdat je je diensten op meer dan 1 doelgroep richt of te maken hebt met meerdere stakeholdergroepen in het aankoopproces
 • zoveel mogelijk tijd besparen door effectieve en efficiënte communicatie naar alle doelgroepen/ stakeholders
 • de kans op succes vergroten door aan je bekendheid te werken, via diverse middelen en kanalen zodat je je ideale klanten bereikt


Ja, ik wil graag meer weten over deze premium module voor een uitgebreide strategie!

 

Meer over mij... de kracht van diversiteit!

Iedere mens bestaat uit een eigen set van waarden, kwaliteiten en ervaringen, en heeft daarmee toegevoegde waarde voor het geheel. Ik geloof dan ook in de kracht van diversiteit.  Zeker als zelfstandig ondernemer is het belangrijk te weten wat je 'brand identity' of merkidentiteit is en waar specifiek jouw toegevoegde waarde ligt. En dat je dit op een krachtige en consistente wijze weet te communiceren om de juiste klanten aan te trekken. Meer over waar ik voor sta...

 • Sandra Stassar Diversiteit
  Sandra Stassar Diversiteit


Wat levert branding op voor je bedrijf?

Het mooie is dat als je de 'merkkracht' ontdekt van je bedrijf, je ook met meer vertrouwen je bedrijf gaat promoten. Ik zie en hoor van mijn deelnemers o.a. dat ze:

 • ...makkelijker communiceren via sociale media
 • ...met meer zelfvertrouwen nieuwe projecten oppakken
 • ...lezingen en presentaties geven aan een groot publiek
 • ...video's maken over hun bedrijf en diensten
 • ...inschrijven voor wedstrijden en prijzen winnen
 • ...zichzelf veel vrijer op sociale media durven te laten zien, vooral op LinkedIn
 • ....en de juiste klanten aan hun bedrijf weten te verbinden.


Want uiteindelijk gaat het als ondernemer om de betekenis van jouw product of dienst voor anderen. Door samen op zoek te gaan naar jouw stijl of het merkverhaal van je bedrijf, creëer je een authentieke en relevante boodschap om jouw ideale klant met je te verbinden. 


Meer weten over personal branding of jouw contentstrategie?

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over de modules of e-coaching? Laat het me weten via het contactformulier. Het eerste verkennende kennismakingsgesprek via Skype of Whatsapp is gratis.