l
Maak van je bedrijf een merk

Trajecten voor de ontwikkeling van je contentstrategie en online branding

"Ik ben op zoek naar een eigen authentieke manier van communiceren. Hoe pak ik dit aan?"

"Hoe bereik ik mijn doelgroep met een uniek verhaal in de markt?"

"Ik weet niet wat ik moet posten. Hoe zorg ik ervoor dat ik mezelf consistent zichtbaar maak?"


Dit zijn de voorbeelden van de vragen die ik regelmatig hoor. Wil jij ook je bedrijf promoten, maar je weet niet hoe? Dan bied ik de volgende een-op-een trajecten bestaande uit meerdere merksessies voor je online branding. Na een eerste kennismaking bepalen we of de klik er voldoende is. Ik doe je vervolgens een voorstel en daarna gaan we samen in een traject aan de slag om aan je doelstelling te werken. 

Een professionele uitstraling creëren als basis voor je contentstrategie of online branding

Bij mij leer je op een authentieke wijze jouw unieke merkverhaal als ondernemer vertellen in relatie tot de wensen van jouw gekozen doelgroep: wat zijn jouw 'parels' vanuit je business DNA en hoe ga je deze visualiseren en communiceren naar je doelgroep(en)? Het uiteindelijke doel is om je bekendheid en 'likeability' te verhogen, en zo de kans op nieuwe klanten en opdrachten te vergroten. Aan de hand van jouw profileringsvraagstuk bepalen we het aantal sessies dat nodig is en doe ik een passende aanbieding. 

Daarnaast heb ik ook de volgende drie standaard trajecten voor ondernemers:

1. Module content styling - Ontwikkel je persoonlijk merk!  

De perfecte (her)start voor iedere ondernemer om je communicatie naar een hoger plan te tillen. Wat zijn de kenmerkende eigenschappen van mij als ondernemer? HOE breng ik mijn bedrijf online tot uiting in woord, maar vooral in beeld? Via welke apps? En wat betekent dit voor de styling van mijn website, sociale mediaprofielen, webinars etc.? 

Op deze vragen vind je antwoord tijdens deze module om de ideeën voor jouw merkidentiteit voor sociale media oftewel je 'online brand identity' in kaart te brengen. Een praktische handleiding als basis om je eigen communicatiestijl te onderzoeken, bijvoorbeeld voor de basis van je huisstijl of je contentstrategie voor sociale media vast te leggen. Zeker als je met Instagram aan de slag wilt en je een professionele indruk wilt maken door een eigen consistente stijl te creëren. Kortom, het ultieme vertrekpunt om authentiek en consistent te communiceren!

 "Sandra heeft me super goed geholpen bij het onderzoeken van mijn persoonlijke merkkracht. Na onze coaching sessie was ik ontzettend  geïnspireerd en kon ik niet stoppen met alles verder uit te werken. Een aanrader!"

Mayke, Dress Case, Winnaar Asito Sociale-innovatieprijs


Moodboard
Moodboard


2. Module contentstrategie - Ontdek je merkverhaal 

In deze coaching module ga je de basis leggen WAT je gaat vertellen vanuit je unieke merkverhaal. Perfect voor alle ondernemers die graag krachtig en op authentieke wijze willen leren wat te communiceren om hun ideale doelgroep aan te spreken. 

Je gaat samen met mij aan de slag om een uitgebreid verhaalschema te ontwerpen voor je contentstrategie, met als doel om de connectie te maken met jouw ideale klantenDe basis van een goed merkverhaal begint namelijk bij jou en kennis van je doelgroep! Tevens krijg je een template voor je contentplan, inclusief inhaakkalender, een overzicht media en kanalen, en communicatievormen bij deze module cadeau! Samen zorgen we voor een mooie eerste basis van je contentplan. 


3. Module starterspakket - contentstrategie en styling voor de beginnende ondernemer 

Ben je een startende ondernemer of is je bedrijf toe aan een online rebranding strategie? Als je (opnieuw) begint als ondernemer is het vaak niet alleen zoeken naar je eigen stijl (hoe), maar ook wat je precies wilt vertellen: wie je bent als ondernemer, wie je doelgroep is en wat je nu juist jouw toegevoegde waarde in de markt is. 

Daarom is dit een totaalpakket voor de beginnende ondernemers en ondernemers die op zoek zijn naar een online rebranding. Kortom, we gaan zowel je eigen stijl (HOE) als een contentplan ontwikkelen (WAT) voor je blogs, emailmarketing en posts voor je sociale media strategie : alles-in-1 pakket. 

Meer weten over een van deze trajecten? Druk op de knop en maak een afspraak voor een kennismaking!

Ik wil graag meer weten voor mijn contentstrategie!


Thema's Personal Branding
Contentstrategie thema's


Meer over mij... de kracht van diversiteit!

Iedere mens bestaat uit een eigen set van waarden, kwaliteiten en ervaringen, en heeft daarmee toegevoegde waarde voor het geheel. Ik geloof dan ook in de kracht van diversiteit.  Zeker als zelfstandig ondernemer is het belangrijk te weten wat je 'online brand identity' of merkidentiteit is en waar specifiek jouw toegevoegde waarde ligt. En dat je dit op een krachtige en consistente wijze weet te communiceren om de juiste klanten aan te trekken. Meer over waar ik voor sta...

Sandra Stassar Diversiteit
Sandra Stassar Diversiteit


Wat levert personal branding op voor je bedrijf?

Het mooie is dat als je de 'merkkracht' ontdekt van je bedrijf, je ook met meer vertrouwen je bedrijf gaat promoten. Ik zie en hoor van mijn deelnemers o.a. dat ze:

  • ...helder en consistent online profileren
  • ...makkelijker communiceren via sociale media
  • ...met meer zelfvertrouwen nieuwe projecten oppakken
  • ...lezingen en presentaties geven aan een groot publiek
  • ...video's maken over hun bedrijf en diensten
  • ...inschrijven voor wedstrijden en prijzen winnen
  • ...zichzelf veel vrijer op sociale media durven te laten zien, vooral op LinkedIn

En uiteindelijk de juiste klanten aan zich weten te verbinden..

Want uiteindelijk gaat het als ondernemer om de betekenis van jouw product of dienst voor anderen. Door samen op zoek te gaan naar jouw stijl of het merkverhaal van je bedrijf, creëer je een authentieke en relevante boodschap om jouw ideale klant met je te verbinden. 

Meer weten over personal branding en jouw contentstrategie?

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over de modules of wil je liever eerst een los consult om te weten waar de kansen voor jou liggen? Laat het me weten via het contactformulier. Het eerste verkennende kennismakingsgesprek doen we dan via Skype of Whatsapp. En mocht je ervoor kiezen om eerst een consult te doen en daarna verder willen, dan krijg je de investeringskosten voor het consult als korting retour voor een van deze modules!