l
Maak van je bedrijf een merk

Winactie 2020 - voorwaarden

-  De winactie voor deelname (Aantal: een of tweetal) aan de online workshop "Merksessie" loopt van 19 tot en met 21 mei 2019 via Instagram.

-  De winactie voor deelname (Aantal: 5) aan de online workshop "Masterclass Branding" loopt van 20 tot en met 21 mei 2019 via Instagram.

- De trekking zal op vrijdag 22 mei plaatsvinden. De winnaars van beide winacties zullen vervolgens z.s.m. op vrijdag 22 mei van mij een persoonlijk bericht (PB) ontvangen via mijn Instagram-account.

Iedere Nederlander boven de 18 jaar mag meedoen.

-  Hoe maak je kans:

 1. Volg mijn account www.instagram.com/sandrastassar & like de post

 2. Laat een comment achter onder de desbetreffende post (de post over de online merksessie zal op dinsdag en de post over de online masterclass zal op woensdag geplaatst worden) dat je graag wilt meedoen.

3. Voor de online merksessie geldt dat je alleen of in een tweetal mag meedoen. Indien de voorkeur uitgaat naar het laatste, tag dan ook de naam van je collega-ondernemer. Voor beide opties geldt dat jullie mijn www.instagram.com/sandrastassar account volgen. Verder bepalen we samen de datum van de online merksessie die voor 1 juli 2020 dient plaats te vinden. Indien een van jullie beiden toch verhinderd is op de geplande datum, zal er geen alternatieve datum gepland worden. Zorg dus dat je beschikbaar bent en blijft. Indien ik zelf vanwege onvoorziene omstandigheden me moet afmelden, zal de datum wel verplaatst worden naar een andere datum.

4. Voor de online masterclass dien je beschikbaar te zijn op vrijdagochtend 29 mei van 10:00 tot uiterlijk 11:30 om deel te nemen.

Iedere winnaar heeft tot woensdagochtend 27 mei 9:00 om zijn prijs te claimen door een positief antwoord c.q. bevestiging van deelname terug te sturen via mijn Instagram-account.

De waarde van deelname aan de online masterclass en online workshop merksessie (50 euro) zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

De prijzen zijn persoonsgebonden en het aan derden doorverkopen of overdragen van de gewonnen prijs is niet toegestaan.

Op deze prijs en deelname zijn de Algemene voorwaarden van Stassar Branding & Coaching van toepassing. Dit document is hier te downloaden.

Deze winactie wordt niet gepromoot, onderschreven, georganiseerd, of ondersteund door Instagram.

Voor vragen of opmerkingen kan er contact worden opgenomen met Stassar Branding & Coaching via het contactformulier op deze site. 

    

Stassar Branding & Coaching, 17 mei 2020