l
Maak van je bedrijf een merk

Waar zitten de parels bij jou?

Een consult als APK voor je online profilering

Bouwen aan je persoonlijk merk. Je hoort en ziet er steeds meer over. Dat het handig is om aan je online profilering te werken bij potentiële werkgevers en je duidelijk te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Maar hoe doe je dit nu? Hoe zorg je ervoor dat je de kans verhoogt om aan te tafel komen bij je ideale werkgever? In deze merksessie krijg je diverse tips en kun je me alle vragen stellen waar je kansen liggen hoe jij je online profilering duidelijk en aantrekkelijk maakt voor jouw doelgroep.  In deze individuele sessie gaan we dieper in op je persoonlijk profiel, communicatie en visualisatie van je CV. Precies, een soort van APK voor je communicatie.

Inhoud merkscan module voor tips en inzichten

Je krijgt ter voorbereiding een intakegesprek met mij.  Vervolgens gaan we aan de slag met je online profilering. Je krijgt hiervoor een aantal opdrachten mee om thuis uit te voeren. In een persoonlijk gesprek maken we een totaalplaatje van o.a. je belangrijkste kwaliteiten en kernwaarden die in een merksessie uitgebreid zullen worden besproken. Tevens zal ik ter voorbereiding je sociale mediakanalen of CV screenen, zodat ik je tips kan geven waar de kansen liggen voor een door jou gekozen* beroepsgroep of branche. Met deze input ga je zelf aan de slag om een verbeterslag te maken en je profiel of CV te updaten.

*Noot: ik ben geen loopbaancoach dus ik werk met de keuzes die je voor jezelf hebt gemaakt

Dus wat kun je verwachten van deze module:

- Online intakegesprek ter voorbereiding van de merksessie

- Merksessie om je kernwaarden en kwaliteiten te ontdekken

- Screening van je sociale mediaprofiel of CV op basis van een door jou gekozen doelgroep c.q. branche

- Uitgebreid consult van 1,5 uur, inclusief directe feedback voor je communicatie via sociale media of CV. 

Wat levert een consult je op?

- Inzicht in je kwaliteiten en kernwaarden en hoe je deze inzet voor je CV of sociale media 

- Een check en aanscherping van je profilering op basis van de doelgroep die je wilt bereiken (de doelgroep door jouzelf gekozen)

- Praktische tips hoe je verder je sociale mediakanalen of CV optimaal gebruikt om aan je profilering te werken

Je kunt bij mij in de ochtend (9:30 - 12:00) of in de middag (14:00 - 16:30)  een afspraak aanvragen. Op verzoek werk ik ook in de avonden of op zaterdagochtend.

Locatie: in overleg / online

Investering consult:  175,- euro 

Heb je interesse en wil je vrijblijvend kennismaken? Stuur me een bericht via info@sandrastassar.nl of bel me op 0631280765. Deze aanbieding is geldig tot 1 maart 2022.