l
Maak van je bedrijf een merk

Sociale mediastrategie voor ondernemers, coaches en adviseurs


Wil je graag weten hoe je jezelf profileert als ondernemer om nieuwe klanten te bereiken via sociale media? En wil je dit graag online of op interactieve wijze in een kleine groep doen? 

Regelmatig geef ik de mogelijkheid om met een groep ondernemers aan je contentstrategie te werken. Deze cursussen zijn erop gericht om nieuwe ideeën op te doen en diverse marketingcommunicatie tools en templates praktisch toe te passen. Deze online modules zijn hiermee geschikt voor zowel startende ondernemers, als de meer ervaren ondernemers die al een tijdje bezig zijn. 

Start September - in 3 stappen je contentplan maken om de juiste doelgroep aan te trekken

Jezelf op een authentieke manier profileren om de juiste doelgroep te bereiken; wil jij dit ook leren? 

Iedere keer maar weer content 'moeten' bedenken. Geen structuur hebben. Niet weten hoe je de 'salesgerichte' boodschappen in je contentstrategie verwerkt? Je leert het allemaal in deze cursus!

In 10 weken leer ik je stap voor stap hoe je je sociale mediastrategie te maken voor jouw bedrijf. Om aan je bekendheid te werken en de boodschap scherp te krijgen waarom zou men beter voor jou kiezen. Kortom, dat je kunt vertellen waar nu precies jouw waarde zit als ondernemer, en hoe je dit consistent communiceert op een manier die bij je past. 

Om jezelf sterk online te profileren en de connectie te maken met je ideale klant, is het van belang dat je zowel je eigen waarde als ondernemer, maar ook je doelgroep en de markt goed kent. In deze workshop module ga je daarom leren hoe je op authentieke wijze de connectie maakt met jouw ideale klant in het vizier. Kortom, een goed fundament leggen voor de rest van 2022 en de komende jaren!

 "Ik vond het een fijne manier van werken met Sandra. 

In een korte tijd kwamen er veel goede ideeën op papier. Werk aan de winkel"

Ester


Contentstrategie thema's
Contentstrategie thema's

Heb je hier ook last van?

  • Je weet dat je onvoldoende zichtbaar bent. Maar op de momenten dat je wilt posten, weet je eigenlijk niet meer wat. En zo gaat telkens weer een kritisch moment en de tijd voorbij...
  • Je vindt het lastig om jezelf te verkopen. Want ja, wat heb jij nu precies te bieden? En de vraag waarom voor jou kiezen is al helemaal lastig voor jou om te beantwoorden.
  • Je schuift het schrijven van een plan of overzicht maar voor je uit. Geen zin en je houdt toch meer van 'spontaan' posten. Maar eigenlijk weet je wel dat een structuur je houvast biedt voor de broodnodige consistentie.
  • Bovendien wil je graag weten met welke handige gratis tools je het beste en efficiënt kunt werken
  • En je vindt het eigenlijk gewoon gezelliger om met een stel andere ondernemers aan de slag te gaan...

Doe dan mee met deze cursus!


Wat deze sociale mediastrategie module je oplevert:

• Je ontdekt je unieke waarde oftewel 'de parels van je bedrijf'. Na deze modules  weet je precies waarom men juist bij jou moet zijn. Kortom, je eigen personal branding strategie!

• Inzicht hoe je het DNA van je bedrijf, of liever gezegd jouw persoonlijkheid als ondernemer toepast op en verwerkt in een authentieke en unieke contentstrategie gebaseerd op de vragen van jouw ideale klanten

• We gaan je doelgroep goed in kaart brengen voor relevante berichten, posts, teksten en titels voor iedere fase in de klantreis.

Content bedenken voor jouw contentplan 2022 in de vorm van relevante content thema’s, inhakers, maar denk ook het verzamelen van 'sociaal bewijs' en trending topics.

Kortom we gaan de basis leggen voor je contentplan 2022 op basis van jouw unieke persoonlijkheid!

Bij Sandra Stassar Personal Branding coach
Bij Sandra Stassar Personal Branding coach


Inhoud online module -  jouw contentstrategie voor de juiste doelgroep via sociale media

1x online groepssessie donderdag 10 november 14:30 - 17:00 over personal branding en hoe je je eigen profilering hierop inricht voor je sociale media. Tevens gaan we de eerste content topics en ideeën uitschrijven samen met de groep op basis van jouw unieke persoonlijk profiel.

1x online groepssessie donderdag 24 november 14:30 - 17:00 we gaan de wensen en behoeften van je doelgroep verder in kaart brengen en ik leer je hoe de vertaalslag maakt voor de communicatie naar je ideale klanten. Met als doel de juiste klanten te werven via sociale media en ze aan je te binden. Je krijgt een uitgebreide toelichting welke apps en tools te gebruiken voor video's, tutorials en content curatie zoals Canva. Maar bijvoorbeeld ook welke promotiemiddelen en media voor welke fase in de klantreis het beste geschikt zijn.

1x afsluitende online groepssessie op donderdag 15 december van 14:30 - 17:30 gaan we samen aan de slag om alle content ideeën in een contentplan te gieten en de content thema's van je bedrijf verder uit te werken in een planningsschema. Het resultaat is dat je een mooie eerste basis hebt voor je contentplan: wat, wanneer en hoe te communiceren via sociale media. Tevens sluiten we af met een online borrel!

Relevante templates en support; de belangrijkste tool tips, templates en checklijsten voor je profilering uit deze module om rustig na te lezen. En natuurlijk een basis template contentplan, omdat we de fundering gaan leggen voor je persoonlijk contentplan sociale media 2022 en de komende jaren! Tijdens deze cursus kun je mij gedurende periode dat de cursus loopt tussendoor via whatsapp en email bereiken voor vragen over de opdrachten en cursus.

Locatie: Zoom

Aantal deelnemers: maximaal 4

Investering: 499,- (ex btw). Dit is de totale prijs voor alle dagdelen samen. Reken verder op zo'n 3 uur voorbereiding i.v.m. de opdrachten per dagdeel.

NB. Voorafgaand dient de persoonlijke 1:1 merksessie  te worden afgenomen voor de start van deze module, dus voor 10 november 2022. De gezamenlijke online sessies zijn niet op een ander moment in te halen. 

Ja, ik heb interesse en wil meer weten over deze online sociale mediastrategie module

 

 "Ik kon niet wachten met alles uit te werken!"

"Ontzettend leerzaam en inspirerend"

Heb je nog vragen, of wil je graag eerst persoonlijk met me kennismaken? Stuur dan een email naar info@sandrastassar.nl voor een kennismakingssessie. 

Of doe eerst de persoonlijke merksessie met mij, zodat je dan beter weet of je door wilt gaan met mij voor het maken van je sociale media contentplan.