l
Maak van je bedrijf een merk

Sociale media workshops voor ondernemers, coaches en adviseurs


Workshops voor de promotie van je bedrijf via sociale media

Wil je graag weten hoe je jezelf profileert als ondernemer om nieuwe klanten te bereiken via sociale media? En wil je dit graag online of op interactieve wijze in een kleine groep doen? 

Regelmatig geef ik workshops die erop zijn gericht om nieuwe ideeën op te doen en diverse marketingcommunicatie tools en templates praktisch toe te passen. Mijn workshops zijn hiermee geschikt voor zowel startende ondernemers, als de meer ervaren ondernemers die al een tijdje bezig zijn. 

Module - in 3 stappen jouw eigen sociale media plan om de juiste doelgroep aan te trekken

Jezelf op een authentieke manier profileren om de juiste doelgroep te bereiken; wil jij dit ook leren? 

Iedere keer maar weer content 'moeten' bedenken. Geen structuur hebben. Niet weten hoe je de 'salesgerichte' boodschappen in je contentstrategie verwerkt? Je leert het allemaal in deze module!

In 10 weken leer ik je stap voor stap hoe je eigen sociale media plan te maken voor jouw bedrijf. Om aan je bekendheid te werken en de boodschap scherp te krijgen waarom zou men beter voor jou kiezen. Kortom, wil jij vertellen waar nu precies jouw waarde zit als ondernemer, en hoe je dit consistent communiceert op een manier die bij je past

Om jezelf sterk online te profileren en de connectie te maken met je ideale klant, is het van belang dat je zowel je eigen waarde als ondernemer, maar ook je doelgroep en de markt goed kent. In deze workshop module ga je daarom leren hoe je op authentieke wijze de connectie maakt met jouw ideale klant in het vizier. Kortom, een goed fundament leggen voor de rest van 2022 en de komende jaren!

 "Ik vond het een fijne manier van werken met Sandra. 

In een korte tijd kwamen er veel goede ideeën op papier. Werk aan de winkel"

Ester


Heb je hier ook last van?

  • Je weet dat je onvoldoende zichtbaar bent. Maar op de momenten dat je wilt posten, weet je eigenlijk niet meer wat. En zo gaat telkens weer een kritisch moment en de tijd voorbij...
  • Je vindt het lastig om jezelf te verkopen. Want ja, wat heb jij nu precies te bieden? En de vraag waarom voor jou kiezen is al helemaal lastig voor jou om te beantwoorden.
  • Je schuift het schrijven van een plan of overzicht maar voor je uit. Geen zin en je houdt toch meer van 'spontaan' posten. Maar eigenlijk weet je wel dat een structuur je houvast biedt voor de broodnodige consistentie.
  • Bovendien wil je graag weten met welke handige gratis tools je het beste en efficiënt kunt werken
  • En je vindt het eigenlijk gewoon gezelliger om met een stel andere ondernemers aan de slag te gaan...

Doe dan mee met deze module!

Wat deze sociale media plan module je oplevert:

• Je ontdekt je unieke waarde oftewel 'de parels van je bedrijf'. Na deze module weet je precies waarom men juist bij jou moet zijn. Kortom, je eigen personal branding strategie!

• Inzicht hoe je het DNA van je bedrijf, of liever gezegd jouw persoonlijkheid als ondernemer toepast op en verwerkt in een authentieke en unieke contentstrategie met de juiste zoekwoorden, gebaseerd op de vragen van jouw ideale klanten

• We gaan je doelgroep goed in kaart brengen voor relevante berichten, posts, teksten en titels voor iedere fase in de klantreis.

Content bedenken voor jouw contentplan 2022 in de vorm van relevante content thema’s, inhakers, maar denk ook het verzamelen van 'sociaal bewijs' en trending topics.

Kortom we gaan de basis leggen voor je contentplan 2022 op basis van jouw unieke persoonlijkheid!

Investeren in je persoonlijk merk
Zaaien en oogsten


Inhoud module - jouw contentstrategie voor de juiste doelgroep via sociale media

1 x Persoonlijke powersessie*; je krijgt een uitgebreide 1:1 krachtenanalyse om jouw ambities, kwaliteiten, merkwaarden en overige relevante eigenschappen te ontdekken, de basis voor jouw unieke persoonlijke sociale media strategie. Datum in overleg, maar voor 8 september.

1x groepssessie donderdag 8 september 14:00 - 16:00 over personal branding en hoe je je eigen profilering hierop inricht voor je sociale media. Tevens gaan we de eerste content topics bedenken samen met de groep op basis van jouw unieke persoonlijk profiel.

1x groepssessie donderdag 22 september 14:00 - 16:00 we gaan je doelgroep verder in kaart brengen en de vertaalslag maken voor de communicatie naar je ideale klanten om ze te werven via sociale media en aan je te binden. Je krijgt een uitgebreide toelichting welke apps en tools te gebruiken voor video's, tutorials en content curatie. Maar bijvoorbeeld ook welke promotiemiddelen en media voor welke doeleinden het beste geschikte zijn.

1x afsluitende groepssessie op locatie donderdag 6 oktober van 14:00 - 17:00 gaan we samen aan de slag om alle content ideeën in je contentplan te gieten en de content thema's van je bedrijf uit te werken. Het resultaat is dat je een mooie eerste basis hebt voor je contentplan in 2022: wat, wanneer en hoe te communiceren via sociale media! Tevens sluiten we af met een gezellige borrel!

Nb. tijdens iedere groepssessie is ook de gelegenheid om even 1:1 met mij te overleggen.

Relevante templates en hand-out; de belangrijkste tool tips, templates en checklijsten voor je profilering uit deze module om rustig na te lezen. En natuurlijk een basis template contentplan, omdat we de fundering gaan leggen voor je persoonlijk contentplan sociale media 2022 en de komende jaren!

Plaats: Eersel of Zoom (hybride mogelijk indien wenselijk)

Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4

Investering: 279,-. Dit is de totale prijs voor alle dagdelen samen. 

*de persoonlijke sessie dient te worden afgenomen voor de start van de groepssessies, dus voor 8 september  2022. De gezamenlijke sessies zijn niet op een ander moment in te halen. NB. Mocht je al een keer een krachtenanalyse bij mij hebben gedaan, dan krijg je de 125 euro als korting retour. 

Ja, ik heb interesse en wil meer weten over deze sociale media strategiesessies!

 

 "Ik kon niet wachten met alles uit te werken!"

"Ontzettend leerzaam en inspirerend"

Heb je nog vragen, of wil je graag eerst persoonlijk met me kennismaken? Stuur dan een email naar info@sandrastassar.nl voor een kennismakingssessie. 

Of doe eerst de krachtenanalyse met mij, en wellicht dat je dan beter weet of je door wilt gaan met het maken van je sociale media contentplan.