l
Maak van je bedrijf een merk

Over Sandra - Branding specialist 

De kracht van diversiteit

Iedere ondernemer of bedrijf bestaat uit een eigen set van waarden en kwaliteiten, en heeft daarmee toegevoegde waarde voor het geheel. Ik geloof dan ook in de kracht van diversiteit. Of je nu adviseur of coach bent, de unieke set van merkwaarden, kwaliteiten en ervaringen maakt dat jij (of je bedrijf) uniek bent. 

Zeker als zelfstandig ondernemer is het belangrijk te weten wat je 'brand identity' is en waar specifiek je toegevoegde waarde ligt. En dat je dit op een krachtige en consistente wijze weet te communiceren. Het mooie is dat als je de 'merkkracht' ontdekt van je bedrijf, je ook met meer vertrouwen je bedrijf gaat promoten. Want uiteindelijk gaat het als ondernemer om de betekenis van jouw product of dienst voor anderen. Door samen op zoek te gaan naar het merkverhaal van je bedrijf, creëer je een authentieke en onderscheidende boodschap met impact om je doelgroep aan je te binden. 

Mijn persoonlijk motto:

"Give a man a fish and you feed him for a day; 

teach a man how to fish and you feed him for a lifetime". 

Lao Tzu


 Mijn missie 'a force for good'

De communicatiekracht van mens en bedrijf versterken. Dat is mijn persoonlijke missie. Mijn ervaring als accountmanager bij een reclamebureau en de rol van communicatiemanager voor diverse opdrachtgevers, samen met mijn talent voor coaching, maakt dat ik snel tot de kern kom. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik weet hoe de 'parels' van een bedrijf naar boven te halen, en dit vervolgens ook als merk te communiceren via geschikte middelen en kanalen. Als persoon ben ik zorgvuldig en pragmatisch ingesteld, dus geen ellenlange sessies die niets opleveren. Je krijgt ook praktijkopdrachten mee naar huis, inclusief relevante tools en templates om je kennis en vaardigheden te versterken

Modules en support op maat voor MKB Brabant

Voor MKB-bedrijven bied ik modules op maat. Ik maak hierbij gebruik van zowel analytische als meer 'creatieve' werkvormen. Door de verbinding te leggen tussen beide werkvormen, kom ik tot de mooiste resultaten. Kortom, wil je weten waar de merkkracht van jullie team zit of heeft de promotie van jullie bedrijf een boost nodig? Laat het me weten! Samen gaan we ‘terug naar de tekentafel’ om de bewuste en wellicht ook onbewuste kwaliteiten en kernwaarden te (her)ontdekken voor jullie merkverhaal! Tevens zorgt een gezamenlijk verhaal ook voor de nodige verbinding intern, dus mijn werkwijze is ook handig om de samenwerking als team te stimuleren.


"Sandra weet doortastend door te vragen en je te laten nadenken,

en haalt daardoor dingen naar boven waar je zelf geen weet van had.

Marlies Butterworth, Coach Team en Persoonlijk leiderschap, Spark Unlimited 

 

Diploma's en certificaten:

Communicatie coach (SRM), NLP practitioner's coach (IEP), Digitale Marketing (NIMA), Marketingcommunicatie B (SRM), Green Belt/Lean leadership 

 

Wil je meer over me weten? 

Bekijk dan mijn LinkedIn profiel, of volg mij op Instagram.