l
Maak van je bedrijf een merk

Over Sandra

Analytisch, creatief en pragmatisch

Ieder mens heeft talenten en kwaliteiten, en daarmee toegevoegde waarde voor het geheel. Daar geloof ik in. Of je nu accountant, schoonheidsspecialiste of coach bent, jouw eigen set van kernwaarden en talenten, maakt dat jij JIJ bent.

Zeker als zzp’er is het heel belangrijk te weten wie jij bent, waar jouw toegevoegde waarde ligt, en dit op een krachtige en consistente wijze te communiceren. En het mooie is dat als je vanuit je eigen 'merkkracht' denkt, je ook gemakkelijker je bedrijf gaat promoten. Want het gaat om de betekenis van jouw product of dienst voor anderen. Op deze manier creëer je waarde voor je doelgroep. En uiteindelijk ga je er zelf ook meer 'geluk' door ervaren, omdat je van betekenis bent.  

‘De communicatiekracht van mens en bedrijf versterken’, is dan ook mijn persoonlijke missie. De combinatie van mijn ervaring als accountmanager bij een reclamebureau en de rol van communicatiemanager voor diverse opdrachtgevers, samen met mijn talent voor coaching, maakt dat ik snel tot de kern kan komen. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik weet hoe jouw 'parels' naar boven te halen en hoe als merk te communiceren.  

Als persoon ben ik creatief, zorgvuldig en pragmatisch ingesteld, dus geen ellenlange sessies die niets opleveren. Kortom, wil je weten waar jouw merkkracht zit of heb je een boost nodig? Laat het me weten! Samen gaan we ‘terug naar de tekentafel’ om je bewuste en wellicht ook onbewuste kwaliteiten en kernwaarden te (her)ontdekken voor je merk! 

 

"Sandra weet doortastend door te vragen en je te laten nadenken,

en haalt daardoor dingen naar boven waar je zelf geen weet van had.

Marlies Butterworth, Coach Team en Persoonlijk leiderschap, Spark Unlimited Diploma's en certificaten:

Communicatie coach (SRM), NLP practitioner's coach (IEP), Digitale Marketing (NIMA), Marketingcommunicatie B (SRM), Green Belt/Lean leadership 


Wil je meer over me weten? 

Bekijk dan mijn LinkedIn profiel, of volg mij op Instagram: