l
Maak van je bedrijf een merk

Over Sandra - Branding specialist

Analytisch, creatief en verbindend

Iedere ondernemer of organisatie bestaat uit een eigen set van ervaring en kwaliteiten, en daarmee toegevoegde waarde voor het geheel. Ik geloof dan ook in de kracht van diversiteit. Of je nu accountant, adviseur, of coach bent, de unieke set van kernwaarden, kwaliteiten en ervaringen maakt dat jij (of je bedrijf) uniek en van waarde bent. 

Zeker als zelfstandig professional is het heel belangrijk te weten wie jij bent en waar jouw toegevoegde waarde ligt. En dat je dit op een krachtige en consistente wijze weet te communiceren. Het mooie is dat als je je eigen 'merkkracht' ontdekt, je ook met meer vertrouwen en gemakkelijker je bedrijf gaat promoten. Want uiteindelijk gaat het als ondernemer om de betekenis van jouw product of dienst voor anderen. Op deze manier creëer je waarde voor je doelgroep. Bovendien, ga je dan ook meer 'geluk' ervaren, omdat je beter voelt hoe je van betekenis bent.  Niet alleen voor je doelgroep, maar zelfs ook voor de omgeving. Oftewel, als je ook je 'purpose' aan je merk hebt verbonden. Hoe mooi is dat!

 

Krachtig leren communiceren als ondernemer of team

‘De communicatiekracht van mens en bedrijf versterken’, is dan ook mijn persoonlijke missie. Want ik krijg veel energie als jij leert hoe je krachtig communiceert naar je doelgroep over wie je bent en waarom voor jou of jouw bedrijf te kiezen. Mijn ervaring als accountmanager bij een reclamebureau en de rol van communicatiemanager voor diverse opdrachtgevers, samen met mijn talent voor coaching, maakt dat ik snel tot de kern kom. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik weet hoe de 'parels' als merk naar boven te halen, en dit vervolgens ook als merk te communiceren via diverse middelen en kanalen.     

Als persoon ben ik zorgvuldig en pragmatisch ingesteld, dus geen ellenlange sessies die niets opleveren. Je krijgt bij dan ook praktijkopdrachten mee naar huis, inclusief relevante tools en templates om je kennis en vaardigheden te versterken. En voor organisaties bied ik modules op maat. Ik maak hierbij gebruik van zowel analytische als creatieve werkvormen. Door de verbinding te leggen tussen beide vormen, kom je tot de mooiste resultaten.

Kortom, wil je weten waar jouw merkkracht zit of heb je een boost nodig? Laat het me weten! Samen gaan we ‘terug naar de tekentafel’ om de bewuste en wellicht ook onbewuste kwaliteiten en kernwaarden te (her)ontdekken voor je merk, en hoe dit te communiceren om je doelgroep te bereiken!

 

"Sandra weet doortastend door te vragen en je te laten nadenken,

en haalt daardoor dingen naar boven waar je zelf geen weet van had.

Marlies Butterworth, Coach Team en Persoonlijk leiderschap, Spark Unlimited 


 

Diploma's en certificaten:

Communicatie coach (SRM), NLP practitioner's coach (IEP), Digitale Marketing (NIMA), Marketingcommunicatie B (SRM), Green Belt/Lean leadership 

 

Wil je meer over me weten? 

Bekijk dan mijn LinkedIn profiel, of volg mij op Instagram.