l
Maak van je bedrijf een merk

Jouw merkverhaal - de ultieme basis voor een unieke contentstrategie


1:1 module contentstrategie - Ontdek je unieke merkverhaal voor de juiste klanten (Tijdspad: 3-4 maanden)

In deze module van een vijftal merksessies ga je de basis leggen van je unieke merkverhaal. Perfect voor alle ondernemers die gaan voor een natuurlijke en authentieke manier van communiceren om hun ideale doelgroep aan te spreken. Op basis van een uitgebreide analyse gaan we aan de slag om een concreet verhaalschema, bestaande uit de content pillars en content thema's die bij jou passen,  vast te leggen voor je communicatie. Samen gaan we een contentplan maken voor 2022 met als doel 'top of mind' te worden bij jouw ideale klanten!

Hoe een contentplan opstellen? 

Het begint bij jou. Wie ben jij als ondernemer? Met welke ambitie voor de toekomst?  En wie is je ideale klant? Welke drijfveren en uitdagingen heeft hij/zij? Op welke wijze ga jij waarde toevoegen?

In deze module gaan we dan ook op zoek naar waar je voor staat, wat je onderscheidend vermogen is en waarom je doet wat je doet. Je leert ook via welke vormen jij het beste je boodschap kunt overbrengen. Uiteindelijk kun je jouw unieke merkverhaal en ideeën omzetten in concrete acties voor je content zoals je website, emailmarketing, webinars en je posts voorde sociale mediakanalen.

Inhoud module contentstrategie vanuit jouw merkverhaal:

 • Analyse van het "DNA" van je bedrijf, de merkwaarden, merkkwaliteiten, en de visualisatie van je merk 
 • Je leert hoe je een persona maakt van je ideale klant als vertrekpunt voor je communicatie
 • Je bepaalt de belangrijkste communicatieboodschappen aan de hand van jouw ideale klant; ook gaan we op zoek naar de zoekwoorden en key words die bij jouw merkverhaal passen, zodat je ook gevonden wordt
 • Je maakt een basis opzet voor je contentplan voor 1 gekozen doelgroep; we leggen de belangrijkste content pillars en content thema's voor je merkverhaal vast. 
 • Je leert welke contentvormen en contenttypen en zijn, en hoe je online zichtbaar kunt zijn op een manier die bij jou en je ideale doelgroep past.
 • Tevens ontvang je informatie over de basics van een personal branding strategie, tools voor het content creatieproces en een template contentplan 2022, inclusief inhaakkalender, overzicht sociale media en kanalen, en communicatievormen cadeau!
Bij Sandra Stassar Personal Branding coach
Bij Sandra Stassar Personal Branding coach


Wat levert deze module je op?

 • Een helder beeld op de merkkwaliteiten en merkwaarden van jou als ondernemer
 • We gaan dieper in op je missie en visie, kortom jouw 'why' voor je persoonlijke merkstrategie
 • Je ontdekt je  'brand voice'; wat zijn nu de woorden die je voor de communicatie van je bedrijf kunt gebruiken, en dus je personal brand
 • Je gaat je contentstrategie bepalen aan de hand van content thema's, beelden, middelen en content ideeën vinden die bij je bedrijf passen voor sociale media, je website, blog en emailmarketing
 • Een contentplan opstellen voor 2022!

Deze module is de perfecte basis om authentiek te communiceren met een contentplan om zo je ideale klant te bereiken!

Locatie: in overleg en online is ook mogelijk

Investering: 749,- (excl. BTW, locatie kosten en reistijd). Houd er rekening mee dat je voor iedere sessie werkopdrachten mee naar huis krijgt. En heb je al een personal brand powersessie bij mij gedaan? Dan krijg je dit bedrag retour als investering!

Vertel mij meer in een persoonlijk gesprek hoe we mijn contentplan maken!


"Ik heb een heel fijn traject bij Sandra gevolgd. Ze verdiept zich in je bedrijf en geeft aan waar je kan verbeteren. Handig zo'n hulplijn!"

Bianca