l
Maak van je bedrijf een merk

Branding - Jouw eigen merkidentiteit creëren


Module styling - Ontwikkel zelf je eigen merkidentiteit!  (Tijdspad: 2-3 maanden)

De perfecte (her)start voor iedere ondernemer om je communicatie naar een hoger plan te tillen. Wat zijn de kenmerkende eigenschappen van mijn bedrijf? Hoe breng ik mijn bedrijf tot uiting in woord en beeld? En wat betekent dit voor de look & feel van mijn website en sociale media kanalen? 

Op deze vragen vind je antwoord tijdens deze module om de ideeën voor jouw merkidentiteit, oftewel 'brand identity' in kaart te brengen. Een praktische handleiding als basis om je eigen merkstijl te onderzoeken en de basis voor je huisstijl en contentstrategie vast te leggen. Kortom, het ultieme vertrekpunt om authentiek en consistent te communiceren op een manier die bij je past!

Inhoud module eigen communicatiestijl

In totaal bestaan deze module uit 3 coaching sessies voor de analyse van het "DNA" van je bedrijf, je belangrijkste merkeigenschappen en stijlkenmerken.  Tevens deel ik de principes van Personal Branding tijdens de sessies met je en hoe je jezelf als professional kunt profileren, zodat je jouw manier van communiceren leert ontdekken. Na afloop ontvang je het template “Brand Identity Guide” om zelf in te vullen.  

Resultaat: 

  • Zichtbaar zijn op een wijze die bij je past;  je creëert je eigen stijl voor je socials, website, visitekaartje, etc. We kijken o.a. naar fotografie, kleurgebruik, typografie en visualisatie in het algemeen
  • Een helder beeld op de merkkwaliteiten en merkwaarden van jou als ondernemer
  • We gaan in op je missie en visie, kortom jouw 'why' voor je persoonlijke merkstrategie
  • Je ontdekt je  'brand voice'; wat zijn de woorden die jij JIJ maak voor je bedrijf en dus je personal brand
  • Je doet een eerste verkenning voor de content thema's die bij je bedrijf passen
  • Brand Identity Guide; je kunt je eigen 'brand style' definiëren in woord en beeld (o.a. fotografie, thema's, visualisatie, 'brand voice', typografie, kleuren). Dit document is speciaal bedoeld voor je profilering via je social media accounts en website, zodat je eenduidig en consistent communiceert. Bovendien kan dit document ook worden gebruikt als briefing voor de ontwikkeling van je logo en andere huisstijlelementen zoals visitekaartjes e.d..  

Bonus: Hand-out met richtlijnen voor de opmaak van je website en sociale media accounts

Investering 2021: 475,- (excl. Btw). Houd er rekening mee dat je voor iedere sessie werkopdrachten krijgt om thuis voor te bereiden. 

Ja, neem met mij contact op over het ontwikkelen van mijn eigen merkstijl


 "Sandra heeft me super goed geholpen bij het onderzoeken van mijn persoonlijke merkkracht. Na onze coaching sessie was ik ontzetten geïnspireerd en kon ik niet stoppen met alles verder uit te werken. Een aanrader!"

Mayke, Dress Case, Winnaar Asito Sociale-innovatieprijs