l
Ontdek je authentieke merkverhaal naar de markt

Personal Branding - Jouw eigen communicatiestijl creëren

Je wilt zichtbaar zijn via de socials, maar hoe dan? In welke formats, met welke kleuren, welke beelden, en wat ga ik überhaupt vertellen via de sociale media of mijn site? 

Deze module is de perfecte basis voor de ondernemer die online een eigen (nieuwe) herkenbare stijl wil gaan ontwikkelen; voor een nieuwe doelgroep bijvoorbeeld of omdat je wilt gaan starten als zzp'er.

Module styling - Ontwikkel je eigen stijl als ondernemer!  

De perfecte (her)start voor iedere ondernemer om je communicatie naar een hoger plan te tillen. Wat zijn de kenmerkende eigenschappen van mijn bedrijf? Hoe kan ik authentiek communiceren op een manier die bij me past? En wat betekent dit voor de content die ik ga creëren en look & feel van mijn website en sociale media kanalen, zoals bijvoorbeeld Instagram of LinkedIn

Op deze vragen vind je antwoord tijdens deze module om de ideeën voor jouw merkidentiteit, oftewel 'online brand identity' in kaart te brengen. Een praktische handleiding als basis om je eigen authentieke communicatiestijl te onderzoeken en de basis voor je huisstijl en contentstrategie voor je sociale media en site vast te leggen. Kortom, het ultieme vertrekpunt om authentiek en consistent te communiceren op een manier die bij je past!


Inhoud module je eigen communicatiestijl als ondernemer

In totaal bestaan deze module uit een merksessie voor de analyse van het "DNA" van je bedrijf, je belangrijkste merkeigenschappen en stijlkenmerken.  Tevens deel ik de principes van Personal Branding tijdens deze merksessies met je en hoe je je ideale doelgroep bereikt. Je leert hoe je jezelf professioneel profileert en hoe je jouw eigen stijl voor de communicatie naar je (nieuwe) doelgroep vormgeeft. We gaan aan de slag met je merkidentiteit die je vastlegt in het template “Brand Identity Guide”. Zo heb je een mooie referentie voor je online 'brand voice' en  persoonlijkheid, zodat je er zeker van bent dat je consistent en herkenbaar communiceert voor de online connectie met je doelgroep.

Wat levert deze module je op? 

  • Zichtbaar zijn en authentiek communiceren;  je creëert je eigen stijl die bij je past voor je socials, website, visitekaartje, etc. We kijken o.a. naar fotografie, kleurgebruik, typografie en visualisatie in het algemeen. Heel handig als je bijvoorbeeld je Instagram profiel professioneel wilt opzetten.
  • Een helder beeld op je unieke merkkracht (de merkkwaliteiten en merkwaarden) van jou als ondernemer
  • Duidelijkheid over je missie en visie, kortom jouw 'why' voor je persoonlijke online merkstrategie en profiel.
  • Doelgroep-analyse; wie wil je precies bereiken en wat is de waarde van je aanbod voor je doelgroep?
  • Je ontdekt je  'brand voice'; wat zijn de woorden die jij JIJ maak voor je bedrijf en dus je personal brand
  • Je ontdekt de eerste content thema's en formats voor je posts die bij je bedrijf passen 
  • Bonus: Brand Identity Guide; je kunt na deze module zelf je eigen 'brand style' definiëren in woord en beeld (o.a. fotografie, thema's, visualisatie, 'brand voice', typografie, kleuren). Dit document is speciaal bedoeld voor je profilering via je social media accounts en website, zodat je eenduidig en consistent communiceert. Bovendien kan dit document ook worden gebruikt als briefing voor de ontwikkeling van je logo en andere huisstijlelementen zoals visitekaartjes e.d..  
  •  Bonus: Hand-out met richtlijnen voor de opmaak van je website en sociale media accounts

 Locatie: in overleg (Eersel, Eindhoven of online)

Investering:  497,- (excl. btw) Houd er rekening mee dat je voor iedere sessie werkopdrachten krijgt om thuis voor te bereiden. 

Ja, neem met mij contact op over het ontwikkelen van mijn eigen authentieke stijl


 

"Sandra heeft me super goed geholpen bij het onderzoeken van mijn persoonlijke merkkracht. Na onze coaching sessie was ik ontzetten geïnspireerd en kon ik niet stoppen met alles verder uit te werken. Een aanrader!"

Mayke, Dress Case, Winnaar Asito Sociale-innovatieprijs