l
Maak van je bedrijf een merk

Personal Branding - Individuele coaching 


Jouw merkidentiteit, visualisatie en content strategie

Wil je je bedrijf promoten en als merk in de markt zetten, maar je weet niet hoe? Dan bied ik een-op-een coaching aan. Na een eerste kennismaking bepalen we of de klik er voldoende is. Daarna gaan we in een vervolggesprek aan de slag om aan je (re)branding doelstelling te werken. 

Mogelijke vragen die je hebt, zijn:

- Wat maakt mijn dienst als expert onderscheidend? 

- Hoe bereik ik mijn doelgroep?

- Hoe ziet een Personal Branding stappenplan eruit? 

Het doel is om je unieke verhaal als expert te kunnen vertellen in relatie tot de wensen van jouw gekozen doelgroep: wat zijn jouw 'parels' en hoe ga je deze visualiseren en communiceren naar je doelgroep(en)? Aan de hand van jouw profileringsvraagstuk bepalen we dan het aantal sessies dat nodig is en doe ik een passende aanbieding. Daarnaast heb ik ook speciale standaard coaching modules voor ondernemers:

Basismodule (online) coaching- Creëer je eigen brand identity  (Tijdspad: 2-3 maanden)

De perfecte (her)start voor iedere ondernemer om je communicatie naar een hoger plan te tillen. Wat zijn de kenmerkende eigenschappen van mij als ondernemer? Hoe breng ik mijn bedrijf tot uiting in woord en beeld? En wat betekent dit voor de styling van mijn website en sociale media accounts? Op deze vragen vind je antwoord tijdens deze module om de ideeën voor jouw merkidentiteit oftewel 'brand identity' in kaart te brengen. Een praktische handleiding als basis om je eigen communicatiestijl te onderzoeken en de basis voor je contentstrategie in vast te leggen. Kortom, het ultieme vertrekpunt om authentiek en consistent te communiceren.

Inhoud basismodule 

In totaal bestaan deze module uit 3 coaching sessies voor de analyse van het "DNA" van je bedrijf, je merkeigenschappen en stijlkenmerken.  Tevens deel ik de principes van Personal Branding tijdens de sessies met je, en hoe je jezelf op verschillende wijze als expert kunt profileren. Na afloop ontvang je het template “Brand Identity Guide” om zelf in te vullen.  

Resultaat: 

  • Brand Identity Guide; je kunt je eigen 'brand style' definiëren in woord en beeld

Bonus: Hand-out met richtlijnen voor de look & feel van je website en sociale media accounts

Investering 2021: 395,- (excl. Btw). Houd er rekening mee dat je voor iedere sessie werkopdrachten krijgt om thuis voor te bereiden. 


 "Sandra heeft me super goed geholpen bij het onderzoeken van mijn persoonlijke merkkracht. Na onze coaching sessie was ik ontzetten geïnspireerd en kon ik niet stoppen met alles verder uit te werken. Een aanrader!"

Mayke, Dress Case, Winnaar Asito Sociale-innovatieprijs

Yes, ik wil graag starten met deze basismodule!


Premium coaching module - Ontdek je merkverhaal (Tijdspad: 3-4 maanden)

In deze coaching module ga je je merkverhaal en content plan 2021 uitwerken. Perfect voor alle ondernemers die graag krachtig en op authentieke wijze willen leren communiceren naar hun ideale doelgroep. Op basis van een ingevuld Business Model Canvas ga je aan de slag om een concreet verhaalschema vast te leggen voor je communicatie, met als doel: onderscheidende en relevante content voor je doelgroep.

De basis van een goed merkverhaal begint namelijk bij zelfkennis en kennis van je doelgroep:

Wie ben jij als ondernemer? Met welke visie voor de toekomst? Op welke wijze voeg je waarde toe? In deze module gaan we dan ook op zoek naar jouw merkverhaal. Je leert ook via welke vormen je je boodschap kunt overbrengen. Uiteindelijk kun je dit verhaal en je ideeën omzetten in concrete acties voor je content plan, je website, en je posts via de sociale mediakanalen.

Inhoud module:

3x Coaching sessie voor de analyse van het "DNA" van je bedrijf, de kernwaarden, merkkwaliteiten, en de visualisatie van je merk 

1x Coaching sessie om je verhaalschema en content plan voor 1 gekozen doelgroep te bespreken.

Tevens ontvang je informatie over de basics van Personal Branding, templates voor content creatie en een content plan 2021 om thuis zelf in te vullen.

Resultaat: Contentplan en verhaalschema op hoofdlijnen voor een door jou gekozen doelgroep. Deze module is de perfecte basis voor je content strategie 2021!

Investering 2021: 495,- (excl. BTW). Houd er rekening mee dat je voor iedere sessie werkopdrachten mee naar huis krijgt. Deze module is ook exclusief 'creatieve visualisatie' voor 395,- euro te boeken ex BTW. 

Ja, ik wil graag meer weten over de premium module!

 

Coaching module excellent - Personal Branding stappenplan (Tijdspad: 5-6 maanden)

In deze module doorloop je het gehele Personal Branding stappenplan van in totaal 8 coaching sessies voor je communicatiestijl, het verhaal naar je doelgroep en je algehele communicatie- strategie. Handig voor ondernemers en zelfstandige professionals die hun communicatie naar het ultieme strategisch niveau willen tillen met als doel: geloofwaardig en relevant zijn voor je doelgroep, en onderscheidend ten opzichte van de concurrentie.

Op basis van jouw ondernemingsplan, marketingplan of recent ingevuld Business Model Canvas, ga je een verdiepingsslag maken voor de promotie van je bedrijf, oftewel je communicatiestrategie. 

Inhoud:

- 3x Coaching sessies waarin je ook weer eerst de richtlijnen van je eigen 'brand style' bepaalt (zie  basismodule)

- 1x Coaching sessie hoe je je persoonlijke merkverhaal en onderscheidend vermogen bepaalt

- 4x Coaching sessies ter begeleiding van je contentplan 2021 en communicatiestrategie, op basis van door jou bepaalde doelgroepen, en een recent door jouzelf uitgevoerd marktonderzoek. 

Diverse tools & templates voor je 'brand style', persoonlijk verhaalschema, contentplan 2021 en communicatiestrategie 

Resultaat:

  • Brand Identity Guide; je kunt je eigen 'brand style' definiëren 
  • Contentplan en verhaalschema op hoofdlijnen voor een door jou gekozen doelgroep
  • Communicatiestrategie voor 2 tot 3 doelgroepen/stakeholdergroepen

Investering 2021: 895,- (excl. Btw). Houd er rekening mee dat je praktijkopdrachten krijgt om thuis voor te bereiden. 

 

Meer weten over personal branding of coaching?

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over de modules of e-coaching? Laat het me weten via het contactformulier. Het eerste verkennende kennismakingsgesprek via Skype of Whatsapp is gratis.