l
Maak van je bedrijf een merk

Personal Branding - Individuele coaching 


Jouw merkidentiteit, visualisatie en contentstrategie

Wil je je bedrijf promoten en als merk in de markt zetten, maar je weet niet hoe? Dan bied ik een-op-een coaching aan. Na een eerste kennismaking bepalen we of de klik er voldoende is. Daarna gaan we in een vervolggesprek aan de slag om aan je (re)branding doelstelling te werken. 

Mogelijke vragen die je hebt, zijn:

- Wat maakt mijn dienst als expert onderscheidend? 

- Hoe bereik ik mijn doelgroep?

- Hoe bepaal ik mijn persoonlijk merk en contentstrategie?

- Hoe ziet een Personal Branding stappenplan eruit?

 

Het doel is om je unieke verhaal als expert te kunnen vertellen in relatie tot de wensen van jouw gekozen doelgroep: wat zijn jouw 'parels' en hoe ga je deze visualiseren en communiceren naar je doelgroep(en)? Aan de hand van jouw profileringsvraagstuk bepalen we dan het aantal sessies dat nodig is en doe ik een passende aanbieding. Daarnaast heb ik ook speciale standaard modules voor ondernemers. 

Basismodule (online) coaching- Creëer je eigen brand identity  (Tijdspad: 2-3 maanden)

De perfecte (her)start voor iedere ondernemer om je communicatie naar een hoger plan te tillen. Wat zijn de kenmerkende eigenschappen van mij als ondernemer? Hoe breng ik mijn bedrijf tot uiting in woord en beeld? En wat betekent dit voor de styling van mijn website en sociale media accounts? Op deze vragen vind je antwoord tijdens deze module om de ideeën voor jouw merkidentiteit oftewel 'brand identity' in kaart te brengen. Een praktische handleiding als basis om je eigen communicatiestijl te onderzoeken en de basis voor je contentstrategie in vast te leggen. Kortom, het ultieme vertrekpunt om authentiek en consistent te communiceren.

Inhoud basismodule 

In totaal bestaan deze module uit 3 coaching sessies voor de analyse van het "DNA" van je bedrijf, je merkeigenschappen en stijlkenmerken.  Tevens deel ik de principes van Personal Branding tijdens de sessies met je, en hoe je jezelf op verschillende wijze als expert kunt profileren. Na afloop ontvang je het template “Brand Identity Guide” om zelf in te vullen.  

Resultaat: 

  • Brand Identity Guide; je kunt je eigen 'brand style' definiëren 
  • Contentstrategie; de basis voor je contentplan als ondernemer heb je na deze module zelf uitgewerkt

Nieuw! Bonus: Hand-out met richtlijnen voor de look & feel van je website en sociale media accounts

Investering 2020: 299,- (excl. Btw). Houd er rekening mee dat je voor iedere sessie werkopdrachten krijgt om thuis voor te bereiden.


 "Sandra heeft me super goed geholpen bij het onderzoeken van mijn persoonlijke merkkracht. Na onze coaching sessie was ik ontzetten geïnspireerd en kon ik niet stoppen met alles verder uit te werken. Een aanrader!"

Mayke, Dress Case, Winnaar Asito Sociale-innovatieprijs

Yes, ik wil graag starten met deze basismodule!


Premium coaching module - Ontdek je merkverhaal (Tijdspad: 3-4 maanden)

In deze coachingmodule ga je na het formuleren van je 'brand style', je contentplan verder uitwerken en op zoek naar je merkverhaal. Perfect voor alle ondernemers die graag krachtig en op authentieke wijze willen leren communiceren naar hun ideale doelgroep. Op basis van een ingevuld Business Model Canvas ga je aan de slag om een concreet verhaalschema vast te leggen voor je communicatie, met als doel: onderscheidende en relevante content voor je doelgroep.

De basis van een goed merkverhaal begint namelijk bij zelfkennis en kennis van je doelgroep:

Wie ben jij als ondernemer? Met welke visie voor de toekomst? Wat is de betekenis van jouw bedrijf  voor je doelgroep? Op welke wijze voeg je waarde toe? Welke onderwerpen zijn relevant? Via welke vormen kun je je boodschap overbrengen etc. In deze module gaan we dan ook op zoek naar jouw merkverhaal. Uiteindelijk ga je dit verhaal en ideeën omzetten in concrete acties voor je contentplan, bijvoorbeeld voor je website, de posts via je sociale mediakanalen en overige promotiemiddelen.

Inhoud module:

3x Coaching sessie (zie basismodule) voor de analyse van het "DNA" van je eigen bedrijf, de kernwaarden, merkkwaliteiten, en de visualisatie van je merk voor het bepalen van je merkidentiteit in een 'style guide'.

1x Coaching sessie om je persoonlijk merkverhaal te maken voor je gekozen doelgroep

1x Online sessie om je verhaalschema en contentcreatie voor je doelgroep te bespreken.

Tevens ontvang je informatie over de basics van Personal Branding, templates voor contentcreatie, je contentplan 2021 en  een 'brand identity guide' om thuis zelf in te vullen

Resultaat: 

  • Brand Identity Guide; je kunt je eigen 'brand style' definiëren 
  • Contentstrategie; de basis voor je contentstrategie als ondernemer is gelegd
  • Contentplan en verhaalschema op hoofdlijnen voor een door jou gekozen doelgroep

Investering 2020: 495,- (excl. BTW). Houd er rekening mee dat je voor iedere sessie werkopdrachten mee naar huis krijgt.

 

Coaching module excellent - Personal Branding stappenplan (Tijdspad: 5-6 maanden)

In deze module doorloop je het gehele Personal Branding stappenplan van in totaal 8 coaching sessies voor je communicatiestijl, het verhaal naar je doelgroep en je communicatiestrategie. Handig voor ondernemers en zelfstandige professionals die hun communicatie naar het ultieme strategisch niveau willen tillen met als doel: geloofwaardig en relevant zijn voor je doelgroep, en onderscheidend ten opzichte van de concurrentie.

Op basis van jouw ondernemingsplan, marketingplan of recent ingevuld Business Model Canvas, ga je een verdiepingsslag maken voor de promotie van je bedrijf, oftewel je communicatiestrategie. 

Inhoud:

- 3x Coaching sessies waarin je ook weer eerst de richtlijnen van je eigen 'brand style' bepaalt (zie  basismodule)

- 1x Coaching sessie hoe je je persoonlijke merkverhaal en onderscheidend vermogen bepaalt

- 4x Coaching sessies ter begeleiding van je contentplan en communicatiestrategie, op basis van een door jou bepaalde doelgroep, en een recent door jouzelf uitgevoerd marktonderzoek. 

Diverse tools & templates voor je 'brand style', persoonlijk verhaalschema, contentplan 2021 en communicatiestrategie 

Resultaat:

  • Brand Identity Guide; je kunt je eigen 'brand style' definiëren 
  • Contentstrategie; de basis voor je contentstrategie als ondernemer is gelegd
  • Contentplan en verhaalschema op hoofdlijnen voor een door jou gekozen doelgroep
  • Communicatieplan voor je belangrijkste doelgroep (en mogelijke stakeholders)

Investering 2020: 950,- (excl. Btw). Houd er rekening mee dat je praktijkopdrachten krijgt om thuis voor te bereiden. 

 

Meer weten over personal branding of coaching?

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over de modules of e-coaching? Laat het me weten via bovenstaande button of ga naar het contactformulier. Het eerste verkennende kennismakingsgesprek via Skype of Whatsapp is gratis.