l
Maak van je bedrijf een merk

Branding tips om nieuwe klanten aan te trekken

Wil je meer weten over branding, contentcreatie en hoe je bouwt aan je online contentstrategie? Iedere maand deel ik een blog op deze pagina. Deze maand gaat het over authentiek communiceren vanuit je business DNA.

Werken aan je bedrijf als merk, acquisitie doen of ‘jezelf in de markt zetten’, het maakt allemaal onderdeel uit van het ondernemerschap. Dit betekent dat je jezelf als ondernemer goed kent, maar ook goed weet wie je potentiële klanten zijn. Om met je content een goede indruk te maken. Maar hoe zorg je ervoor dat je blijft hangen en online 'top of mind', zodat ze jouw dienst overwegen wanneer ze die nodig hebben? 

Lees verder dit inspiratieblog!

BLOG - BRANDING TIPS

Personal Branding & contentstrategie


Personal Branding & contentcreatie

BRAND UPDATE - INSPIRATIE EMAIL

Of schrijf je in voor mijn brand update en ontvang regelmatig een inspiratie email! Voor je contentstrategie en contentcreatie.

In deze update deel ik allerlei personal branding tips over gerelateerde thema's zoals contentstrategie, visualisatie, contentcreatie, storytelling, maar ook relevante trends en kortingsacties op mijn consults, workshops en trajecten. 

Gratis branding checklist

Als je je inschrijft ontvang je meteen een email met een link naar een checklist voor je online profilering! Dus ik zou zeggen, neem eens een kijkje. 

Hoe ik omga met je gegevens? Dat lees je hier: Privacyverklaring .

En schrijf je in via onderstaand formulier! Tot snel!

Sandra Stassar 2019_1
Sandra Stassar 2019_1

Sandra Stassar